θάσος

Διακοπές στη Θάσο

Πρόκειται για το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Η θέση της, ακριβώς απέναντι από την Καβάλα, την καθιστά έναν απο τους πιο αγαπημένους νησιωτικούς προορισμούς για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Τα υπέροχα φυσικά της τοπία και η πλούσιά της βλάστηση, αλλά και τα γραφικά ορεινά χωριά της, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη Θάσο τόσο δημοφιλή. Δεν είναι όμως μόνο η ομορφιά που κάνει τη Θάσο ξεχωριστή. Η ιστορία και ο πολιτισμός έχουν ιδιαίτερη θέση στο νησί, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό μέσα από τα αρχαιολογικά μνημεία αλλά και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών της. Και φέτος το καλοκαίρι, οι διακοπές στη Θάσο είναι μια ιδανική λύση, όχι μόνο για τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας.

Διακοπές στη Θάσο – Προσφορές ξενοδοχείων

5* Ilio Mare Hotels & Resorts

Ilio Mare Hotels & Resorts - Διακοπές στη Θάσο
Το Ilio Mare Hotels & Resorts

Το 5 αστέρων Ilio Mare Hotel βρίσκεται στην παραλία του Δασυλλίου στη Σκάλα Πρίνου. Στους χώρους του, διαθέτει πολυτελείς μονάδες, εξαιρετική κουζίνα αλλά και γήπεδο τένις. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Ilio Mare διαθέτουν κομψή επίπλωση, ενώ προσφέρουν εξαιρετική θέα είτε στον κήπο είτε στη θάλασσα. Είναι όλα κλιματιζόμενα με τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Απολαύστε το ποτό σας στο beach bar Atrium ή στο pool bar Palms με θέα στη θάλασσα ή την πισίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 2 εστιατόρια που σερβίρουν μεσογειακή και διεθνή κουζίνα.

Maranton Beach Hotel

Maranton Beach Hotel
Το Maranton Beach Hotel

Το 4 αστέρων Maranton Beach Hotel συνδυάζει την όμορφη φύση με την κομψή διακόσμηση και την αίσθηση της γαλήνης. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, εξωτερική παιδική πισίνα, παιδική χαρά, αίθουσα παιχνιδιών και ένα μίνι μάρκετ. Επίσης διαθέτει πισίνα και pool bar με θέα στη θάλασσα, εστιατόριο a la carte, γυμναστήριο με σάουνα, ένα άνετο σαλόνι για ταινίες και παιχνίδια και μια παραλία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους γεμάτη με λευκά βότσαλα. Μέσα σε μια όμορφη τοποθεσία, 4 χιλιόμετρα από την παραλία Paradise και 8 από τη Χρυσή Αμμουδιά και τη Σκάλα Ποταμιάς το Maranton Beach Hotel προσφέρει την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική απόδραση.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για τη Θάσο εδώ!


Η Θάσος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Η πλούσια βλάστηση, τα καταγάλανα νερά και τα πανέμορφα γραφικά χωριά της γοητεύουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. H αξεπέραστη φυσική ομορφιά της και το πράσινο που κυριαρχεί παντού, σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, θα σας μαγέψουν. Κάθε παραλία της και ένας θησαυρός, λευκή ή χρυσή άμμος και κρυστάλλινα νερά. Σαλιάρα ή Marble beach, Αλυκές, Τρυπητή, Σκάλα Ποταμιάς, Χρυσή Ακτή, Χρυσή Αμμουδιά, Άγιος Αντώνιος και φυσικά η παραλία Παράδεισος που θεωρείται μια από τις ομορφότερες στο Αιγαίο.  Ωστόσο, η Θάσος φημίζεται για τους παραδοσιακούς οικισμούς της, τα αρχαιολογικά μνημεία και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει σε όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στη φύση όπως ποδήλατο βουνού, θαλάσσιο σκι, windsurf και πολλά άλλα. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Θάσο μέσα από το Ekdromi.gr. Υπέροχα καταλύματα σε καταπληκτικές τιμές. Πάμε λοιπόν να τα ανακαλύψουμε.

 Προσφορές ξενοδοχείων στη Θάσο.

Maranton Beach Hotel

 Maranton Beach Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων στη Θάσο
Το  Maranton Beach Hotel

Το Maranton Beach Hotel βρίσκεται στην περιοχή Κοινύρα της Θάσου. Η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς είναι πολύ κοντά στις ομορφότερες παραλίες όπως την Paradise, Χρυσή Αμμουδιά και τη Σκάλα Ποταμιάς. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, παιδική πισίνα, παιδική χαρά και αίθουσα παιχνιδιών. Παράλληλα διαθέτει εξωτερική πισίνα για ενήλικες και pool bar με θέα στη θάλασσα, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές για όλη την οικογένεια. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες σπεσιαλιτέ σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

Ilio Mare Hotels & Resorts

Ilio Mare Hotels & Resorts
To Ilio Mare Hotels & Resorts

Στην παραλία του Δασυλλίου στη Σκάλα Πρίνου βρίσκεται το Ilio Mare Hotels & Resorts. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε πολυτελείς μονάδες με εξαιρετικές υπηρεσίες. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν υπέροχη θέα στον κήπο ή την θάλασσα και διαθέτουν κομψή επίπλωση, ιδανική για την απόλυτη αναζωογόνησή σας. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει δυο εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας. Στο beach bar Atrium ή στο pool bar Palms μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας με θέα τη θάλασσα ή την πισίνα.  

Atrium Hotel

Atrium Hotel
To Atrium Hotel

To Atrium Hotel βρίσκεται στο χωριό Ποτός της Θάσου. Είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με μοντέρνα αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα. Φημίζεται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακή ή ρομαντική απόδραση. Χαλαρώστε δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και δέντρα. Απολαύστε την εξυπηρέτηση σε ένα ήρεμο περιβάλλον που θα σας προσφέρει την ξεκούραση και αναζωογόνηση που αναζητάτε.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Θάσο εδώ.

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Καβάλα. Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά. Χαρακτηρίζεται από το υπέροχο φυσικό της τοπίο και την πλούσιά της βλάστηση. Τα γραφικά ορεινά της χωριά με την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική αλλά και τους παραθαλάσσιους οικισμούς της. Στη Θάσο θα συναντήσει κανείς αξιόλογα αρχαιολογικά μνημεία, δείγμα της μακραίωνης ιστορίας του νησιού. Θα έχει όμως και την ευκαιρία να περπατήσει σε μοναδικής ομορφιάς διαδρομές. Αφού μιλάμε για νησί όμως, η Θάσος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους προορισμούς, καθώς διαθέτει και υπέροχες παραλίες.

Θάσος, Παραλίες

Χρειάζονται μέρες για να ανακαλύψει κανείς όλες τις παραλίες της Θάσου, και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από τις μέρες αυτές, δεν θα μείνει παραπονεμένος. Στη Θάσο βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας! Μια από τις άρτια οργανωμένες παραλίες του νησιού, που προσφέρει ανέσεις και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, είναι ο Ποτός. Επίσης, από τις πιο γνωστές παραλίες της Θάσου είναι και το Πευκάρι. Αν όμως υπάρχει διάθεση για κάτι λιγότερο γνωστό, τότε η πρόταση είναι σίγουρα ο Ροσογκρεμός, αμμώδης ακτή με λίγους και καλούς επισκέπτες. Από τις πλέον γνωστές και όμορφες παραλίες είναι και η Ψιλή Άμμος. Αν προτεραιότητα αποτελεί το εντυπωσιακό τοπίο, τότε σίγουρα η επιλογή είναι το Λιβάδι καθώς τα ψηλά του βράχια το καθιστούν επιβλητικό. Πηγαίνοντας προς τα νότια του νησιού, η Αλυκή και τα Λιμενάρια αποτελούν δύο πολύ καλές επιλογές ενώ ο Παράδεισος θα σας ταξιδέψει σε μέρη τροπικά.

Λιμάνι – Πόλη της Θάσου

Το λιμάνι της Θάσου, το οποίο αποτελεί και πρωτεύουσα του νησιού, είναι χτισμένο στη θέση που προϋπήρχε η ομώνυμη αρχαία πόλη. Στην πόλη της Θάσου έχει κανείς την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε αρχαιολογικούς χώρους. Αλλά και να κάνει τη βόλτα του στα πολυάριθμα café και εστιατόρια που υπάρχουν εκεί. Το λιμάνι συνδέει το νησί με την Καβάλα αλλά και την Κεραμωτή, ενώ και από τα 2 λιμάνια η απόσταση μέχρι το νησί είναι σχετικά μικρή, κάνοντας έτσι τη Θάσο προσβάσιμη εύκολα για τους κατοίκους κυρίως της βόρειας Ελλάδας.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στη Θάσο εδώ!

About Ekdromi.gr