Προσφορές 5 αστέρων την 28η οκτωβρίου

Προσφορές 5 αστέρων την 28η Οκτωβρίου

Πόσοι από εμάς δεν νιώθουμε άραγε την επιθυμία για μία μίνι απόδραση 5 αστέρων; Για μία εξόρμηση λίγων ημερών σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας. Για μία διαμονή που θα μας μείνει αξέχαστη και θα συνδυάζει υπέροχα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες και χαλάρωση σε κάποιο spa. Η φετινή αργία της 28ης Οκτωβρίου είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για ένα τέτοιο ταξίδι. Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, εξασφάλισε και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές διαμονής στα καλύτερα 5άστερα ξενοδοχεία και για την περίοδο αυτή! Ας δούμε λοιπόν τις υπέροχες προσφορές 5 αστέρων την 28η Οκτωβρίου και ας οργανώσουμε το ταξίδι μας!

Προσφορές 5 αστέρων την 28η Οκτωβρίου

5* Hydrea Exclusive Hospitality

5* Hydrea Exclusive Hospitality
Το 5* Hydrea Exclusive Hospitality

Το 5 αστέρων Hydrea Hotel χτίστηκε τον 19ο αιώνα και βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το λιμάνι της Ύδρας. Διαθέτει κομψά διακοσμημένο μπαρ και επιπλωμένη βεράντα με πανοραμική θέα στο λιμάνι και τη γραφική πόλη. Συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τη μοντέρνα διακόσμηση και όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή, προσεγμένη επίπλωση και απαλά χρώματα.

5* Corfu Holiday Palace

5* Corfu Holiday Palace
Το 5* Corfu Holiday Palace

Ζείστε τις ανέσεις μίας πολυτελούςς διαμονής στην Κέρκυρα στο ιστορικό Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace. Το 5 αστέρων Corfu Holiday Palace, (πρώην Hilton International), είναι το μοναδικό με θέα στο διάσημο Ποντικονήσι, και την μονή της Βλαχέρνας. Βρίεκσται μόλις 4 χιλιόμετρα από την παλιά πόλη της Κέρκυρας και είναι χτισμένο στο Κανόνι σε έκταση 45,000 τετραγωνικών μέτρων.

5* Antigon Urban Chic Hotel Thessaloniki

5* Antigon Urban Chic Hotel Thessaloniki
Το 5* Antigon Urban Chic Hotel Thessaloniki

Το Antigon Urban Chic Hotel βρίσκεται στο Θεσσαλονίκη, σε απόσταση 8 λεπτών με τα πόδια από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου ενώ απέχει μόλις 700 μέτρα από την καρδία της πόλης. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ενώ ορισμένα έχουν θέα στην πόλη. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται 13χλμ. μακριά από το ξενοδοχείο.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές 5 αστέρων για την 28η Οκτωβρίου εδώ!

About Ekdromi.gr