Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο

Ο Μάιος, είναι ο αγαπημένος μήνας για τους περισσότερους, μιας και μαζί του φέρνει την άνοιξη και είναι μόλις μια ανάσα από το καλοκαίρι. Παράλληλα θεωρείται ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψει κανείς μιας και οι μέρες είναι μεγαλύτερες, οι θερμοκρασίες αυξάνονται και τα τουριστικά μέρη είναι πιο ήρεμα από τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην Ελλάδα, οι προορισμοί που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι πολλοί και προσφέρουν όλες τις επιλογές για όλα τα γούστα. Το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο, στα πιο όμορφα μέρη, σε όλη την Ελλάδα. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο

Olympus Thea Boutique Hotel – Πλαταμώνας Πιερίας

Olympus Thea Boutique Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο
Olympus Thea Boutique Hotel

Στον Πλαταμώνα Πιερίας βρίσκεται το Olympus Thea Boutique Hotel. Με φόντο τον Όλυμπο και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, διαθέτει 2 εξωτερικές πισινές, κήπο και εστιατόριο με βεράντα. Λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και μια ζεστή φιλοξενία που θα σας μείνει αξέχαστη. Τα άνετα δωμάτια του Olympus Thea Boutique Hotel προσφέρουν θέα σε βουνό ή θάλασσα και είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Παράλληλα διατίθενται δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά, καθώς και δωμάτια κατάλληλα για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Exotica Hotel & Spa – Ζάκυνθος

Exotica Hotel & Spa
Exotica Hotel & Spa

Το Exotica Hotel & Spa βρίσκεται στο Καλαμάκι Ζακύνθου. Είναι ο ιδανικός προορισμός εάν ψάχνετε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα, για μια ρομαντική απόδραση ή για οικογενειακές διακοπές. Ξεχωρίζει για την ειδυλλιακή τοποθεσία του καθώς βρίσκεται μπροστά από την χρυσή αμμώδη παραλία που γεννά τα αυγά της η χελώνα Caretta. Επίσης, το ξενοδοχείο είναι ξεχωριστό για την ζεστή φιλοξενία και για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει οι οποίες θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη.

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel

Το Long Beach Resort Hotel βρίσκεται στο Αίγιο. Φωλιασμένο στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα τέλειο μείγμα παραδοσιακού στυλ και παραθαλάσσιας γοητείας. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική, οι καταπράσινοι κήποι και η εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία για οικογένειες, ζευγάρια ή παρέες που αναζητούν χαλάρωση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άψογη εξυπηρέτηση διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη διαμονή στο Αίγιο.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο εδώ.

About Ekdromi.gr