Eurobank €πιστροφή

Eurobank €πιστροφή – Κερδίστε 10% €πιστροφή και Μία διανυκτέρευση Δώρο!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, είναι εδώ για να κάνει τις εξορμήσεις μας ακόμα πιο οικονομικές! Από τις 12 έως και τις 24 Απριλίου, μπορείτε να κερδίζετε επιπλέον 10% €πιστροφή στις ήδη μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων! Συνεχίζοντας την μοναδική ενέργεια με το πρόγραμμα Eurobank €πιστροφή, τώρα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές και τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις κερδίζοντας ακόμη περισσότερα.

Από τις 12 μέχρι και τις 24 Απριλίου όλες οι προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr θα προσφέρονται με επιστροφή 10%, από το Eurobank €πιστροφή app. Παράλληλα, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία θα προσφέρεται και 1 διανυκτέρευση επιπλέον Δώρο! Προσοχή! Η προσφορά ισχύει για όσους έχουν το application €πιστροφή app ή για όσους το κατεβάσουν μέχρι τη λήξη της ενέργειας! Με το πρόγραμμα Eurobank €πιστροφή, οι εκπτώσεις που κερδίζετε στη διαμονή σας αγγίζουν ακόμα και το 70%. Όπως πάντα, οι ομορφότεροι προορισμοί σας περιμένουν στο Ekdromi.gr, όπότε δεν πρέπει να χάσετε χρόνο! Οι μεγάλες προσφορές του Ekdromi.gr και του Eurobank €πιστροφή είναι εδώ!

Eurobank €πιστροφή – Κερδίστε 10% €πιστροφή και Μία διανυκτέρευση Δώρο!

Η επιστροφή 10%, που προσφέρει το πρόγραμμα Eurobank €πιστροφή σε συνδυασμό με τις ήδη μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που βρίσκετε στο Ekdromi.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε την κράτησή σας με μια τελική έκπτωση που, σε πολλές περιπτώσεις, φτάνει και το 70%. Με λίγα λόγια, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την επόμενή σας εξόρμηση σε ένα κόστος που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Η επιστροφή 10% αφορά όλες τις προσφορές ξενοδοχείων που υπάρχουν μέσα στο Ekdromi.gr ανεξαρτήτως εποχής. Μη χάνετε την ευκαιρία λοιπόν, κατεβάστε το Eurobank €πιστροφή app και οργανώστε το ταξίδι σας! To Eurobank €πιστροφή app θα το βρείτε εδώ για συσκευές Android και εδώ για συσκευές iOS.

Προορισμοί

Με το πρόγραμμα Eurobank €πιστροφή, κερδίζετε 10% επιπλέον έκπτωση σε όλες τις προσφορές του Ekdromi.gr. Έχετε δηλαδή τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Καρπενήσι, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Κυκλάδες, νησιά Ιονίου και Σποράδες σας περιμένουν!

Και μην ξεχνάτε πως η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε εποχή θελήσετε να ταξιδέψετε! Αρκεί η κράτηση να πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 με 24 Απριλίου που ισχύει η προσφορά. Μέσα από το πρόγραμμα Eurobank €πιστροφή, μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Μην περιμένετε άλλο λοιπόν, μπείτε σήμερα στο ειδικό section του Ekdromi.gr με όλες τις προσφορές του Eurobank €πιστροφή και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.