Πολυτελείς αποδράσεις το καλοκαίρι

Πολυτελείς αποδράσεις το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας πλέον φανταζόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα. Στην Ελλάδα τα μέρη που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι πολλά και οι παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά μας καλούν να τις επισκεφτούμε. Για όσους δεν τους αρκεί μόνο το όμορφο φυσικό περιβάλλον αλλά αναζητούν άνεση, πολυτέλεια και παροχές υψηλών απαιτήσεων τότε το Ekdromi.gr σας προτείνει πολλές επιλογές σε υπέροχους προορισμούς για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Πολυτελείς αποδράσεις το καλοκαίρι σε πανέμορφα ξενοδοχεία με σάουνα, σπα, πισίνα και δωμάτια με όλες τις ανέσεις στις καλύτερες τιμές. Οι περισσότερες προσφορές μας περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν το 50%. Ας τις ανακαλύψουμε.

Πολυτελείς αποδράσεις το καλοκαίρι

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel
Πολυτελείς αποδράσεις το καλοκαίρι
Το Long Beach Resort Hotel

Το  Long Beach Resort Hotel βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Ένα ξενοδοχείο με μοντέρνα αρχιτεκτονική, άνεση, φινέτσα και χαλαρωτικό περιβάλλον. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η φιλοξενία κάνουν αυτό το μέρος ξεχωριστό και ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Χαρείτε τις διακοπές των ονείρων σας στους καταπράσινους κήπους με την υπέροχη θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου.

Klelia Beach Hotel – Ζάκυνθος

Klelia Beach Hotel
To Klelia Beach Hotel

Στην πανέμορφη περιοχή Καλαμάκι βρίσκεται το Klelia Beach Hotel. Το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από φοίνικες, ελαιόδεντρα και καταπράσινους κήπους. Σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία που αναζητάτε. Απολαύστε την διακριτική πολυτέλεια, την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία που αξίζει σε εσάς και την οικογένειά σας. Ζήστε αξέχαστες διακοπές στη Ζάκυνθο σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που θα σας μαγέψει.

Atrium Hotel – Θάσος

Atrium Hotel
To Atrium Hotel

Το Atrium Hotel βρίσκεται στο χωριό Ποτός στη Θάσο. Είναι ένα μοντέρνο, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία του. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές αλλά και για παρέες ή ζευγάρια. Βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Θάσου και διαθέτει 120 δωμάτια με όλες τις ανέσεις. Απολαύστε τη διαμονή σας δίπλα στη θάλασσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

High Mill Paros – Πάρος

High Mill Paros
To High Mill Paros

Το  High Mill Paros βρίσκεται στην Παροικιά. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στη πλαγιά ενός λόφου και σας προσφέρει εξαιρετική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα φιλόξενο και προσεγμένο περιβάλλον που θα σας προσφέρει την χαλάρωση που αναζητάτε. Η τοποθεσία του το κάνει ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ηρεμία και ξεκούραση αλλά και για όσους ψάχνουν πολλές επιλογές για διασκέδαση, φαγητό και ψώνια.

Βρείτε όλες τις πολυτελείς αποδράσεις για το καλοκαίρι εδώ!

About Ekdromi.gr