Η Παναγία της Τήνου

Τήνος, ξενοδοχεία κοντά στην Εκκλησία

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των κυκλάδων, η Τήνος με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, τα υπέροχα χωριά και φυσικά την ξεκουστή Παναγία της, ετοιμάζεται και αυτό το καλοκαίρι να δεχθεί τους χιλιάδες των επισκεπτών της. Νησί της τέχνης, της ιστορίας, του πολιτισμού και του Χριστιανισμού, με τη θέα της Μεγαλόχαρης να κερδίζει τα βλέμματα πριν ακόμα το πλοίο δέσει στο λιμάνι. Η Τήνος καλωσορίζει τους επισκέπτες με το σημαντικότερό της αξιοθέατο. Τη, γνωστή σε όλους, Παναγια της Τήνου. Τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου που κάθε χρόνο γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών. Και, παρότι η Τήνος έχει πολλές ομορφίες να δείξει στους επισκέπτες της, τα ξενοδοχεία κοντά στην Εκκλησία είναι αυτά που προτιμά ο περισσότερος κόσμος. Ας ανακαλύψουμε μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr για την Τήνο, ποια είναι αυτά.

Τήνος, ξενοδοχεία κοντά στην Εκκλησία

4* Tinos Beach Hotel

Tinos Beach Hotel 
Τήνος, ξενοδοχεία κοντά στην Εκκλησία
Το Tinos Beach Hotel

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις χαρές της θάλασσας με την κοντινή απόσταση από την εκκλησία, η καλύτερη επιλογή είναι το Tinos Beach Hotel. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην υπέροχη οργανωμένη παραλία των Κιονίων. Για τους επισκέπτες διαθέτει bar restaurant με το όνομα Ammos ενώ παράλληλα προσφέρει και ειδικό χώρο για την ψυχαγωγία των παιδιών. Η απόσταση του από την εκκλησία είναι μόλις 6 λεπτά με αυτοκίνητο.

Favie Suzanne Hotel

Το Favie Suzanne Hotel Tinos στη Χώρα της Τήνου
Το Favie Suzanne Hotel Tinos στη Χώρα της Τήνου

Το  ξενοδοχείο Favie Suzanne βρίσκεται μέσα στη Χώρα της Τήνου. Βρσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία για μια αξέχαστη διαμονή με ηρεμία και θερμή φιλοξενία. Η θέση του είναι σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το λιμάνι. Παράλληλα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλες τις επιλογές για φαγητό, νυχτερινή ζωή και καταστήματα που προσφέρει η Χώρα. Στον Ιερό Ναό μπορείτε να πάτε με τα πόδια σε 10 μόλις λεπτά αφού η απόσταση από το ξενοδοχείο είναι μόνο 800 μέτρα.

Σε όποιο όμως από τα υπέροχα χωριά της Τήνου και αν αποφασίσετε να μείνετε, η προσέγγιση του Ιερού Ναού της Παναγίας Ευαγγελίστριας είναι πάντα εύκολη και γρήγορη. Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για το νησί της Τήνου εδώ!

About Ekdromi.gr