Σεπτέμβριος με οδικές αποδράσεις

Διακοπές οδικώς με το Ekdromi.gr

Έχουμε πλέον μπει επίσημα στο καλοκαίρι και η Ελλάδα εκτός από τα πανέμορφα νησιά της έχει να μας προσφέρει υπέροχους καλοκαιρινούς προορισμούς χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε κάποιο καράβι. Τι κι αν το ταξίδι με πλοίο έχει τη δική του ομορφιά. Η ελαστικότητα και η ευκολία που μας προσφέρει η οδική απόδραση μας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και να γνωρίσουμε υπέροχους καλοκαιρινούς προορισμούς! Οι επιλογές μας είναι άπειρες, πιο οικονομικές και μπορούμε να γνωρίσουμε μέρη και εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί. Εναλλαγή σκηνικού, γραφικά τοπία, ονειρεμένες παραλίες και κρυστάλλινα νερά είναι αυτά που μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Οι διακοπές οδικώς έχουν μια ξεχωριστή ομορφιά για αυτό και το Ekdromi.gr έχει μια μοναδική κατηγορία με πρόσφορες ξενοδοχείων σε υπέροχους προορισμούς για αξέχαστες διακοπές με το αυτοκίνητο.

Προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές οδικώς

Arion Hotel – Ξυλόκαστρο

Arion Hotel
Διακοπές οδικώς με το Ekdromi.gr
Το Arion Hotel

Το Arion Hotel βρίσκεται στο όμορφο Ξυλόκαστρο. Ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, το ξενοδοχείο προσφέρει μια προσιτή πολυτέλεια που θα σας αναζωογονήσει. Οι υπέροχες παραλίες του Ξυλοκάστρου είναι ιδανικές για κολύμπι αλλά και για θαλάσσια σπορ. Το Arion Hotel διαθέτει 75 άνετα δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και Spa. Απολαύστε τη διαμονή σας ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και ζήστε στιγμές απόλυτης ξεκούρασης σε ένα περιβάλλον που φημίζεται για τις υπηρεσίες και την φιλοξενία του.

Akra Morea Hotel & Residences – Μονεμβασιά

Akra Morea Hotel & Residences
To Akra Morea Hotel & Residences

Μόλις 3 χλμ από το ιστορικό Κάστρο της Μονεμβασιάς βρίσκεται το Akra Morea Hotel & Residences. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Διαθέτει διαμερίσματα και σουίτες υψηλής αισθητικής και είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές καθώς προσφέρει ασφάλεια και δραστηριότητες για παιδιά. Εδώ, η φιλοξενία συναντά την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τις σύγχρονες ανέσεις, χαρίζοντας σας στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort – Λευκάδα

Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort
To Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort

Το Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Λευκάδας. Με θέα τα γαλάζια νερά του Ιονίου πελάγους, τα δωμάτια του ξενοδοχείου ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είναι άνετα και ευρύχωρα με επίπλωση υψηλής ποιότητας. Απολαύστε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα περιβάλλον που φροντίζει για όλες τις ανάγκες σας και σας προσφέρει την ξεκούραση που αναζητάτε.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές οδικώς εδώ.

Για πολλούς από εμάς η λέξη “διακοπές” είναι στενά συνδεδεμένη με νησιά. Θάλασσα, ταξίδι με πλοίο και πανέμορφα τοπία σε γαλάζιο φόντο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που περιμένει να αντικρύσει ο ταξιδιώτης για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Στη χώρα μας όμως δεν είναι λίγοι οι προορισμοί που έχουν νησιωτικό χαρακτήρα, ενίοτε και εξωτικό, και μπορεί κανείς να τους προσεγγίσει χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστεί σε πλοίο. Προορισμοί που μπορεί κανείς να επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Να έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, χωρις εισιτήρια και δρομολόγια. Διακοπές οδικώς λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Σε μέρη απίστευτης φυσικής ομορφιάς, κοντά ή μακριά. Ας ανακαλύψουμε τους υπέροχους αυτούς προορισμούς. 

Διακοπές Οδικώς

Οι προτάσεις για ένα οδικό ταξίδι στη χώρα μας είναι πραγματικά πολλές. Τόσες πολλές που η αναζήτηση του ιδανικού μέρους μπορεί να σας πάρει αρκετό χρόνο. Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για οδικές εξορμήσεις είναι σίγουρα η Πελοπόννησος. Ένα μέρος που πραγματικά συνδυάζει τα πάντα. Τη γραφικότητα και την ιστορία στο Ναύπλιο, τις ανέσεις και τις επιλογές μιας μεγάλης πόλης στην Καλαμάτα, την πολυτέλεια και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον στο Πόρτο Χέλι. Ποιος μπορεί άλλωστε να μην γοητευθεί από την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς ή την άγρια ομορφιά της Μάνης. Η Πελοπόννησος είναι ο προορισμός που πραγματικά βρίσκει κανείς ό,τι αναζητά.

Αν ο δρόμος μας είναι προς τα βόρεια, και εκεί οι επιλογές είναι πολλές και φανταστικές. Οι καταπληκτικές ακτές στα πέριξ του Ολύμπου αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Πλαταμώνας, Λεκτοκαρυά και Λιτόχωρο, εκεί που η επιβλητική παρουσία του υψηλότερου βουνού της χώρας συνδυάζεται άψογα με το γαλάζιο της θάλασσας. Η πόλη των Ιωαννίνων, δίπλα στα υπέροχα Ζαγοροχώρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να νιώσουν την ομορφιά του βουνού, αλλά και τη γοητεία μίας πανέμορφης πόλης.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το μαγευτικό Πήλιο και τα χωριά του. Έναν προορισμό που έχει τη δική του μαγεία, χειμώνα καλοκαίρι.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για Διακοπές Οδικώς εδώ!

About Ekdromi.gr