δημοφιλείς προορισμοί για τα χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η καθημερινότητά μας αρχίζει σιγά σιγά να φορά τα γιορτινά της. Εάν είστε από αυτούς που θέλουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες σε κάποιο όμορφο μέρος της Ελλάδας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλέξετε τον προορισμό σας για τις διακοπές των εορτών. Τι προτιμάτε; Τις ανέσεις μίας μεγάλης πόλης ή τη γραφικότητα ενός μικρού χωριού; Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, η εποχή που η Ελλάδα ντύνεται χριστουγεννιάτικα είναι η ιδανική για να σας προσφέρει πολλές επιλογές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές και να νιώσετε την μαγεία των εορτών. Ανακαλύψτε τις προσφορές ξενοδοχείων στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μοναδικές χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα μέσα από το Ekdromi.gr.

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα

Αράχωβα

Μια χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Αράχωβα είναι σίγουρο πως θα σας γεμίσει με μοναδικές εικόνες! Αυτό το υπέροχο, γεμάτο ζωντάνια χωριό με την κοσμοπολίτικη αύρα και τη φυσική ομορφιά κατέχει δίκαια τον τίτλο του πιο δημοφιλούς και αρχοντικού προορισμού για τις γιορτές. Είτε είστε λάτρεις του κάλου φαγητού, της διασκέδασης και της χαλάρωσης, είτε των χειμερινών σπορ και των εξερευνήσεων τότε τα χριστούγεννα στην Αράχωβα θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο.

Ζαγοροχώρια

Όσοι γοητεύονται από τη μαγεία της Ηπείρου και τα υπέροχα ορεινά τοπία της, σίγουρα εκτιμούν τη σπάνια ομορφιά και τη μοναδικότητα των Ζαγοροχωρίων. Δεν είναι τυχαίο πως τα Ζαγοροχώρια, αυτά τα υπέροχα 46 ορεινά χωριά, αποτελούν τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια της Ηπείρου. Η φυσική τους ομορφιά έρχεται και δένει απόλυτα με την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική και δημιουργούν εικόνες σπάνιας ομορφιάς. Τι καλύτερο λοιπόν από μία χριστουγεννιάτικη απόδραση στα Ζαγοροχώρια με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Ιωάννινα

Μία πανέμορφη πόλη που συνδυάζει τα κυριολεκτικά πάντα. Τα Ιωάννινα είναι γνωστά για τη γραφικότητα, την ιστορία αλλά και τη φυσική τους ομορφιά που προσφέρει η λίμνη Παμβώτιδα. Δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που τα προτιμούν και για την έντονη νυχτερινή τους ζωή και τις πολλές προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση. Τα Ιωάννινα, είναι πραγματικά ανεξάντλητα. Εάν επιθυμείτε να ζήσετε τις γιορτές σε έναν πραγματικά υπέροχο προορισμό, ανακαλύψτε τις εορταστικές προσφορές ξενοδοχείων για τα Ιωάννινα στο Ekdromi.gr.

Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές, ειδικά όμως τις γιορτές, τα ορεινά χωριά του είναι πραγματικά μαγευτικά. Πανέμορφα χωριά, σπουδαία μνημεία, αξεπέραστη φυσική ομορφιά και άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα συνθέτουν το παζλ της Πελοποννήσου. Τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Μάνης και πολλά ακόμα σας υπόσχονται μοναδικές γιορτινές στιγμές.

Στις Εορταστικές Προσφορές του Ekdromi.gr θα βρείτε εκατοντάδες, μοναδικές προσφορές για τις γιορτές, στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ανακαλύψτε τις!

About Ekdromi.gr