last minute προσφορές για την πρωτοχρονιά

Last Minute προσφορές για την πρωτοχρονιά!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και βρισκόμαστε μια ανάσα από την πρωτοχρονιά! Για όσους από εσάς η ιδέα για ένα πρωτοχρονιάτικο ταξίδι φαντάζει δύσκολη, καθότι δεν πραγματοποιήσατε εγκαίρως την κράτησή σας, σας έχουμε τη λύση. Το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει πολλά και άκρως ενδιαφέροντα ξενοδοχεία. Μέρη στα οποία μπορείτε να περάσετε και υπέροχα ρεβεγιόν, αλλά και να ζήσετε τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου. Οι last minute προσφορές για την πρωτοχρονιά είναι εδώ και περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Last Minute προσφορές για την πρωτοχρονιά

Είτε διαμένετε στο Βόλο, είτε θέλετε να τον επισκεφθείτε, η καλύτερη επιλογή για τις ημέρες της πρωτοχρονιάς είναι το 5* Valis Resort Hotel. Εκεί θα απολαύσετε τις χαρές του spa, τη χαλάρωση και την ευεξία. Παράλληλα, θα νιώσετε την άνεση στα πολυτελή του δωμάτια ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό ρεβεγιόν.

Στο υπέροχο Καρπενήσι μπορείτε να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με τον πιο όμορφο τρόπο. Το 5* Montana Hotel & Spa εγγυάται την διαμονή αλλά και την ψυχαγωγία σας με το εορταστικό Gala που διοργανώνει. Παράλληλα, τα πρωινά σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δραστηριότητες και τις εκδρομές στις γύρω περιοχές, απολαμβάνοντας τη φύση του Καρπενησίου.

Στην πανέμορφη Λεπτοκαρυά Πιερίας σας προτείνουμε το 4* Poseidon Palace όπου η πολυτέλεια και οι σύγχρονες ανέσεις ενός πραγματικά εξαιρετικού ξενοδοχείου. συνδυάζονται άψογα με ένα φανταστικό ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο!

Στη γραφική Ιτέα σας περιμένει ένα εορταστικό ρεβεγιόν στο 4* Nafsika Palace Hotel. Με τη μοναδική θέα του Κορινθιακού κόλπου μπροστά σας. Αφεθείτε στην άνεση των εξαιρετικών δωματίων του που διαθέτουν σαφείς επιρροές από Γαλλική πολυτέλεια και περάστε μια πραγματικά μαγική αλλαγή χρόνου!

Αλλαγή χρόνου σε ένα μέρος με μεγάλη ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων; Κι όμως γίνεται. Στο 5* Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε το ρεβεγιόν σας με πλούσιο φαγητό και συνοδεία μουσικής από DJ ενώ τα πρωινά οι κοντινές εκδρομές σας περιμένουν!

About Ekdromi.gr