Σεπτέμβριος στην Κέρκυρα

Σεπτέμβριος στην Κέρκυρα – Προσφορές Ξενοδοχείων

Για τους φανατικούς της φίλους, είναι το πιο όμορφο από τα επτάνησα. Για πολλούς, το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου. Η Κέρκυρα αποτελεί ένα κράμα σπάνιας φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, αλλά και μεγάλης ιστορίας. Δύσκολα λοιπόν μπορεί κανείς να μην ενθουσιαστεί με το πακέτο εμπειριών που προσφέρει. Τα μοναδικά της αξιοθέατα, οι υπέροχες παραλίες της αλλά και τα έθιμα και οι παραδόσεις των κατοίκων της, την κατατάσσουν εύκολα ως ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά τηε Ελλάδας. Και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα μέρος που είναι ικανό να μαγέψει τον επισκέπτη κάθε εποχή του χρόνου. Και ο Σεπτέμβριος στην Κέρκυρα είναι μαγευτικός. Ας τον ανακαλύψουμε μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Σεπτέμβριος στην Κέρκυρα

5* Corfu Holiday Palace

5* Corfu Holiday Palace
Σεπτέμβριος στην Κέρκυρα
Το 5* Corfu Holiday Palace

Ζήστε την εμπειρία μίας πολυτελούς διαμονής στην Κέρκυρα, στο ιστορικό Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace. Το, 5 αστέρων, Corfu Holiday Palace, πρώην Hilton International, προσφέρει άπλετη και απευθείας θέα στο διάσημο Ποντικονήσι, και την μονή της Βλαχέρνας. Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την παλιά πόλη της Κέρκυρας (ιστορικό μνημείο της Unesco) και είναι χτισμένο στο Κανόνι. Απλώνεται σε μία έκταση 45,000 τετραγωνικών μέτρων σε μια χερσόνησο ιδιαίτερου φυσικού κάλους με πεύκα, κυπαρίσσια, ευκαλύπτους και μια μαγευτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά.

Hotel Sidari Panorama Resort

Hotel Sidari Panorama Resort
Το Hotel Sidari Panorama Resort

Σε μία απόσταση μόλις 10 λεπτών από την παραλία του Σιδαρίου, βρίσκουμε το Panorama Sidari. Διαθέτει μία εντυπωσιακή πισίνα, εστιατόριο, pool bar και δωμάτια με υπέροχη θέα προς στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Panorama Sidari διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και ξύλινα έπιπλα. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και θυρίδα ασφαλείας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης γυμναστήριο, γήπεδο τένις και τραπέζι πινγκ-πονγκ.

5* Apollo Palace

5* Apollo Palace
Το 5* Apollo Palace

Το πεντάστερο Apollo Palace είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που χτισμένο ωστε να θυμίζει χωριό της Κέρκυρας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη του ψαροχωριού Μεσογγή, λίγα μόλις βήματα από την παραλία. Η διαμονή σας στα μοντέρνα του δωμάτια σας προσφέρει επίσης έναν πλούσιο κήπο γεμάτο με παλιά ελαιόδεντρα, ένα παρεκκλήσι, 3 bar, 2 εστιατόρια, γυμναστήριο και SPA. Το Apollo Palace οργανώνει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων για όλους, και οι νεότεροι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στο παιδικό κλαμπ του ξενοδοχείου, το οποίο θα κάνει τις διακοπές τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο στην Κέρκυρα εδώ!

About Ekdromi.gr