Τα ομορφότερα ξενοδοχεία του Ναυπλίου

Απρίλιος στο Ναύπλιο

Απρίλιος, ο μήνας μου μας βάζει (επίσημα) σε καλοκαιρινή διάθεση. Ο μήνας που μας κάνει να ονειρευόμαστε φωτεινές ημέρες και ηλιόλουστους προορισμούς. Τι και αν η εποχή έχει (και οφείλει να έχει) ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προσοχή. Το μυαλό μας τέτοια εποχή θα ταξιδεύει πάντα σε όμορφα μέρη. Παραδοσιακά, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς για αυτή την εποχή είναι, δίχως αμφιβολία, το Ναύπλιο. Σε απόσταση μόλις 2 ωρών και κάτι από την Αθήνα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τις υπέροχες βόλτες στα γραφικά του στενά με μια έντονη δόση ιστορίας και πολιτισμού. Στο Ναύπλιο μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική θέα από ψηλά, από το κάστρο του Παλαμιδίου, αλλά και να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό καφέ στην πλατεία Συντάγματος. Όποιες και αν είναι οι προτεραιότητές σας, ο Απρίλιος στο Ναύπλιο είναι υπέροχος από όλες τις απόψεις.

Απρίλιος στο Ναύπλιο

Η διαχρονική ομορφιά του Ναυπλίου, η ιστορία του, που μπορεί να την ανακαλύψει κανείς σε κάθε στενό του, αλλά και οι βόλτες που μπορεί να κάνει κάποιος στην υπέροχη Ακροναυπλιά, το χαρακτηρίζουν ως έναν από τους ομορφότερους και ενδιαφέροντες προορισμούς στην Ελλάδα. Η ομορφιά του, ο αέρας που αποπνέει και η ιστορία που κουβαλάει είναι ορατά παντού. Σε κάθε κτίσμα και κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του. Το κάστρο του Παλαμιδίου με τα 999 σκαλιά του αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Ναυπλίου. Απολαύστε την υπέροχη θέα από ψηλά και δείτε τη φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Αφεθείτε σε μία βόλτα στην Ακροναυπλιά, θαυμάστε το Μπούρτζι, το λεγόμενο και «θαλασσόπυργος του Ναυπλίου». Όλα στην πόλη αυτή κυλούν αρμονικά και οι νότες της ιστορίας και του πολιτισμού βρίσκονται σχεδόν παντού.

Μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος θα σας χαλαρώσει Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας σε κάποιο από τα bar και cafe που θα βρείτε. Σε κάθε περίπτωση οι λόγοι που το Ναύπλιο είναι όμορφο χειμώνα – καλοκαίρι είναι σίγουρα πολλοι. Ειδικά τον Απρίλιο, οι λόγοι αυτοί γίνονται ακόμη πιο όμορφοι! Το Ναύπλιο συνδυάζει τη ζεστασιά μιας όμορφης πόλης με τη θέα της θάλασσας. Αν μη τι άλλο ένας συνδυασμός που σπάνια βρίσκει κανείς.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Ναύπλιο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.