Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο

Διακοπές τον Ιανουάριο σημαίνει ορεινά χωριά, χιονοδρομικά κέντρα και σπορ βουνού. Τα όμορφα χωριά της Ελλάδας μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Χαλαρώστε στα χιονισμένα τοπία, στα όμορφα σαλέ και απολαύστε ατελείωτο παιχνίδι στα καλά οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα. Ετοιμαστείτε για ορεινές εξορμήσεις γεμάτες παιχνίδι, έντονες συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις μέσα από τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο του Ekdromi.gr. Οι κορυφαίοι προορισμοί κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα με τα πιο όμορφα καταλύματα στις χαμηλότερες τιμές μας περιμένουν. Ας τους ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο

Oniropetra Boutique Hotel – Καρπενήσι

Oniropetra Boutique Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο
Oniropetra Boutique Hotel

Το Oniropetra Boutique Hotel βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Καρπενησίου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή διαμονή. Η διαμονή σας εκεί θα είναι μια εμπειρία ζωής καθώς η μοναδική του διακόσμηση και οι υπηρεσίες του θα σας μείνουν αξέχαστες. Βασικά συστατικά του είναι η ζεστασιά, η φιλοξενία και η ιδιαίτερη αισθητική του χώρου τα οποία προσφέρουν όλα όσα επιθυμεί ο επισκέπτης. Εκεί θα νιώσετε την ηρεμία, την ξεκούραση αλλά και την εναλλαγή με την δράση και την περιπέτεια καθώς το τοπίο είναι μαγικό και ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης – Παρνασσός

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης
Το Μπαλκόνι της Αγόριανης

Στο γραφικό χωριό Επτάλοφος βρίσκεται το Μπαλκόνι της Αγόριανης. Διαθέτει δωμάτια με θέα στο γραφικό περιβάλλον καθώς και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε γήινα χρώματα με ξύλινα δάπεδα και οροφές. Επίσης είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ξεκούραστη διαμονή. Στο παραδοσιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε νόστιμα ελληνικά πιάτα με τοπικά προϊόντα καθώς και ελληνικό πρωινό. Δραστηριότητες όπως ποδηλασία και πεζοπορία διατίθενται στη γύρω περιοχή, ενώ η Αράχωβα απέχει 20 χιλιόμετρα.

Εσπερίδες – Καλάβρυτα

Εσπερίδες
Εσπερίδες

Το ξενοδοχείο Εσπερίδες βρίσκεται σε μια μαγική τοποθεσία κοντά στο κέντρο των Καλαβρύτων. Ανάμεσα σε πλατάνια και καταπράσινους κήπους ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αισθητική, τη λειτουργικότητα και την υψηλού επίπεδου φιλοξενία που προσφέρει. Τα 10 πολυτελή δωμάτια με τους ζεστούς χρωματικούς τόνους, το τζάκι και την μοναδική θέα που προς το φαράγγι του Βουραϊκού συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό χαλάρωσης και αναζωογόνησης που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο εδώ.

About Ekdromi.gr