Το Πήλιο

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr;

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι ευκαιρίες για χειμερινές αποδράσεις δεν σταματούν. Είτε ταξιδεύετε για αρκετές μέρες είτε για ένα Σαββατοκύριακο, οι όμορφες επιλογές είναι πολλές. Φυσικά η τελική επιλογή δεν είναι πάντα εύκολη. Για εσάς που αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός, το Ekdromi. gr σας έχει την λύση. Έχοντας υπ όψιν τις τάσεις του μήνα που πέρασε, ετοιμάσαμε για εσάς ένα σχετικό αφιέρωμα. Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr λοιπόν σύμφωνα με τους επισκέπτες του;

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr

Βόλος

Η όμορφη πόλη της Θεσσαλίας, ο Βόλος, με την μαγευτική παραλία του και τα πασίγνωστα τσιπουράδικα ξεχώρισε και φέτος στις επιλογές των ταξιδιωτών. Οι ομορφιές της πόλης, τα γραφικά σοκάκια σε συνδυασμό με τις πολλές επιλογές σε νυχτερινή ζωή και φαγητό, εξασφαλίζει ότι δεν θα σας λείψει τίποτα. Επίσης, το Πήλιο είναι πολύ κοντά και προσφέρεται για μια ημερήσια επίσκεψη.

Λίμνη Πλαστήρα

Ο αγαπημένος προορισμός για οικογένειες αλλά και για όσους αγαπούν την φύση και τα extreme sports. Η Λίμνη Πλαστήρα με τα τουριστικά χωριά της, σας περιμένει να απολαύσετε τις παραδοσιακές γεύσεις της και να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια των χωριών της. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας διαλέγοντας να κάνετε κανο-καγιάκ, ιππασία, πεζοπορίες αναρρίχηση και πολλά άλλα.

Τρίκαλα

Το Άμστερνταμ της Ελλάδας, τα Τρίκαλα, με την πληθώρα των ποδηλάτων που κυκλοφορούν στην πόλη, την ιστορικό φρούριο τους και τα όμορφα αρχοντικά σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Ζήστε την cafe-bar κουλτούρα τους στην περατζάδα της Ασκληπιού και απολαύστε τις κατάλευκες πλαγιές Περτουλίου πηγαίνοντας μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο.

Ορεινή Ναυπακτία

Ένας μοναδικός χειμερινός προορισμός, η Ορεινή Ναυπακτία, διατηρεί την αγνότητά της μένοντας απομονωμένη από τον μαζικό τουρισμό. Αν θέλετε να περάσετε ημέρες ηρεμίας, αποτελούν ιδανική επιλογή. Οι πετρόχτιστοι ξενώνες μέσα στην φύση και οι outdoor δραστηριότητες όπως rafting, ποδήλατο βουνού, πεζοπορίες και διαδρομές με 4×4 θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς εδώ!

About Ekdromi.gr