Προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τη Μεγάλη Εβδομάδα και ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσει η πασχαλινή μας εξόρμηση. Εάν και εσείς έχετε την ίδια ανυπομονησία αλλά ακόμα δεν έχετε καταλήξει για τον προορισμό που θέλετε να επισκεφτείτε, μην ανησυχείτε καθόλου. Μπείτε στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα με τα πιο όμορφα καταλύματα, στις χαμηλότερες τιμές σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και ζήστε αξέχαστες πασχαλινές διακοπές χωρίς περιορισμούς, ακόμα και αν είστε της τελευταίας στιγμής.

Προσφορές  της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα

4* San Panteleimon Hotel – Πλαταμώνας

San Panteleimon Hotel
Προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα
San Panteleimon Hotel

Στην παραλία του Νέου Παντελεήμονα Πιερίας βρίσκεται το San Panteleimon Hotel. Μόλις 65 μέτρα από τη θάλασσα, στους πρόποδες του Ολύμπου και κάτω από το Βυζαντινό Κάστρο του Πλαταμώνα, μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Τα δωμάτια και οι σουίτες του είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Παράλληλα, διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, μπαρ πισίνας, ζαχαροπλαστείο, πιτσαρία, αίθουσα αναψυχής και χώρο τηλεόρασης, μεγάλη και μικρή πισίνα, παιδικό σαλόνι-παιδότοπο. Την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί ψήσιμο οβελία με ζωντανή μουσική.

4* Dafni Plus Hotel Pieria – Λεπτοκαρυά

Dafni Plus Hotel Pieria
Dafni Plus Hotel Pieria

Το Dafni Plus Hotel Pieria βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την παραλία Λεπτοκαρυάς. Είναι χτισμένο ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν οικογενειακά δωμάτια, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου. Απολαύστε τις πασχαλινές διακοπές σας σε ένα πανέμορφο και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας προσφέρει την ξεκούραση που αναζητάτε. Την Κυριακή του Πάσχα θα ακολουθήσει πασχαλινό γεύμα με ψήσιμο οβελία και μουσική.

4* Kinetta Beach Resort & Spa – Κινέτα

Kinetta Beach Resort & Spa
Kinetta Beach Resort & Spa

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα βρίσκεται το Kinetta Beach Resort & Spa. Απολαύστε τη διαμονή σας σε έναν μαγευτικό χώρο δίπλα στη θάλασσα με ατέλειωτους κήπους και υπέροχες πισίνες. Στο ξενοδοχείο αυτό θα νιώσετε την απόλυτη ηρεμία και την αναζωογόνηση που αναζητάτε. Είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές καθώς στην τιμή των δωματίων περιλαμβάνεται μπουφές, αναψυκτικά και ποτά όλη την ημέρα. Ζήστε αξέχαστες πασχαλινές διακοπές σε ένα περιβάλλον που σας τα προσφέρει όλα σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Την Κυριακή του Πάσχα θα ακολουθήσει παραδοσιακό Λαμπριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα εδώ.

Πασχαλινές αποδράσεις

Και να που η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει. Και να που η σκέψη “πού να ταξιδέψω” έχει αρχίσει να περιτριγυρίζει το μυαλό όσων δεν έχουμε ακόμα κανονίσει τις διακοπές μας. Πλέον μετράμε μόνο λίγες ημέρες μέχρι την άδεια του Πάσχα. Η ιδέα ενός μικρού ταξιδιού, που να μην μας κοστίσει πολύ και να μας προσφέρει ίσα ίσα μια μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα, φαντάζει ως ιδανική. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τις Πασχαλινές αποδράσεις του ekdromi.gr . Αποδράσεις που μπορούν εύκολα να μας χαρίσουν μοναδικές πασχαλινές στιγμές και βρίσκονται μόνο σε απόσταση, το πολύ, 2 ωρών από την Αττική.

Πώς θα σας φαινόταν ένα διαφορετικό Πάσχα στο υπέροχο νησί του Πόρου; Σε μία μόνο ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να ζήσετε τις ημέρες της Ανάστασης σε τοπίο καθαρά νησιωτικό. Μπορεί η Ύδρα και οι Σπέτσες να έχουν τα πρωτεία στις προτιμήσεις των επισκεπτών του Αργοσαρωνικού. Ο Πόρος όμως (αν και λιγότερο προβεβλημένος) δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα δημοφιλή νησιά. Το φετινό Πάσχα μπορείτε να του δώσετε μια ευκαιρία. Κλείστε λοιπόν γρήγορα το εισιτήριό σας και για το ξενοδοχείο, οι μεγαλύτερες προσφορές στον Πόρο βρίσκονται εδώ!

Παραμένουμε στον Αργοσαρωνικό και για όσους επιθυμούν κάτι πιο ήσυχο, αυτό δεν είναι άλλο από το Αγκίστρι! Πάσχα με φόντο το πράσινο χρώμα που επικρατεί στο νησί και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με τους κατοίκους. Όαση ηρεμίας σε συνδυασμό με μοναδικό φυσικό πλούτο για όσους ζητούν κάτι διαφορετικό. Οι προσφορές του ekdromi.gr για το Αγκίστρι βρίσκονται εδώ.

Αφήνουμε το πλοίο. Για όσους προτιμούν την οδήγηση, μια από τις πιο όμορφες και κοντινές προτάσεις είναι σίγουρα το Ναύπλιο. Προορισμός με μοναδικό κοσμοπολίτικο αέρα, καταπληκτική θέα και υπέροχες γεύσεις. Βόλτες σε σοκάκια με ιστορική σημασία, βενετσιάνικη παράδοση, η πανοραμική θέα από το Κάστρο του Παλαμιδίου και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ ενός από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας. Και όλα αυτά μόλις σε 2 ώρες από την Αθήνα. Εδώ θα βρείτε τις πασχαλινές προσφορές ξενοδοχείων για το Ναύπλιο. 

Τέλος, για όσους συναρπάζεστε από το βουνό, υπάρχει πάντα η παραδοσιακή Αράχωβα. Προορισμός με πολλές εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και φαγητού, βόλτα στους Δελφούς και στον Παρνασσό, αλλά και περίπατο στη φύση. Οι προσφορές μας για ξενοδοχεία στην Αράχωβα βρίσκονται εδώ!

Μοναδική πασχαλινή εξόρμηση!

Πάσχα στην Ελλάδα σημαίνει άνοιξη, γιορτή, έθιμα και παραδόσεις που ζωντανεύουν και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η ανθισμένη φύση και ο καλός καιρός είναι η καλύτερη αφορμή για μια πασχαλινή απόδραση σε απίθανα μέρη. Εάν θέλετε να ζήσετε το Πάσχα με όλη του τη μεγαλοπρέπεια τότε η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Τήνος είναι οι προορισμοί που θα σας μαγέψουν. Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα καθώς εδώ το Πάσχα αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Τα τοπικά έθιμα, η φιλαρμονική και η εντυπωσιακή πρώτη Ανάσταση θα σας μείνουν χαραγμένα στη μνήμη για πολλά χρόνια. Στη Ζάκυνθο και στην Τήνο οι μέρες του Πάσχα είναι γεμάτες γραφικότητα και παράδοση. Οι στιγμές κατάνυξης που θα βιώσετε θα κάνουν τις διακοπές σας ξεχωριστές. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μοναδική πασχαλινή εξόρμηση με το Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε αυτούς τους υπέροχους προορισμούς.  

Corfu Holiday Palace – Κέρκυρα

Corfu Holiday Palace
πασχαλινή εξόρμηση
Το Corfu Holiday Palace

Το Corfu Holiday Palace βρίσκεται στο Κανόνι Κέρκυρας. Είναι ένα ιστορικό πεντάστερο ξενοδοχείο όπου το φυσικό τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά της ιδιωτικής παραλίας δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που θα σας μαγέψει. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, σας προσφέρει άπλετη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, το Ποντικονήσι και το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μπορείτε να κάνετε μια από τις πολλές δραστηριότητες όπως Aqua Aerobics, γιόγκα, κολύμπι με αναπνευστήρα, καταδύσεις, κανό, καθώς και μαθήματα με επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Klelia Beach Hotel – Ζάκυνθος

 Klelia Beach Hotel
Το  Klelia Beach Hotel

Το Klelia Beach Hotel βρίσκεται στο μαγευτικό Καλαμάκι. Είναι ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο μέσα σε μια έκταση άνω των 7 στρεμμάτων ανάμεσα σε φοίνικες, ελαιόδεντρα και καταπράσινους κήπους. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διαμονής με διακριτική πολυτέλεια, εξυπηρέτηση και φιλοξενία. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ηρεμία, ξεκούραση και χαλάρωση σε έναν χώρο απόλυτα συνδεδεμένο με το περιβάλλον.

Tinos Beach Hotel – Τήνος

Tinos Beach Hotel
To Tinos Beach Hotel 

Το Tinos Beach Hotel βρίσκεται στα Κιόνια στην Τήνο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια διαμονή μπροστά στην παραλία και πολύ κοντά στην πόλη. Το έμπειρο προσωπικό του μπορεί να σας κατευθύνει και να σας δώσει πληροφορίες για το νησί. Αποτελείται από 4 κτίρια και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στο ιδιόκτητο Beach Bar Restaurant με την ονομασία Ammos μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να δοκιμάσετε τις υπέροχες τοπικές γεύσεις.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα εδώ.

Προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα

Οι ημέρες του Πάσχα είναι ξεχωριστές και αποτελούν μια πολύ καλή αφορμή να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να τις ζήσουμε με πιο παραδοσιακό τρόπο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σχεδόν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας τηρούνται οι παραδόσεις και τα έθιμα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο χρώμα σε κάθε προορισμό. Απολαύστε αυτές τις όμορφες και ξεχωριστές στιγμές με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα που έχει εξασφαλίσει για εσάς το Ekdromi.gr.

Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

 Montana Hotel & Spa
 Προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα – μέρος 2
Το  Montana Hotel & Spa

Το Montana Hotel & Spa βρίσκεται στο Καρπενήσι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εξαιρετική θέα και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Η διακριτική διακόσμηση και η φιλοξενία του ξενοδοχείου θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης. Χαλαρώστε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Health and Spa Center όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Απολαύστε μια υδροθεραπεία ή ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Valis Resort Hotel
Το Valis Resort Hotel

Στην γοητευτική πόλη του Βόλου βρίσκεται το Valis Resort Hotel. Ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Χαρείτε τη διαμονή σας στα ευρύχωρα δωμάτια και τις πολυτελείς σουίτες που ξεχωρίζουν για την καλαισθησία, τη μεγαλοπρεπή διακόσμηση και την κομψότητα. Οι παροχές υψηλού επιπέδου και η ποιοτική φιλοξενία θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Golden Coast Hotel & Bungalows – Νέα Μάκρη

 Golden Coast Hotel & Bungalows
To  Golden Coast Hotel & Bungalows

Το Golden Coast Hotel & Bungalows βρίσκεται στην αμμώδη χρυσή ακτή του Μαραθώνα. Είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ με τις σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει δωμάτια και 2όροφα bungalows τα οποία είναι χτισμένα ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, πισίνες και μπαρ-εστιατόρια. Χαρείτε την υπέροχη θέα στη θάλασσα ή τους κήπους και τις παροχές υψηλού επιπέδου που θα απογειώσουν τις πασχαλινές σας διακοπές.

Dion Palace Luxury Resort & Spa – Λιτόχωρο

Dion Palace Luxury Resort & Spa
Το Dion Palace Luxury Resort & Spa

Στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου βρίσκεται τo Dion Palace Luxury Resort & Spa. Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα και σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που σας προσφέρει άριστη ποιότητα διαμονής. Οι υπηρεσίες του spa θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και η υπέροχη φιλοξενία θα κάνουν τις πασχαλινές σας διακοπές μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.  

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα εδώ.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πάσχα. Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες σε έναν όμορφο προορισμό μακριά από την καθημερινότητα. Εάν και εσείς έχετε την ίδια διάθεση αλλά ακόμα δεν έχετε αποφασίσει σε ποιο μέρος θα περάσετε τις εορταστικές αυτές ημέρες, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τις προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα ,για μοναδικές διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Προσφορές της τελευταιάς στιγμής για το Πάσχα

Z Palace & Congress Center – Ξάνθη

 Z Palace & Congress Center
Προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα
Το  Z Palace & Congress Center

Το Z Palace & Congress Center βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Ξάνθης. Είναι ένα 5αστερο ξενοδοχείο με πολυετή εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης. Χαρείτε τη διαμονή των ονείρων σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Απολαύστε το πιστοποιημένο «Greek Breakfast» σε έναν υπέροχο ανακαινισμένο χώρο καθώς και τις μοναδικές γεύσεις που σας προσφέρουν τα εστιατόρια που βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο.

Mare Vista Hotel – Άνδρος

Mare Vista Hotel
To Mare Vista Hotel

Στο παραδοσιακό χωριό Μπατσί της Άνδρου βρίσκεται το Mare Vista Hotel. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε υπέροχη τοποθεσία με μοναδική θέα και σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα, κομψά και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε τις παροχές υψηλού επιπέδου και την ξεχωριστή φιλοξενία σε ένα όμορφο περιβάλλον. Χαλαρώστε δίπλα στη πισίνα πίνοντας το ποτό σας και χαρείτε τον ανοιξιάτικο ήλιο για μοναδικές πασχαλινές διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Porto Rio Hotel & Casino – Ρίο

Porto Rio Hotel & Casino
To Porto Rio Hotel & Casino

Το Porto Rio Hotel & Casino βρίσκεται στο Ρίο Πάτρας. Ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το Παναχαϊκό όρος. Ζήστε την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και απολαύστε τη διαμονή σας στους εντυπωσιακούς χώρους εστίασης, διασκέδασης και χαλάρωσης. Τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε αρμονία με το περιβάλλον και διαθέτουν δικό τους επιπλωμένο μπαλκόνι για να απολαύσετε τη θέα που εσείς θα επιλέξετε. Οι μικρές ιδιωτικές κατοικίες έχουν σχεδιαστεί για δύο έως τέσσερα άτομα και σας προσφέρουν τις ανέσεις και τις παροχές υψηλού επιπέδου που ισοβαθμούν με τη φήμη του ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα εδώ.

Η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας πλησιάζει και φέρνει μαζί της μια ευκαιρία για ταξιδιωτική απόδραση. Η ανθισμένη φύση και τα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας μας προσκαλούν να τα εξερευνήσουμε και να χαρούμε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Ετοιμαστείτε λοιπόν για εξορμήσεις σε βουνό ή θάλασσα με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα από το Ekdromi.gr. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τις μοναδικές προτάσεις στα πιο απίθανα μέρη.

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα – μέρος 1
Το Long Beach Resort Hotel

Στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου βρίσκεται το υπέροχο Long Beach Resort Hotel. Σε ένα παραδοσιακό χωριό όπου ο συνδυασμός της θάλασσας και της φυσικής ομορφιάς θα σας μαγέψουν. Απολαύστε τη διαμονή σας σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο με γούστο και αισθητική. Χαλαρώστε στους καταπράσινους κήπους με την πανέμορφη θέα και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που σας προσφέρει το ξενοδοχείο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Nautica Bay Hotel – Πόρτο Χέλι

Nautica Bay Hotel
Το Nautica Bay Hotel 

Το Nautica Bay Hotel βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες. Ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά σας και σας προσφέρει υπέροχη θέα και γαλήνη.  Τα δωμάτια μοιράζονται ανάμεσα σε 9 κτίρια και σε ένα κήπο 35 στρεμμάτων με πισίνα όπου μπορείτε να χαλαρώστε πίνοντας το αναψυκτικό ή το ποτό σας. Η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου σας προσφέρει τη δυνατότητα μικρών εκδρομών στις γύρω περιοχές όπως η Ύδρα και οι Σπέτσες το κάνει πρώτο στις προτιμήσεις των παραθεριστών.

Ilio Mare Hotels & Resorts – Θάσος

Ilio Mare Hotels & Resorts
Το Ilio Mare Hotels & Resorts

Στην παραλία του Δασυλλίου στη Σκάλα Πρίνου βρίσκεται το Ilio Mare Hotel. Χαρείτε τη διαμονή σας στις πολυτελείς μονάδες με το εξωτικό στυλ, το γήπεδο τένις και την εξαιρετική κουζίνα. Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν υπέροχη επίπλωση και θέα στον κήπο ή στη θάλασσα. Απολαύστε το ποτό σας στο beach bar Atrium ή στο pool bar Palms με θέα στη θάλασσα και στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου σε σχήμα λιμνοθάλασσας.

Eretria Hotel & Spa Resort – Ερέτρια, Εύβοια

 Eretria Hotel & Spa Resort
Το  Eretria Hotel & Spa Resort

Στο όμορφο νησί της Εύβοιας βρίσκεται το πλήρως ανακαινισμένο Eretria Hotel & Spa Resort. Σας προσφέρει μια all-inclusive εμπειρία για να απολαύστε τις διακοπές σας στις προσεγμένες εγκαταστάσεις με τους καταπράσινους κήπους και την μαγευτική θέα. Διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες φαγητού και ποτού και είναι ιδανικό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Στο πλήρως εξοπλισμένο σπα του ξενοδοχείου θα νιώσετε την απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση που τόσο έχετε ανάγκη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα εδώ.

Το Πάσχα πλησιάζει και τώρα είναι η περίοδος για να αναζητήσουμε προορισμούς για να βιώσουμε αυτές τις μέρες κατάνυξης. Είναι μια ευκαιρία για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να συνδυάσουμε όμορφα μέρη με παραδοσιακά ήθη και έθιμα. Σε πολλά σημεία της Ελλάδας αναβιώνουν πασχαλινά έθιμα τα όποια δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα και προσφέρουν έντονες στιγμές. Ζήστε αξέχαστες πασχαλινές εξορμήσεις με το Ekdromi.gr. Βρείτε πασχαλινές προσφορές με έκπτωση έως -60% στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Ανακαλύψτε τις μοναδικές προτάσεις σε πανέμορφα καταλύματα για όλα τα γούστα και ζήστε μια συναρπαστική πασχαλινή εξόρμηση χωρίς περιορισμούς.

Πασχαλινές εξορμήσεις με το Ekdromi.gr – Προσφορές ξενοδοχείων

Corfu Holiday Palace – Κέρκυρα

Corfu Holiday Palace
Πασχαλινές εξορμήσεις με το Ekdomi.gr
Corfu Holiday Palace

Στην κοσμοπολίτικη χερσόνησο του Κανονιού, μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο, βρίσκεται το ιστορικό Corfu Holiday Palace. Είναι χτισμένο σε περίοπτη θέση και προσφέρει μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, το Ποντικονήσι και το γραφικό Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Απολαύστε τις πασχαλινές σας διακοπές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον το όποιο σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πληθώρα επιλογών διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Valis Resort Hotel
Valis Resort Hotel

Στην υπέροχη πόλη του Βόλου βρίσκεται το Valis Resort Hotel. Ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Χαρείτε τη διαμονή σας στα ευρύχωρα δωμάτια και τις πολυτελείς σουίτες που ξεχωρίζουν για την καλαισθησία, την κομψότητα, και την αρχοντική διακόσμηση. Οι παροχές υψηλού επιπέδου και η ποιοτική φιλοξενία θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Απολαύστε το αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα.

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel
Long Beach Resort Hotel

Το Long Beach Resort Hotel βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η λιτή διακόσμησή του δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον γεμάτο φινέτσα και προσιτή πολυτέλεια. Ζήστε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε ένα πανέμορφο περιβάλλον ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και καταπληκτική θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για πασχαλινές εξορμήσεις εδώ.

Η Κρήτη είναι ένας προορισμός μοναδικός. Ένα νησί που σε προκαλεί να το ζήσεις, να το εξερευνήσεις, και πάντα στο τέλος να το αγαπήσεις. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πολλές, όπως και τα αξιοθέατά της. Tα χωριά, οι πόλεις, οι γαστρονομικές προτάσεις, οι βόλτες στη φύση, οι μοναδικής ομορφιάς παραλίες και φυσικά οι κάτοικοί της. Το Πάσχα στην Κρήτη δεν θα μπορούσε να είναι ίδιο με αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας. Oι τοπικές παραδόσεις και η Κρητική φιλοξενία προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές. Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες αποκλειστικές προσφορές σε ξενοδοχεία στα πιο γνωστά και φημισμένα μέρη της Κρήτης και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

Άγιος Νικόλαος

Για όσους θέλουν να περάσουν τις ημέρες τους στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει έκπτωση 50% στο Castello Boutique Resort για την περίοδο του Πάσχα. Σε ένα περιβάλλον πέντε αστέρων με πισίνα και spa, η παραμονή στον Άγιο Νικόλαο θα είναι πραγματικά αξέχαστη.

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο. στο τεσσάρων αστέρων Creta Beach Hotel & Bungalows, μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας με βουτιές στην καταπληκτική πισίνα του (όσο το επιτρέπει ο καιρός) ενώ στη Χερσόνησσο στο Zorbas Village μπορείτε να απολαύσετε και τις χαρές της θάλασσας! Στις προτάσεις του ekdromi.gr για το Ηράκλειο, εντάσσεται και το καταπληκτικό Anthoula Village,  και αυτό τεσσάρων αστέρων στη Χερσόνησσο. Όλα τα παραπάνω ξενοδοχεία προσφέρονται με έκπτωση 50% αποκλειστικά στο ekdromi.gr.

Χανιά

Για εσάς που προτιμάτε τα Χανιά, οι προσφορές και οι προτάσεις είναι το ίδιο μεγάλες. Στο Golden Rose Suites η πασχαλινή διαμονή σας θα είναι αξέχαστη όπως και στο Chryssana Beach Hotel Και στα 2 ξενοδοχεία η διαμονή σας θα έχει άρωμα καλοκαιριού καθώς διαθέτουν μεγάλες πισίνες για τα πρώτα σας μπάνια!

Οι προτάσεις του ekdromi.gr καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης. Στην Ελούντα σας περιμένει το τετράστερο Elounda Breeze Resort ενώ στο Ρέθυμνο το υπέροχο Petradi Beach Hotel . Τέλος, για όσους θέλουν να περάσουν το Πάσχα τους στα Μάλια, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει 50% έκπτωση στο 5 αστέρων Ikaros Beach Luxury Resort & Spa .

Το Πάσχα στην Κρήτη δεν ήταν ποτέ τόσο οικονομικό, με τις προσφορές του ekdromi.gr η διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία στη μεγαλόνησο είναι πιο προσιτή από ποτέ!

Και να που η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε και μπήκαμε πλέον επίσημα στην περίοδο του Πάσχα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους για τις ημέρες που έρχονται και έχουν κανονίσει το ταξίδι τους. Υπάρχουν και οι άλλοι που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει, ή θέλουν να επιλέξουν την τελευταία στιγμή τον προορισμό τους. Αν ανήκετε σε αυτούς, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Μέσα από τις προτάσεις ξενοδοχείων του ekdromi.gr για το Πάσχα, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές της τελευταίας στιγμής, σε δεκάδες πανέμορφους προορισμούς! Πάμε λοιπόν να τις ανακαλύψουμε!

Προσφορές της τελευταίας στιγμής από το ekdromi.gr

Είτε επιθυμείτε να περάσετε τις διακοπές σας σε νησί, είτε οδικώς, σας περιμένουν συνολικά 218 προσφορές για να επιλέξετε!

Αν η προτεραιότητά σας είναι να γιορτάσετε το Πάσχα με ένα πιο καλοκαιρινό mood, η Αίγινα, η Ζάκυνθος, η Κρήτη, η Άνδρος και 16 ακόμα πανέμορφα νησιά σας περιμένουν. Και φυσικά μεταξύ αυτών το απόλυτο νησί για το Πάσχα, η υπέροχη Κέρκυρα! Οι προτάσεις του ekdromi.gr καλύπτουν όλα τα νησιωτικά συμπλέγματα, και φυσικά όλα τα γούστα. Ιόνιο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Βόρειες Σποράδες και Ανατολικό Αιγαίο για να επιλέξετε το νησί που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Αν πάλι είστε από αυτούς που θα προτιμήσουν να κάνουν ένα όμορφο roadtrip για την πασχαλινή τους εξόρμηση, τότε και εδώ οι προτάσεις είναι πολλές και εξαιρετικές! Τι θα λέγατε για μια βόλτα στις ομορφιές της Πελοποννήσου. Ή ένα υπέροχο ταξίδι στο Πήλιο. Μια πασχαλινή απόδραση στις ομορφιές του Καρπενησίου, ή στην ορεινή Αράχωβα. Ανάσταση δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, ή τη Λίμνη Πλαστήρα.

Και από επιλογές διαμονής, οι προσφορές του ekdromi.gr περιλαμβάνουν πραγματικά τα πάντα! Εάν προτιμάτε την luxury διαμονή, πολυτελή 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία σας περιμένουν για να σας χαρίσουν υπέροχες Πασχαλινέςστιγμές. Αλλά οι επιλογές δεν σταματούν εκεί. Στις προτάσεις του ekdromi.gr υπάρχουν και low budget καταλύματα αλλά και μικρά, boutique ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα και στυλ.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων της τελευταίας στιγμής εδώ!

Και να που φτάσαμε στο τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου και πλέον η γιορτή της Ανάστασης είναι πιο κοντά μας. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεγάλες γιορτές στη χώρα μας, το Άγιο Πάσχα και η ημέρα της Ανάστασης είναι από τις εορτές αυτές που τα ευχάριστα συναισθήματα κορυφώνονται προς το τέλος των ημερών τους. Έτσι αφήνουν μια γλυκιά γεύση ακόμα και όταν ολοκληρωθούν καθώς, με τη λήξη των εορτών, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Παράλληλα, η γιορτή της Ανάστασης συνήθως πραγματοποιείται με καλό καιρό. Κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ακόμα περισσότερο τη διάθεση να ταξιδέψουμε μακριά από την πόλη. Να γνωρίσουμε το πώς γιορτάζουν τις ημέρες αυτές σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Το ekdromi.gr έχει, και φέτος, εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές για τις Πασχαλινές αποδράσεις μας. Με μια τεράστια ποικιλία τόσο σε προορισμούς, όσο και σε τύπους ξενοδοχείων που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Πασχαλινές Αποδράσεις με πλοίο

Από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση για Πασχαλινή εξόρμηση, το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση και χρόνος. Διάθεση για να βρεθεί ο κατάλληλος προορισμός που ταιριάζει στην οικογένεια, ζευγάρι ή παρέα, και φυσικά χρόνος για να εξερευνήσει κανείς όλες τις προτάσεις του ekdromi.gr .Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτή τη στιγμή μέσα στο site υπάρχουν περισσότερες από 70 προσφορές, ειδικά φτιαγμένες για τις ημέρες του Πάσχα.

Είστε από αυτούς που θεωρείτε το Πάσχα ως προπομπό του καλοκαιριού; Τότε μια από τις προτάσεις μας για εκδρομή σε νησί σας ταιριάζει απόλυτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο από τα νησιά μας σας ταιριάζει καλύτερα. Η μαγική θέα της Σαντορίνης, ο κοντινός Πόρος ή τα νησιά του Ιονίου με τις μοναδικές μας προσφορές σε Λευκάδα, Ζάκυνθο αλλά και Κέρκυρα με τις ξεχωριστές παραδόσεις της. Η κοσμοπολίτικη και κλασική Ρόδος δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε η Τήνος με τη θρησκευτική της παράδοση.

Πασχαλινές Αποδράσεις με αυτοκίνητο

Σε περίπτωση που σας εξυπηρετεί καλύτερα η μετακίνηση με αυτοκίνητο, και εδώ οι προτάσεις μας είναι πολλές. Το Πάσχα είναι ξεχωριστό στην Πελοπόννησο, μέσα στο κάστρο της Μονεμβασιάς, στους ιστορικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας, στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο ή την υπέροχη Πάτρα. Για εσάς που προτιμάτε να κινηθείτε προς τα βόρεια, τα επιβλητικά Μετέωρα με τα μοναστήρια τους αποτελούν μια μοναδική επιλογή, όπως και οι πασχαλινές παραδόσεις στα χωριά του Ολύμπου, κάτω από την κατοικία των θεών. Το Πήλιο επίσης που συνδυάζει την ξεχωριστή γραφικότητά του με τις υπέροχές του γεύσεις. Οι προορισμοί της Ηπείρου, Ζαγοροχώρια, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Συρράκο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα

Σας κουράσαμε. Και αναφέραμε μόνο μερικούς από τους προορισμούς που το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Η Ελλάδα είναι υπέροχη και μας περιμένει να την ανακαλύψουμε. Τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τις Πασχαλινές αποδράσεις μας θα τις βρείτε εδώ! 

Μεγάλη Εβδομάδα πλέον και οι άγιες ημέρες ξεκινούν. Η κατάνυξη θα δώσει τη θέση της στο γιορτινό κλίμα της Ανάστασης και πολλοί από εμάς θέλουν να ζήσουν τις στιγμές αυτές μακριά από το σπίτι. Το φετινό Πάσχα, παρ’ότι πέφτει νωρίς, δεν μας στερεί τη διάθεση και τις ιδέες για αποδράσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ παράλληλα και η ορεινή και ηπειρωτική Ελλάδα εξακλουθεί να είναι πανέμορφη. Για όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε το φετινό Πάσχα εκτός των τειχών, αλλά ακόμα δεν έχετε πραγματοποιήσει κάποια κράτηση, το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που διαθέτει. Προσφορές ειδικά για το Πάσχα! Πάμε να δούμε λοιπόν τι επιλογές έχετε ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Πάσχα – Προσφορές της τελευταίας στιγμής

Περισσότερες από 80 προσφορές σε συνολικά 50 υπέροχους προορισμούς μπορεί κανείς να βρει και να επιλέξει μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr. Σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, σε ξενοδοχεία που απευθύνονται σε κάθε είδος και στυλ ταξιδιώτη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Είτε θέλετε να ζήσετε το, σπάνιας ομορφιάς, Πάσχα της Κέρκυρας, ή ακόμα και τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις της Τήνου. Αν σας γοητεύει η γραφικότητα της Ρόδου ή ακόμα το εναλλακτικό και ήσυχο Αγκίστρι. Για μια πασχαλινή βόλτα στη Λίμνη των Ιωαννίνων. Για την απέραντη ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα. Για περιπάτους στο ορεινό Μέτσοβο. Ακόμα και για θερμές βουτιές στα Λουτρά Πόζαρ. Για εσάς που θέλετε να ζήσετε το φετινό κατανυκτικό Πάσχα στο Πέτρινο καράβι της Μονεμβασιάς. Ή στο παραδοσιακό και ιστορικό Ναύπλιο. Για τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας που προσφέρει το Πήλιο. Για την ανεξάντλητη Αράχωβα!

Σε όλους τους παραπάνω προορισμούς υπάρχει πάντα ένα ξενοδοχείο, μια μοναδική προσφορά μέσα από το ekdromi.gr!

Μήν περιμένετε άλλο! Οι ημέρες πλησιάζουν! Βρείτε όλες τις προσφορές για το Πάσχα εδώ!

Το φετινό Πάσχα είναι ιδανικό για μεγάλες εξορμήσεις. Ο συνδυασμός της ημέρας της Ανάστασης με την Πρωτομαγιά, δημιουργεί μια περίοδο που δεν θα πρέπει να μείνει από κανέναν ανεκμετάλλευτη. Παράλληλα, το τέλος Απριλίου και οι αρχές Μαΐου είναι η ιδανική εποχή για πρώιμες καλοκαιρινές αποδράσεις! Τι περιμένετε λοιπόν; Το Πάσχα πλησιάζει και θα πρέπει να οργανώσετε το ταξίδι σας από νωρίς! Είτε αποφασίσετε να περάσετε τη φετινή σας Ανάσταση σε κάποιο χωρίο, είτε σε μεγάλη πόλη, είτε ακόμα και σε νησί, το μόνο σίγουρο είναι πως στο ekdromi.gr θα βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει! Πάμε λοιπόν για Πασχαλινές εξορμήσεις από το ekdromi.gr! Με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Πασχαλινές εξορμήσεις από το ekdromi.gr

Το μόνο απαραίτητο είναι να έχετε την κατάλληλη διάθεση! Για όλα τα άλλα θα φροντίσει, και θα σας εμπνεύσει, το ekdromi.gr. Αν η επιλογή σας είναι να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα σε κάποιο luxury ξενοδοχείο, τότε οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές και εξαιρετικές! Βρείτε δεκάδες εκπληκτικές προτάσεις διαμονής σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων για την περίοδο του Πάσχα εδώ!

Για πολλούς, οι διακοπές του Πάσχα είναι συνδεδεμένες με μια πρώτη, πρώιμη καλοκαιρινή εξόρμηση. Οπότε, την τιμητική τους έχουν τα νησιά! Είτε προτιμάτε το Ιόνιο, είτε το Αιγαίο, είτε τα νησιά του Αργοσαρωνικού, μέσα από το ekdromi.gr θα βρείτε σίγουρα μια προσφορά που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας! Σκόπελος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Σπέτσες, Πάρος, Μύκονος και πολλά ακόμα νησιά σας περιμένουν για να ζήσετε ένα ξεχωριστό, υπέροχο Πάσχα. Το κάθε νησί με τη δικιά του προσωπικότητα, αλλά και με έθιμα μοναδικά που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα! Και να μην ξεχάσουμε φυσικά και το πιο δημοφιλές Πάσχα, αυτό της Κέρκυρας. Και εκεί, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!

Βρείτε όλες τις προσφορές σε ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα εδώ!

Πασχαλινές προσφορές 2 ώρες από την Αθήνα

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι προ των πυλών και σίγουρα κάποιοι από εμάς θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε κάτι που να συνδυάζει την απόδραση από την πόλη με όμορφες εικόνες, και φυσικά ξεκούραση. Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι επιλογές σχετικά περιορισμένες. Το ekdromi.gr έχει φροντίσει να μαζέψει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα. Προσφορές σε υπέροχους προορισμούς και καταπληκτικά καταλύματα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

Όσοι λοιπόν είστε της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω προσφορές και να απολαύσετε τις διακοπές του Πάσχα βγαίνοντας παράλληλα και κερδισμένοι:

Άνδρος

Δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα 2ωρο για να αποβιβαστεί κανείς στο λιμάνι της Άνδρου, ξεκινώντας από τη Ραφήνα. Το Πάσχα στην Άνδρο είναι μοναδικό, με ξεχωριστή προσωπικότητα και προτείνεται κυρίως σε όσους αρέσκονται στους πιο «θορυβώδεις» εορτασμούς. Στο 5 αστέρων Aegea Blue Cycladic Resort η έκπτωση του ekdromi.gr για τις ημέρες του Πάσχα είναι 50%. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στο Sunset Studios στο Μπάτσι της Άνδρου όπου και εκεί παρέχονται studios σε εξαιρετικές προσφορές.

Νέα Στύρα Ευβοίας

Για όσους προτιμούν τη διαδρομή με αυτοκίνητο, τα Νέα Στύρα Ευβοίας προσφέρονται για όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το Egilion Hotel ανοίγει τις πόρτες του τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας για να κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη και το ekdromi.gr έχει φροντίσει να σας παρέχει αυτή τη διαμονή με έκπτωση 50%.

Μάτι Αττικής

Και η Αττική όμως έχει τις ομορφιές της, και το ekdromi.gr το γνωρίζει καλά. Για όσους λοιπόν θέλουν να μείνουν ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα, το Μάτι αποτελεί μια από τις πιο κοντινές μας προτάσεις, η οποία όμως συνδυάζεται άψογα με διακοπές κοντά στη φύση και τη θάλασσα. Το τεσσάρων αστέρων Aquamarina Hotel θα σας χαρίσει τις στιγμές χαλάρωσης που έχετε ανάγκη με το υπερπολυτελές spa που διαθέτει.

Ρίο

Τέλος, για όσους θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους αλλά και να δοκιμάσουν και την τύχη τους, το Porto Rio Hotel & Casino σας περιμένει στο όμορφο Ρίο της Αχαΐας για να ζήσετε τις πασχαλινές σας διακοπές σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με έκπτωση 50%.

Οι πασχαλινές προσφορές του ekdromi.gr όμως δεν εξαντλούνται εδώ, αλλά καλύπτουν σχεδόν όλους τους δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας! Μπορείτε λοιπόν να δείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων μας εδώ!

Μπορεί το φετινό Πάσχα να πέφτει νωρίς, παρ’όλα αυτά δεν παύει να είναι μια γιορτή που ταιριάζει απόλυτα με νησί. Οι επιλογές στην Ελλάδα πολλές, και πάντα ενδιαφέρουσες. Είτε στο Αιγαίο, είτε στο Ιόνιο, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Tα όμορφα Ελληνικά νησιά έχουν να προσφέρουν διαφορετικού είδους ομορφιές σε όλους όσους αποφασίσουν να τα επιλέξουν. Ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, η Πάρος, είναι ιδιαίτερα όμορφη την περίοδο του Πάσχα. Η γνήσια κυκλαδίτικη ομορφιά της, την έχει κάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι. Δεν παύει όμως να είναι εξίσου έντονη και τις ημέρες της Ανάστασης. Τι θα λέγατε λοιπόν να περάσετε τις φετινές διακοπές του Πάσχα στην Πάρο;

Διακοπές του Πάσχα στην Πάρο

Δεκάδες όμορφα πασχαλινά έθιμα σας περιμένουν, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μέρος, το κατάλληλο χωριό για την κάθε μέρα καθώς τόσο στην Παροικιά (πρωτεύουσα της Πάρου), όσο και στα χωριά του νησιού τα έθιμα είναι πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Περιηγηθείτε στην όμορφη Μάρπησσα όπου το Πάσχα εορτάζεται με ξεχωριστή λαμπρότητα. Από τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ μέχρι και την Ανάσταση. Παράλληλα, θα ήταν κρίμα να μην επισκεφθείτε και την περίφημη Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά καθώς εκεί κορυφώνονται οι τελετουργίες στο νησί.

Πάσχα στην Πάρο – Μοναδική προσφορά

Το Paros Land Hotel
Το Paros Land Hotel

Ζήστε το Πάσχα στην Πάρο σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια με τη μοναδική προσφορά που έχει εξασφαλίσει το ekdormi.gr στο Paros Land Resort. διακριτική πολυτέλεια, άνεση και ζεστή ατμόσφαιρα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Paros Land Resort να ξεχωρίζει. Παράλληλα, αν θέλετε να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, ο Family Friendly χαρακτήρας του ξενοδοχείου σας επιτρέπει να περάσετε τις ημέρες σας με ασφάλεια αλλά και να απασχολήσετε τα παιδιά σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Υπηρεσίες όπως η φύλαξη παιδιών, η παιδική πισίνα, η παιδική χαρά αλλά και η ιππασία με άλογα πόνυ κάνουν τη διαμονή στο Paros Land Resort πραγματικά αξέχαστη για τους μικρούς μας φίλους.

About Ekdromi.gr