Δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr – μέρος 1

Αν σου αρέσει να ταξιδεύεις, να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς και να ζεις απολαυστικές εμπειρίες, τότε η Ελλάδα είναι η χώρα που σου προσφέρει άπειρες επιλογές που θα δυσκολευτείς να επιλέξεις. Γι΄αυτό το Ekdromi.gr συγκέντρωσε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για να ζήσεις την πιο συναρπαστική ταξιδιωτική σου εμπειρία. Η άνοιξη μας υποδέχεται και είναι μια τέλεια αφορμή να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς. Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr βάσει των αναζητήσεων του προηγούμενου μήνα; Δείτε τις προτάσεις και τις προσφορές σε ξενοδοχεία, εμπνευστείτε και ζήστε μια ανοιξιάτικη εξόρμηση όπως την έχετε ονειρευτεί.

Δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος 
Δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr
Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος μαγικός, γεμάτη μύθους και πλούσια ιστορία. Σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι, πανέμορφα χωριά, φρούρια και καστροπολιτείες υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες. Παράλληλα, η πλούσια φυσική ομορφιά της με τα επιβλητικά βουνά, τα ποτάμια, τα σπήλαια και τις υπέροχες παραλίες δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Από την ειδυλλιακή Μονεμβασιά, την πανέμορφη Φοινικούντα, την Πύλο, το γοητευτικό Ναύπλιο έως την Μάνη, την Καλαμάτα και τα γραφικά χωριά της Μεσσηνίας. Κάθε μέρος έχει τη δική του ιστορία και θα σας εντυπωσιάσει με τον χαρακτήρα και την ομορφιά του.

Πήλιο

Πήλιο
Πήλιο

Το στολίδι της ορεινής Ελλάδας που μας γοητεύει όλες τις εποχές του χρόνου. Το Πήλιο είναι ένας ανεξάντλητος προορισμός γεμάτος εκπλήξεις και ομορφιά σε κάθε του γωνιά. Η Μακρυνίτσα και η Πορταριά με τα επιβλητικά πλατάνια και την πανέμορφη θέα αποτελούν το μπαλκόνι του Πηλίου. Στις Μηλιές θα απολαύσετε μια αξέχαστη διαδρομή με το δημοφιλές τρενάκι και στην Βυζίτσα θα σας εντυπωσιάσουν τα υπέροχα αρχοντικά. Στη Τσαγκαράδα και στη Ζαγορά θα χαθείτε στα μονοπάτια με την άγρια βλάστηση και τη φύση να σας καλεί να την εξερευνήσετε. Ένας προορισμός που θα ερωτευτείτε και θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι η φύση σε προσκαλεί να την ανακαλύψεις και σου χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της σε όλο της το μεγαλείο. Επιβλητικά βουνά, ελατοσκέπαστες κορυφές και φαράγγια προσφέρουν ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει να εξερευνήσετε. Τα γραφικά χωριά με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα σοκάκια τονίζουν την αυθεντική ομορφιά και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα αυτού του τόπου. Ετοιμαστείτε για μια εξόρμηση γεμάτη πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, ιππασία και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα σας αναζωογονήσουν.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων μέσα από το Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr