Cyber monday στο ekdromi.gr

Cyber Monday στο ekdromi.gr

Η Black Friday πέρασε στην ιστορία και κάποιοι από εσάς ίσως να μην προλάβατε να την εκμεταλλευθείτε. Κάποιοι πάλι, οι περισσότεροι, αρπάξατε τις ευκαιρίες και κλείσατε το ταξίδι σας με τις μοναδικές τιμές που μόνο το ekdromi.gr μπορεί να προσφέρει, αλλά θέλετε κι άλλο. Και στις 2 περιπτώσεις, σας έχουμε ευχάριστα νέα καθώς οι προσφορές μας δεν σταματούν εδώ! Η Cyber Monday έφθασε και το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάσει. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού η Cyber Monday είναι μια ημέρα αφιερωμένη στις προσφορές ηλεκρονικών καταστημάτων, και το ekdromi.gr είναι το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Cyber Monday στο ekdromi.gr λοιπόν και πάμε να δούμε τι μας περιμένει.

Cyber Monday στο ekdromi.gr

Οι μεγάλες προσφορές διαδέχονται η μία την άλλη και οι ομορφότεροι προορισμοί γίνονται πλέον ακόμα πιο προσιτοί. Οι εκπτώσεις στη διαμονή μας, σε μερικά από τα πιο πολυτελή και ιδιαίτερα ξενοδοχεία της χώρας, γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Για μία λοιπόν Δευτέρα, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα μικρό, ή μεγάλο ταξίδι με +1 Δωρεαν Διανυκτέρευση και Μεγάλες Προσφορές έως και -70%. 

Οι προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr ειδικά για την Cyber Monday σας περιμένουν. Και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε την κράτησή σας για κάποια άλλη εποχή, ακόμα και για το καλοκαίρι, αλλά να έχετε τιμές Cyber Monday, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από προσφορές που αφορούν σχεδόν όλο το χρόνο! Έτσι, μπορείτε να κλείσετε από τώρα την καλοκαιρινή σας εξόρμηση, σε τιμές Cyber Monday!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Όλοι όσοι πραγματοποιήσουν αγορά στην Cyber Monday, συμμετέχουν αυτόματα στον μεγάλο διαγωνισμό του ekdromi.gr για μια Δωρεάν διαμονή στο 5 αστέρων Avaris Hotel στο Καρπενήσι για  3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα και ενα παιδί μέχρι 12 ετών.

Μην περιμένετε άλλο! Οι προσφορές της Cyber Monday στο ekdromi.gr είναι μοναδικές και μπορείτε να τις βρείτε μόνο για 24 ώρες! Κάντε σήμερα την επιλογή σας ανάμεσα από δεκάδες ξεχωριστές προτάσεις και κερδίστε διπλά! Προσφορές μέχρι 70% και μια διανυκτέρευση δώρο σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας!

Βρείτε όλες τις προσφορές του ekdromi.gr για την Cyber Monday εδώ και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τους πιο όμορφους προορισμούς!

About Ekdromi.gr