οδικές αποδράσεις του αγίου πνεύματος

Διακοπές οδικώς

Για πολλούς από εμάς η λέξη “διακοπές” είναι στενά συνδεδεμένη με νησιά. Θάλασσα, ταξίδι με πλοίο και πανέμορφα τοπία σε γαλάζιο φόντο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που περιμένει να αντικρύσει ο ταξιδιώτης για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Στη χώρα μας όμως δεν είναι λίγοι οι προορισμοί που έχουν νησιωτικό χαρακτήρα, ενίοτε και εξωτικό, και μπορεί κανείς να τους προσεγγίσει χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστεί σε πλοίο. Προορισμοί που μπορεί κανείς να επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Να έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, χωρις εισιτήρια και δρομολόγια. Διακοπές οδικώς λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Σε μέρη απίστευτης φυσικής ομορφιάς, κοντά ή μακριά. Ας ανακαλύψουμε τους υπέροχους αυτούς προορισμούς. 

Διακοπές Οδικώς

Οι προτάσεις για ένα οδικό ταξίδι στη χώρα μας είναι πραγματικά πολλές. Τόσες πολλές που η αναζήτηση του ιδανικού μέρους μπορεί να σας πάρει αρκετό χρόνο. Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για οδικές εξορμήσεις είναι σίγουρα η Πελοπόννησος. Ένα μέρος που πραγματικά συνδυάζει τα πάντα. Τη γραφικότητα και την ιστορία στο Ναύπλιο, τις ανέσεις και τις επιλογές μιας μεγάλης πόλης στην Καλαμάτα, την πολυτέλεια και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον στο Πόρτο Χέλι. Ποιος μπορεί άλλωστε να μην γοητευθεί από την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς ή την άγρια ομορφιά της Μάνης. Η Πελοπόννησος είναι ο προορισμός που πραγματικά βρίσκει κανείς ό,τι αναζητά.

Αν ο δρόμος μας είναι προς τα βόρεια, και εκεί οι επιλογές είναι πολλές και φανταστικές. Οι καταπληκτικές ακτές στα πέριξ του Ολύμπου αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Πλαταμώνας, Λεκτοκαρυά και Λιτόχωρο, εκεί που η επιβλητική παρουσία του υψηλότερου βουνού της χώρας συνδυάζεται άψογα με το γαλάζιο της θάλασσας. Η πόλη των Ιωαννίνων, δίπλα στα υπέροχα Ζαγοροχώρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να νιώσουν την ομορφιά του βουνού, αλλά και τη γοητεία μίας πανέμορφης πόλης.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το μαγευτικό Πήλιο και τα χωριά του. Έναν προορισμό που έχει τη δική του μαγεία, χειμώνα καλοκαίρι.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για Διακοπές Οδικώς εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.