Δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr – μέρος 2

Ο Μάρτιος ήρθε και έφερε μαζί του την άνοιξη αλλά και πολλές αφορμές για εξορμήσεις. Ονειρεύεστε βόλτες σε βουνό ή δίπλα στη θάλασσα; Όποια και αν είναι η διάθεσή σας, η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για ταξιδιωτικές αποδράσεις και το Ekdromi.gr συγκέντρωσε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για μια αξέχαστη εμπειρία. Κάθε γωνιά της Ελλάδας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Υπέροχοι προορισμοί σπάνιας φυσικής ομορφιάς γεμάτοι ιστορία και παραδόσεις σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Πανέμορφα μέρη που μας προσφέρουν ηρεμία, αναζωογόνηση και μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr; Ας τους ανακαλύψουμε.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr

Ορεινή Ναυπακτία

Ορεινή Ναυπακτία
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του Ekdromi.gr – μέρος 2
Ορεινή Ναυπακτία

Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτήν. Ένα τοπίο εντυπωσιακό γεμάτο δάση, ποτάμια, λίμνες και γραφικά χωριά. Ανακαλύψτε τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς και τις υπέροχες διαδρομές σε ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η Άνω Χώρα, η Ελατού, η Τερψιθέα, ο Πλάτανος και η Αμπελακιώτισσα είναι τα πιο δημοφιλή χωριά (από τα 45 συνολικά) που αξίζει να εξερευνήσετε. Στον ποταμό Εύηνο και στην Ευηνολίμνη θα έχετε την ευκαιρία για περιπάτους και πεζοπορίες. Παράλληλα η περιοχή προσφέρεται για δραστηριότητες όπως καγιάκ, rafting και ποδηλασία στο δάσος. Αλλά και για όσους δεν έχουν διάθεση για διαδρομές και αναζητούν κάτι πιο ήσυχο, η Ορεινή Ναυπακτία είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση δίπλα στη φύση.

Καστοριά

Καστοριά
Καστοριά

Η Καστοριά είναι μια πόλη όπου τα χρώματα της φύσης και το ειδυλλιακό σκηνικό της λίμνης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα σας μείνει αξέχαστη. Χτισμένη αμφιθεατρικά, με τα αρχοντικά της και τα πλακόστρωτα σοκάκια αξίζει να την περπατήσετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της. Δοκιμάστε μια βόλτα κάνοντας τον γύρο της λίμνης με καραβάκι ή περπατήστε στις όχθες της και απολαύστε την ηρεμία που θα σας προσφέρουν τα γαλήνια νερά της. Παράλληλα η παλιά πόλη είναι ό,τι πρέπει για μια βόλτα στο παρελθόν. Μέσα στα σοκάκια με τα αρχοντικά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία της. Γεμάτη ρομαντισμό, αρχοντιά και γοητεία αξίζει να εξερευνήσετε κάθε της γωνιά.

Ιωάννινα

Ιωάννινα
Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα είναι η πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου. Είναι γνωστή για τη λίμνη της, τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και για την πλούσια ιστορία, τα υπέροχα αξιοθέατα και τα μουσεία της. Οι περίπατοι στη λίμνη θα σας γεμίσουν εικόνες και θα σας χαρίσουν ηρεμία και γαλήνη. Όλη η περιοχή γύρω από τη λίμνη είναι γεμάτη με μαγαζιά και εστιατόρια και μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις της περιοχής σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Αξίζει να κάνετε μια βόλτα με το καραβάκι στο νησί της λίμνης, ένα μέρος με μεγάλη ιστορία και πολλούς θρύλους να το ακολουθούν. Τα Ιωάννινα είναι μια ζωντανή πόλη και ιδανικός προορισμός και κάθε είδους ταξιδιώτη. Είτε θέλετε να χαλαρώστε δίπλα στη λίμνη, είτε σας αρέσουν οι εξερευνήσεις στη φύση, αυτή η πόλη θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων μέσα από το Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr