Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Για πολλούς αποτελεί ένα από τα πλέον κοσμικά μέρη της Πελοποννήσου. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας και η ομορφιά που θα βρει κανείς στο Πόρτο Χέλι, το κατατάσσουν ως ένα από τα σημεία με τους πιο φανατικούς επισκέπτες. Τόσο η ομορφιά του αυτή καθ’αυτή, όσο και οι επιλογές που έχει κανείς για κοντινές εκδρομές γύρω από αυτό, το καθιστούν ως έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές. Οι υπέροχες παραλίες του, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα πολυτέλειας και τις μαρίνες με τα ιστιοπλοϊκά, αλλά και την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές στο Πόρτο Χέλι πραγματικά αξέχαστες!

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Τι έχει να περιμένει ο επισκέπτης από το καλοκαιρινό Πόρτο Χέλι; Καταρχάς θα χαρεί τις ομορφιές της θάλασσας. Για το μπάνιο σας οι επιλογές είναι για κάθε γούστο. Η Βερβερόντα, η Χινίτσα και το Κουνούπι, αποτελούν μόνο τρεις απο τις επιλογές σας για χαλάρωση στη θάλασσα, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Παράλληλα, μία από τις πιο δημοφιλείς βόλτες για όσους διαμένουν στο Πόρτο Χέλι είναι το πέρασμα στις Σπέτσες. Η μετάβαση στο κοσμικό νησί διαρκεί μόνο 10-15 λεπτά και τα βαρκάκια που σας μεταφέρουν έχουν διαρκώς δρομολόγια. Το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού λοιπόν, σας περιμένει για να σας γεμίσει τη μερα με τους ρυθμούς του. Για όσους θέλουν να ζήσουν λίγο παραπάνω από τη νισιωτική ομορφιά, μπορούν να επισκεφθούν και την Ύδρα.

Λίγα χιλιόμετρα κάτω από το Πόρτο Χέλι βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Ιδανικό μέρος για χαλάρωση σε χρυσαφένιες αμμουδιές αλλά και τις υπέροχες βίλες που μπορεί να βρει κανείς εκεί.

Αν πάλι είστε από αυτούς που αρέσκονται στο φρέσκο ψάρι, η Ερμιόνη σας περιμένει. Μέρος με πλούσια ιστορία αλλά και εξαιρετικές επιλογές σε φαγητό. Η επίσκεψη στην Ερμιόνη είναι από τις πιο κλασικές και αγαπημένες συνήθειες των παραθεριστών στο Πόρτο Χέλι.

Υπέροχος προορσμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τόσο για παραμονή στο ίδιο το μέρος όσο και ως βάση για κοντινές εξορμήσεις, το Πόρτο Χέλι έχει τον τρόπο να σας ενθουσιάσει. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι μόνο στο Ekdromi.gr.

Απόδραση στο Πόρτο Χέλι

Από τα δημοφιλή και αγαπημένα μέρη της Πελοποννήσου. Με χαρακτήρα κοσμικό και με μοναδικές ομορφιές. Το Πόρτο Χέλι έχει να καυχιέται για μια σειρά από αξιοθέατα και προτάσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι γαλάζιες παραλίες του, η όμορφη ατμόσφαιρα που αποπνέει κάθε στιγμή, η θέα του λιμανιού των Σπετσών αλλά και οι επιλογές σε ποτό, φαγητό και διαμονή, είναι οι βασικοί λόγοι που το έχουν ανάγει ως έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου. Ιδανικό για μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, είτε με το αυτοκίνητο, είτε ακτοπλοϊκώς. Μια απόδραση στο Πόρτο Χέλι είναι, δίχως αμφιβολία ιδανική για τις ημέρες του καλοκαιριού.

Μετά την πρώτη βόλτα σας στην κωμόπολη, όπου θα πάρετε μια πρώτη γεύση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της περιοχής, σειρά έχουν οι παραλίες. Η πλαζ της περιοχής, αλλά και η Βερβερόντα και η Χινίτσα, θα σας προσφέρουν τις χαλαρωτικές στιγμές που αναζητάτε. Είτε είστε από αυτούς που αποζητούν την ηρεμία, είτε σας αρέσουν οι παραλίες με beach bars, το Πόρτο Χέλι μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα. Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για κοντινές εκδρομές με πρώτη επιλογή το νησί των Σπετσών. Μόλις σε 5 λεπτα μπορείτε να βρεθείτε σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και όμορφα νησία του Αργοσαρωνικού. Έτσι, θα συνδυάσετε την διαμονή σας και με μια βόλτα σε νησί. Οδικώς, πολύ κοντά βρίσκεται και η Ερμιόνη, όπου, εκτός από τη φυσική ομορφιά, μπορείτε κάλλιστα να γευθείτε και φρέσκο ψάρι στα εστιατόριά της.

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι

Το Nautica Bay
Το Nautica Bay

Το ekdromi.gr εξασφάλισε και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά διαμονής στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στο υπέροχο ξενοδοχείο Nautica Bay.  Το Nautica Bay βρίσκεται στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και σε απόσταση μόλις 1.200 μέτρων από το κέντρο του χωριού. Εκτείνεται σε έναν κήπο 35 στρεμμάτων και τα δωμάτιά του μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια. Μέσα στα κτίρια αυτά μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη δωματίων, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Παράλληλα, μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr θα βρείτε σίγουρα την ιδανική προσφορά για να κάνετε την επιλογή που επιθυμείτε! Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη φετινή σας απόδραση στο Πόρτο Χέλι με τις προσφορές του ekdromi.gr.


Χωρίς αμφιβολία, όταν σκεφτόμαστε κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Πελοπόννησο, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στο Πόρτο Χέλι. Ο προορισμός αυτός με τον τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα και τη δική του μοναδική ομορφιά κατατάσσεται, και όχι άδικα, ώς ένα από τα μέρη της Πελοποννήσου με τους πιο φανατικούς και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Τόσο η ομορφιά του, όσο και η ιδιαίτερη προσωπικότητά του το καθιστούν ως ένα ιδανικό μέρος για διακοπές. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και τις επιλογές που προσφέρει για κοντινές εκδρομές, αλλά και την απόσταση αναπνοής που το χωρίζει από τις Σπέτσες, τότε σίγουρα μπορούμε να πούμε πως το Πόρτο Χέλι είναι αναμφισβήτητα ένα μέρος που μπορεί να προσφέρει τα πάντα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι, το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και μας προτείνει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι. Ας τις ανακαλύψουμε. 

Nautica Bay Hotel

Το Nautica Bay Hotel 
Προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι
Το Nautica Bay Hotel στο Πόρτο Χέλι

Το Nautica Bay, προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου, βρίσκεται μόλις 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού και αποτελεί αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για μονοήμερες αποδράσεις. Συνολικά διαθέτει 164 δωμάτια διαφόρων τύπων και προσφέρουν θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα.

5* Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa
Το Nikki Beach Resort & Spa

Εμπειρία 5 αστέρων στο Πόρτο Χέλι. Το Nikki Beach Resort & Spa απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία και βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία σε απόσταση 1,5χλμ. από το Πόρτο Χέλι. Προσφέρει ανέσεις 5 αστέρων, μια μεγάλη πισίνα, το Nikki Spa, γυμναστήριο και γκουρμέ επιλογές φαγητού. Διαθέτει επίσης ένα beach club και 2 προβλήτες.

4* AKS Hinitsa Bay

Το AKS Hinitsa Bay
Το AKS Hinitsa Bay

Σε ένα υπέροχο τοπίο και με ιδιωτική αμμώδη παραλία με εκπληκτική θέα στο νησί της Χηνίτσας, το 4* AKS Hinitsa Bay προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της φυσικής ομορφιάς, που το καθιστά ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια. Τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν θέα στον θάλασσα ή το βουνό και διαθέτουν μαρμάρινο μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, θυρίδα για τιμαλφή, τηλεόραση, τηλέφωνο, σεσουάρ και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι εδώ!

Πάσχα στο Πόρτο Χέλι – Προσφορές ξενοδοχείων

Οι άγιες μέρες του Πάσχα γιορτάζονται με πληθώρα παραδόσεων και εθίμων σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Το κλίμα κατάνυξης και αγάπης μας περιστοιχίζει και είναι αυτό που θέλουμε να νιώσουμε αυτές τις μέρες. Ένας προορισμός που εξασφαλίζει στο έπακρο την αναβίωση αυτών των παραδόσεων είναι το Πόρτο Χέλι. Είναι ένα μέρος που ξεχωρίζει για την κοσμοπολίτικη αύρα του και για την φυσική του ομορφιά. Πέρα όμως από τις πολλές ομορφιές που το χαρακτηρίζουν, το Πάσχα αποτελεί μια μοναδική αφορμή να το επισκεφτείτε. Από την Μεγάλη Παρασκευή με την Περιφορά του Επιταφίου με την συνοδεία μυροφόρων, το Μεγάλο Σάββατο η Ανάσταση με το εντυπωσιακό έθιμο των αερόστατων και την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακούς χορούς και γλέντια αλλά και το φαντασμαγορικό κάψιμο του Ιούδα στο λιμάνι. Παράλληλα μπορείτε να συνδυάσετε την διαμονή σας εκεί με μικρές εκδρομές στις Σπέτσες και στην Ύδρα που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στο Πόρτο Χέλι με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Καθώς είναι ένας προορισμός που φημίζεται για τα πολυτελή και πανέμορφα καταλύματα του έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη διαμονή στις χαμηλότερες τιμές.

Nautica Bay Hotel

Nautica Bay Hotel
Πάσχα στο Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel

Στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου βρίσκεται το Nautica Bay Hotel. Χτισμένο σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ξενοδοχείο που θα τους προσφέρει άνεση και ζεστή φιλοξενία. Εκτείνεται σε έναν κήπο 35 στρεμμάτων και τα δωμάτιά του μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια. Μέσα στα κτίρια αυτά μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη δωματίων, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ανήμερα του Πάσχα στο ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε πασχαλινό γεύμα με οβελία και κοκορέτσι στη σούβλα και ζωντανή μουσική.

AKS Porto Heli

AKS Porto Heli
AKS Porto Heli

Το πλήρως ανακαινισμένο AKS Porto Heli βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω στη θάλασσα. Οι άνετοι και φωτεινοί χώροι του σε συνδυασμό με την θάλασσα που απλώνεται μπροστά θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Τα ανακαινισμένα δωμάτια με την μίνιμαλ διακόσμηση διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως μπάνιο με walk in rain shower, θυρίδα ασφαλείας, αυτόνομο κλιματισμό και πολλά άλλα. Οι άψογες υποδομές του και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών το κάνουν ιδανικό προορισμό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Επίσης για την Κυριακή του Πάσχα προσφέρει πασχαλινό γεύμα με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Πόρτο Χέλι

Γνωστός κοσμικός προορισμός της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι φημίζεται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είναι γνωστό για τις όμορφες παραλίες του με τα γαλάζια νερά τους, τις υπέροχες πολυτελείς κατοικίες, την όμορφη μαρίνα του με τα ιστιοπλοϊκά και την στενή σχέση με το γειτονικό νησί των Σπετσών. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό το οποίο ανήκει στο νομό Αργολίδας και αριθμεί περίπου 2.000 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι όμως πολλαπλασιάζονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί παραδοσιακά έναν πολυτελή προορισμό, με υπέροχες γευστικές θαλασσινές επιλογές αλλά και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Η τουριστική υποδομή του είναι πολύ ανεπτυγμένη. Ο κάθε επισκέπτης έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών εξαιρετικών καταλυμάτων για τη διαμονή του.

Μπορείτε να απολαύσετε τις χαρές της θάλασσας στη Βερβερόντα. Εκεί, εκτός από τα πεντακάθαρα νερά έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το μπάνιο σας με καφέ ή ποτό σε κάποιο από τα beach bars. Εναλλακτικά, στη Χινίτσα, συνδυάζεται το γαλάζιο του νερού με το πράσινο των πεύκων, αλλά και στο Κουνούπι.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους διαθέτουν το δικό τους σκάφος, μηχανοκίνητο ή ιστιοπλοϊκό. Η μαρίνα που διαθέτει το Πόρτο Χέλι είναι ικανή να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό σκαφών. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για κοντινές εξορμήσεις προς τις Σπέτσες αλλά και την Ύδρα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το Πόρτο Χέλι απέχει περίπου τρεις ώρες από την Αθήνα, ενώ μπορεί κανείς να το επισκεφθεί και ακτοπλοϊκά, από τον Πειραιά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για μεγαλύτερη χρονική περίοδο, ειδικά το καλοκαίρι. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολλές, είτε για παρέες που ψάχνουν τη διασκέδαση, είτε και για οικογένειες, και για πιο ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι εδώ!

Πολυτελείς διακοπές στο Πόρτο Χέλι στις χαμηλότερες τιμές

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου. Φημίζεται για την κοσμοπολίτικη αύρα του, τις καλαίσθητες βίλες και τα πολυτελή τουριστικά θέρετρα. Η ξεχωριστή του προσωπικότητα σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ακτογραμμή των πανέμορφων παραλιών και την μαγευτική φυσική ομορφιά, το κάνουν έναν προορισμό με φανατικούς επισκέπτες. Παράλληλα, για όσους αγαπούν τα σπορ και τις δραστηριότητες όπως καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα και πεζοπορία, το Πόρτο Χέλι διαθέτει τα πάντα και σας τα προσφέρει απλόχερα. Μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας εκεί και με μίνι εκδρομές στις Σπέτσες και στην Ύδρα καθώς η πρόσβαση είναι γρήγορη και εύκολη. Απολαύστε πολυτελείς διακοπές στο Πόρτο Χέλι στις χαμηλότερες τιμές με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που έχει εξασφαλίσει για εσάς το Ekdromi.gr.

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa
Πολυτελείς διακοπές στο Πόρτο Χέλι στις χαμηλότερες τιμές με το Ekdromi.gr
To Nikki Beach Resort & Spa

Μπροστά από μια παραθαλάσσια τοποθεσία, μόλις 1,5 χλμ από το Πόρτο Χέλι, βρίσκεται το Nikki Beach Resort & Spa. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο με gourmet επιλογές και beach club. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Nikki Beach είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και θα σας προσφέρουν μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

AKS Porto Heli

AKS Porto Heli
To AKS Porto Heli

Σε μια μαγευτική τοποθεσία ακριβώς μπροστά στην παραλία βρίσκεται το AKS Porto Heli. Οι άνετοι χώροι του και η μίνιμαλ διακόσμηση σας προσφέρουν ένα χαλαρό και καλόγουστο περιβάλλον. Τα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με walk in rain shower, αυτόνομο κλιματισμό, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφάλειας, smart TV, τηλέφωνο, σεσουάρ και ιδιωτικό μπαλκόνι. Το εστιατόριο ‘’Alias’’ και στο pool side snack bar ‘’Aiolos’’  σας προσφέρουν υπέροχες γευστικές προτάσεις ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο.

Nautica Bay Hotel

Nautica Bay Hotel
To Nautica Bay Hotel

Το Nautica Bay Hotel βρίσκεται στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια. Σε έναν κήπο 35 στρεμμάτων οι άνετοι χώροι του ξενοδοχείου σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για μονοήμερες εκδρομές στις Σπέτσες, την Ύδρα ,στο θέατρο Επιδαύρου αλλά και στις Μυκήνες και το Ναύπλιο.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι εδώ.

About Ekdromi.gr