cosmote beals for you

Ekdromi.gr με COSMOTE DEALS for YOU

Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site για προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συνεχίζει τις εκπλήξεις και κάνει τις μεγάλες προσφορές του ακόμα μεγαλύτερες!

Με τη νέα προωθητική ενέργεια COSMOTE DEALS for YOU έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον μια ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση σε επιλεγμένα πακέτα διακοπών! Κλείστε σήμερα τις διακοπές σας με έκπτωση που φτάνει και το -70% και ταξιδέψτε του χρόνου! Πώς σας φαίνεται;

Ekdromi.gr με COSMOTE DEALS for YOU

Cosmote DEALS for YOU
Cosmote DEALS for YOU

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετρήσετε τις μέρες τυο ταξιδιού σας (αφού κερδίζετε μια επιπλέον)! Έπειτα, πρέπει δείτε αναλυτικά τις μοναδικές προσφορές μας σε κορυφαία ξενοδοχεία στους πιο ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας! Και η επιλογή δεν είναι εύκολη. Τότο οι προορισμοί όσο και τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU είναι πραγματικά υπέροχοι!

Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να κλείσετε σήμερα το ταξίδι σας και να το πραγματοποιήσετε ακόμα και του χρόνου. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κλείσετε απο σήμερα σε προνομιακή τιμή τις καλοκαιρινές σας διακοπές. τι σας εμποδίζει λοιπόν να ονειρευτείτε μια εξόρμηση σε ένα νησί; Οι ομορφίες της Κέρκυρας, ή οι μοναδικές παραλίες της Λευκάδας και της Ζακύνθου σας περιμένουν. Περιπλανηθείτε στη Σκόπελο, αλλά και την κυκλαδίτικη ομορφιά της Τήνου και της Πάρου.

Αν πάλι προτιμάτε τις ομορφιές της Πελοποννήσου, η Μονεμβασιά, τα Καλάβρυτα αλλά και η Ορεινή Αρκαδία σας περιμένουν! Αν επιθυμείτε να κινηθείτε προς το βορρά, το Καρπενήσι, ο Βόλος, η Πιερία αλλά και η Χαλκιδική σας περιμένουν με μοναδικές προσφορές χειμώνα – καλοκαίρι!

Συνολικά 295 προσφορές, με ξενοδοχεία και προορισμούς που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU του Ekdormi.gr. Μη χάνετε χρόνο, οι προσφορές ισχύουν για αγορές που θα πραγματοποιηθούν με τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, μπείτε στις εφαρμογές My COSMOTE ή What’s up

Βρείτε όλες τις προτάσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς τους εδώ!

About Ekdromi.gr