Κορυφαίο προορισμοί για τον Ιανουάριο

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιανουάριο

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα, η περίοδος αυτή αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για αποδράσεις καθώς το τριήμερο των Φώτων πλησιάζει και μαζί του έρχεται η εποχή όπου οι ορεινοί προορισμοί ντύνονται στα λευκά. Μια χειμερινή εκδρομή είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας αφού τα παιχνίδια στο χιόνι και είναι κάτι που μας αναζωογονεί και προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιανουάριο μέσα από τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr που κάθε φορά εξασφαλίζει τις χαμηλότερες τιμές στα πιο όμορφα μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιανουάριο

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα
Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιανουάριο
Καλάβρυτα

Εάν αναζητάτε έναν χειμερινό προορισμό γεμάτο εμπειρίες τότε τα Καλάβρυτα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η περιοχή των Καλαβρύτων ξεχωρίζει για την πλούσια ιστορία, την φυσική της ομορφιά αλλά και το χιονοδρομικό της κέντρο. Πέρα από αυτά όμως τα Καλάβρυτα φημίζονται για την μαγευτική διαδρομή με τον ιστορικό οδοντωτό σιδηρόδρομο, το Μεγάλο Σπηλαίο, τη Μονή της Αγίας Λαύρας και το Σπήλαιο των Λιμνών με τα υπέροχα σχήματα από σταλακτίτες να λάμπουν γύρω σας. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία σε έναν ανεξάντλητο προορισμό σπάνιας φυσικής ομορφιάς.

Νάουσα Ημαθίας

Νάουσα
Νάουσα

Η Νάουσα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της κεντρικής Μακεδονίας. Είναι η πόλη της παράδοσης, της ιστορίας, της σπάνιας φυσικής ομορφιάς, των ιδιαίτερων γεύσεων και των καλών κρασιών. Το Δημοτικό Πάρκο με την τεχνητή λίμνη, τις ξύλινες γέφυρες και τα σιντριβάνια θα σας μαγέψει. Επόμενος αγαπημένος σταθμός για τους φυσιολάτρες είναι το άλσος του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μια καταπράσινη έκταση με έλατα που διασχίζει ο πόταμος Αραπίτσα και δημιουργεί ένα σκηνικό γεμάτο μοναδικές εικόνες. Φυσικά, το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και το Σέλι κάνουν το μέρος έναν χιονοδρομικό παράδεισο για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας

Τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν δίχως αμφιβολία έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μια χειμερινή απόδραση κοντά στην Αθήνα. Στην ευρύτερη περιοχή μπορείτε να θαυμάσετε μοναδικά φυσικά τοπία που θα σας χαρίσουν αξέχαστες εικόνες. Πυκνά δάση, λίμνες, γραφικά χωριά και ένα πολύ καλά οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο για ατελείωτο παιχνίδι. Απολαύστε μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση γεμάτη έντονες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τους κορυφαίους προορισμούς του Ιανουαρίου εδώ.

About Ekdromi.gr