Boutique hotels

Boutique Hotels στο Ekdromi.gr

Τι είναι αυτό που καθορίζει ένα ξενοδοχείο ως Boutique; Πρώτο απ’ όλα είναι το concept. Το boutique hotel οφείλει να έχει ένα όραμα. Όραμα το οποίο φαίνεται στο concept του και φανερώνεται όλες τις πτυχές του. Δεύτερον πρέπει να έχει συναίσθημα. Ο χώρος του, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει, πρέπει να μπορούν να διεγείρουν τις αισθήσεις του επισκέπτη. Τρίτον, το μέγεθος. Το boutique ξενοδοχείο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 δωμάτια, έτσι μπορεί να διατηρεί τη μοναδικότητά του. Αν είστε από αυτούς που διεγείρονται στην ιδέα της διαμονής σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο, ανακαλύψτε τις μεγάλες προσφορές σε Boutique Hotels στο Ekdromi.gr.

Boutique Hotels στο Ekdromi.gr

Siora Vittoria Boutique Hotel Corfu

Siora Vittoria Boutique Hotel Corfu
Boutique Hotels στο ekdromi.gr
Το Siora Vittoria Boutique Hotel Corfu

Το Siora Vittoria Boutique Hotel στεγάζεται σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και προσφέρει έναν ήσυχο κήπο και όμορφα, κομψά, ανακαινισμένα δωμάτια. Τα δωμάτιά του είναι λιτά διακοσμημένα και διαθέτουν κλασική ξύλινη επίπλωση, δάπεδα από δρύινο ξύλο και μαρμάρινο μπάνιο. Το Siorra Vittoria βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο και την κεντρική πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας.

Αρχοντικό Ωρολογόπουλου

Αρχοντικό Ωρολογόπουλου
Το Αρχοντικό Ωρολογόπουλου

Το παλιό αρχοντικό της οικογένειας Ωρολογόπουλου χτίστηκε τον 19ο αιώνα και είναι από τα παλαιότερα της περιοχής, το διώροφο αυτό κτήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, δίπλα στην κεντρική πλατεία, στο Ντολτσό, είναι πλέον ένα πολυτελές boutique hotel. Παραμένοντας πιστό στην αρχική του μορφή (έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο), έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 22 άτομα στα 9 ευρύχωρα δωμάτιά του (από 25 τ.µ.), που είναι όλα ντυμένα µε ξύλο και πέτρα.

Central Fira Hotel

Central Fira Hotel
Το Central Fira Hotel

Το Central Fira Hotel είναι ένα boutique hotel με πολλές ανέσεις, ευρύχωρα και ήσυχα δωμάτια στο κέντρο των Φηρών στη Σαντορίνη. Η διάσημη καλντέρα με θέα στο ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Χρειάζεται μόνο να περπατήσετε μερικά μέτρα για να βρεθείτε στην καρδιά της αγοράς των Φηρών, με τα στενά σοκάκια, όπου τα καταστήματα σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε και να προμηθευτείτε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, είδη μόδας και πολλά άλλα.

Βρείτε όλες τις προσφορές σε Boutique Hotels εδώ!

About Ekdromi.gr