Εμπειρίες ευεξίας: 10 κορυφαία spa resorts

Η Ελλάδα, γνωστή για τα εκπληκτικά τοπία της, την αρχαία ιστορία και τον ζωντανό πολιτισμό της, προσφέρει και εναλλακτικές λύσεις διακοπών για εκείνους που αναζητούν αναζωογόνηση και χαλάρωση μέσα στη φυσική της ομορφιά. Τα spa resorts στην Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ξενοδοχεία για ξεκούραση. Είναι καταφύγια ηρεμίας που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Όμως και το Μπάνσκο, στη γειτονική Βουλγαρία αποτελεί σήμερα προορισμό-τάση για κέντρα spa και θέρετρα. Από θεραπείες ευεξίας έως πολυτελείς ανέσεις, αυτά τα 10 spa resorts προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και άκρως αναζωογονητική εμπειρία.

5* Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel, Αιδηψός

Στην ιστορική, παραλιακή πόλη της Αιδηψού, το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών με την πολυτέλεια ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

5* Euphoria Retreat & Spa, Μυστράς

Το Euphoria Retreat Spa, στους πρόποδες του Ταΰγετου, αποτελεί το πρώτο Wellbeing Destination Spa στην Ελλάδα και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, συνδυάζοντας την αρχαία φιλοσοφία με τη σύγχρονη επιστήμη.

5* Club Hotel Loutraki, Λουτράκι

Με θέα στον κόλπο του Κορινθιακού, το Club Hotel Loutraki συνδυάζει πολυτέλεια και ανέσεις ενώ διαθέτει ένα ολοκληρωμένο Wellness Center, με ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας.

4* Portaria Hotel , Πορταριά Πηλίου

Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, το Portaria Hotel, με το Spa at Portaria, προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με την υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού και θέα στο καταπράσινο βουνό.

5* Premier Luxury Mountain Resort, Μπάνσκο

Κοντά στο διάσημο κέντρο σκι του βουνού Pirin, το Premier Luxury Mountain Resort προσφέρει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και υπηρεσίες σπα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

4* Las Hotel & Spa, Γύθειο

Στο Las Hotel & Spa στο Γύθειο θα απολαύσετε ηρεμία και χαλάρωση με θεραπευτικές μεθόδους και μοναδική φυσική ομορφιά. Το Spa προσφέρει θεραπείες μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, ατμόλουτρο, τζακούζι, σάουνα και γυμναστήριο.

Panorama Suites & Spa, Στόμιο, Λάρισα

To Panorama Suites & Spa προσφέρει αναζωογονητικές θεραπείες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα ενώ κάποιες σουίτες διαθέτουν επίσης μπανιέρα-υδρομασάζ και ιδιωτική σάουνα.

4* Pelion Resort, Πορταριά, Πήλιο

Με έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Πηλίου, το Pelion Resort προσφέρει πολυτέλεια και χαλάρωση μέσα σε ένα γοητευτικό περιβάλλον, στο βορειοανατολικό άκρο της Πορταριάς. Στο ισόγειο του κτηρίου υποδοχής λειτουργεί spa με τζακούζι και γνήσια φινλανδική σάουνα.

5* Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας

Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa στην καρδιά της φύσης προσφέρει ευεξία και χαλάρωση με θέα προς το βουνό της Ζήρειας.

5* Kyniska Palace Conference & Spa, Μυστράς

Στους πρόποδες του Ταΰγετου, το Kyniska Palace Conference & Spa προσφέρει  εξαιρετική φιλοξενία 5 αστέρων και ένα Spa με πολυτελείς εγκαταστάσεις και αναζωογονητικές θεραπείες.

Το ταξίδι της αναζήτησης της ευεξίας προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο τα τελευταία χρόνια και κάθε προορισμός προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή σας, η αναζωογονητική εμπειρία του spa θα σας συντροφεύσει σε ένα ταξίδι αυτο-φροντίδας και απόλαυσης.

About Ekdromi.gr