ναύπλιο το χειμώνα

Χειμερινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Ο Νοέμβριος έχει μπει για τα καλά, οι διακοπές του καλοκαιριού αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση και τι καλύτερο από μια χειμερινή απόδραση κοντά στην Αθήνα! Εάν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, να πάρετε ανάσες και να μπείτε σε χειμερινό κλίμα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια εξόρμηση που θα σας αναζωογονήσει. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι καλύτερες χειμερινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Χειμερινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας
Χειμερινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα
Τρίκαλα Κορινθίας

Ένας προορισμός που απέχει περίπου 1.5 ώρα από την Αθήνα και έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια χειμερινή απόδραση. Το μεγαλείο της φύσης θα σας ηρεμήσει και θα σας προσφέρει την ευκαιρία για πολλές πεζοπορίες, δραστηριότητες και σπορ. Τρεις συνοικίες που βρίσκονται κοντά η μια στην άλλη, γεμάτες εκπλήξεις και εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Στα Τρίκαλα Κοριν΄θίας, τα πέτρινα κτήρια, τα πανέμορφα αρχοντικά και τα παραδοσιακά ταβερνάκια δημιουργούν ένα σκηνικό για μια χειμερινή απόδραση που θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο στο Παλαμίδι
Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο στο Παλαμίδι

Το Ναύπλιο αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς κοντά στην Αθήνα. Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος, θα εξερευνήσετε τα αξιοθέατα και τα ιστορικά κτήρια με την πανέμορφη αρχιτεκτονική. Θα απολαύσετε την βόλτα σας στην Ακροναυπλία με το επιβλητικό Μπούρτζι στο βάθος να τραβάει τα βλέμματα. Χαρείτε τις βόλτες στα πανέμορφα σοκάκια με τα μαγαζιά, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα προσεγμένα εστιατόρια. Γεμίστε τις μπαταριές σας σε έναν αρχοντικό, γραφικό και ρομαντικό προορισμό που θα σας μείνει αξέχαστος.

Ορεινή Αρκαδία

Τα πιο όμορφα χωριά της Αρκαδίας
Ορεινή Αρκαδία

Η Ορεινή Αρκαδία είναι ένας προορισμός με εύκολη πρόσβαση που έχει πολλά να σου προσφέρει. Τα πανέμορφα χωριά, όπως η Βυτίνα, η Στεμνίτσα και η Δημητσάνα με την γραφικότητα, την αρχιτεκτονική και την απερίγραπτη φυσική τους ομορφιά θα κερδίσουν σίγουρα τις εντυπώσεις. Χαρείτε τις ρομαντικές βόλτες στη Βυτίνα, με τα γραφικά δρομάκια της και απολαύστε παραδοσιακά εδέσματα. Θαυμάστε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα πέτρινα κτίρια της Δημητσάνας και τα επιβλητικά πυργόσπιτα της Στεμνίτσας.

Ανακαλύψτε τις  προσφορές για μια χειμερινή απόδραση κοντά στην Αθήνα μέσα από το Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr