Διακοπές οδικώς

Διακοπές οδικώς τον Οκτώβριο

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για οδικές εξορμήσεις. Αφήνουμε πίσω μας την ζέστη του καλοκαιριού και τις όμορφες εικόνες από παραλίες και ξεκινάμε τις εξερευνήσεις με το αυτοκίνητο. Οι ιδανικές θερμοκρασίες και η ελευθερία μετακινήσεων που μας προσφέρει το ταξίδι με τέσσερις (ή και δύο) τροχούς, μας δίνει την δυνατότητα να χαρούμε τους προορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπείτε λοιπόν στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές οδικώς τον Οκτώβριο στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Διακοπές οδικώς τον Οκτώβριο – Προσφορές Ξενοδοχείων

Oniropetra Boutique Hotel – Καρπενήσι

Oniropetra Boutique Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές οδικώς τον Οκτώβριο
Το Oniropetra Boutique Hotel

Στο Καρπενήσι, μόλις 5 χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία βρίσκεται το Oniropetra Boutique Hotel. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την πολυτελή διαμονή. Η φιλοξενία και η ζεστασιά είναι τα βασικά συστατικά τα οποία θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Ζήστε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον που ικανοποιεί όλες σας τις απαιτήσεις.

Chalets Ξένιος – Ορεινή Ναυπακτία

Chalets Ξένιος
To Chalets Ξένιος

Οι ξύλινες κατοικίες του συγκροτήματος Chalets Ξένιος βρίσκονται σε ένα πανέμορφο δάσος της Ορεινής Ναυπακτίας. Περιτριγυρισμένο από ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας προσφέρουν μια πολυτελή διαμονή και γαστρονομικές απολαύσεις που θα απογειώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία. Είναι ένα συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών με 13 αυτόνομα Φιλανδικά chalets, κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ξύλο. Απολαύστε μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα μέσα από τις μαγευτικές εικόνες που σας χαρίζει η φύση και χαλαρώστε με τις μοναδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που σας προσφέρει το ξενοδοχείο.

Μικρή Αρχόντισσα – Καλάβρυτα

Μικρή Αρχόντισσα
Μικρή Αρχόντισσα

Μέσα στο πυκνό δάσος του Ερύμανθου, στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων, βρίσκεται η Μικρή Αρχόντισσα. Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά επιπλωμένα δωμάτια που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και προσφέρουν υπέροχη θέα στο δάσος. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε σπιτικές λιχουδιές από παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα. Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσουν τα πολύ ενδιαφέροντα σημεία που υπάρχουν στην γύρω περιοχή.

Naiades Hotel – Λίμνη Πλαστήρα

Naiades Hotel
Naiades Hotel

Στην ομορφότερη πλευρά της λίμνης, στο Νιοχώρι Καρδίτσας, βρίσκεται το Naiades Hotel το οποίο σας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσετε με τις υπέροχες εικόνες και τους ήχους της φύσης. Συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Είναι ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα η οποία θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές οδικώς τον Οκτώβριο εδώ.

About Ekdromi.gr