Διακοπές τελευταίας στιγμής για τον 15Αυγουστο

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά και οι περισσότεροι έχουμε ήδη φύγει διακοπές ή μετράμε αντίστροφα τις μέρες για να το κάνουμε. Ο 15Αύγουστος πλησιάζει και είναι η περίοδος με την μεγαλύτερη έξοδο των εκδρομέων από τις πόλεις. Εάν εσείς δεν έχετε κανονίσει ακόμα κάτι για αυτές τις μέρες το Ekdromi.gr σας προτείνει τις μεγαλύτερες προσφορές της τελευταίας στιγμής για τον Αύγουστο. Ας ανακαλύψουμε μοναδικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στις καλύτερες τιμές για να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για τον Αύγουστο

Florida Blue Bay Resort & Spa – Ψαθόπυργος

Florida Blue Bay Resort & Spa
Διακοπές τελευταίας στιγμής για τον 15Αυγουστο
Το Florida Blue Bay Resort & Spa

Σε ένα καταπράσινο και όμορφο σημείο της Πελοποννήσου βρίσκεται το Florida Blue Bay Resort & Spa. Με θέα τη Ναύπακτο και πολύ κοντά σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος, η διαμονή σας εκεί μπορεί να είναι η αφετηρία για πολλές μονοήμερες εκδρομές. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απολαύστε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα περιβάλλον που φροντίζει την κάθε σας ανάγκη.

AKS Porto Heli – Πόρτο Χέλι

AKS Porto Heli
To AKS Porto Heli

Το πλήρως ανακαινισμένο AKS Porto Heli βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω στη θάλασσα. Οι άνετοι και φωτεινοί χώροι του σε συνδυασμό με την θάλασσα που απλώνεται μπροστά σας δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό που θα απογειώσει τις διακοπές σας. Τα ανακαινισμένα δωμάτια με την μίνιμαλ διακόσμηση διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως μπάνιο με walk in rain shower, θυρίδα ασφαλείας, αυτόνομο κλιματισμό και πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο προσφέρει την δυνατότητα επιλογών φαγητού και διασκέδασης από το πρωί μέχρι το βράδυ με υπέροχα εστιατόρια, pool bar kai beach bar που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Valis Resort Hotel
To Valis Resort Hotel

Το Valis Resort Hotel είναι ένα ξενοδοχείο όπου η κλασική του πολυτέλεια και η κομψότητα θα σας γοητεύσουν. Τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, οι σουίτες, η αρχοντική διακόσμηση και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το Valis spa υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης μόλις αφεθείτε στα χεριά των ειδικών. Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών σε ένα περιβάλλον με πολυτέλεια και ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Αύγουστο εδώ.

About Ekdromi.gr