Καλοκαιρινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr

Καλοκαιρινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση για διακοπές ολοένα και αυξάνεται. Η Ελλάδα προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε υπέροχους προορισμούς με πανέμορφες παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και μοναδικές δραστηριότητες. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε οδικώς, είτε ακτοπλοϊκώς, οι προτάσεις για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις είναι πολλές και καλύπτουν όλες τις ανάγκες για κάθε γούστο. Το Ekdromi.gr με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, έχει εξασφαλίσει μοναδικές εκπτώσεις στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις. Πάμε να ανακαλύψουμε πανέμορφα καταλύματα για κάθε γούστο σε αγαπημένα μέρη.

Προσφορές ξενοδοχείων για καλοκαιρινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr

Dion Palace Luxury Resort & Spa – Λιτόχωρο

Dion Palace Luxury Resort & Spa
Καλοκαιρινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr
Το  Dion Palace Luxury Resort & Spa

Το  Dion Palace Luxury Resort & Spa βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας. Είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα το οποίο προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και η άριστη ποιότητα διαμονής το καθιστούν πρώτο σε επιλογή τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες.

Grand Platon Hotel – Παραλία Κατερίνης

Grand Platon Hotel
To Grand Platon Hotel

Το Grand Platon Hotel βρίσκεται στην περιοχή της Πιερίας. Σας προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία διαμονής με την οικογένειά σας σε ένα μαγικό προορισμό που φημίζεται για την φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία του. Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετα δωμάτια και φημίζεται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες του. Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort – Καμένα Βούρλα

 Mitsis Galini Wellness Spa & Resort
To  Mitsis Galini Wellness Spa & Resort

Στο κέντρο της πόλης των Καμένων Βούρλων βρίσκεται στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort. Είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα και η φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών το καθιστά αγαπημένο προορισμό για πολλούς επισκέπτες. Αναζωογονηθείτε με τις θεραπείες προσώπου και σώματος στο Galini Wellness Spa & Resort. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί το εστιατόριο Magnolia όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις από τη Μεσόγειο με θέα την πισίνα.

Dafni Plus Hotel Pieria – Λεπτοκαρύα Πιερίας

Dafni Plus Hotel Pieria
To Dafni Plus Hotel Pieria

Το Dafni Plus Hotel Pieria βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την παραλία Λεπτοκαρυάς. Είναι χτισμένο ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν οικογενειακά δωμάτια, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα πανέμορφο και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας προσφέρει την ξεκούραση που αναζητάτε.

Bianco Olympico Beach Resort – Χαλκιδική

 Bianco Olympico Beach Resort
To  Bianco Olympico Beach Resort

Το  Bianco Olympico Beach Resort βρίσκεται στην Παραλία Βατοπεδίου στη Χαλκιδική. Χτισμένο σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με σμαραγδένια νερά, σας προσφέρει υπέροχη θέα στο Αιγαίο και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι άψογες υπηρεσίες θα σας προσφέρουν μια εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για καλοκαιρινές αποδράσεις εδώ.

About Ekdromi.gr