ανοιξιάτικες αποδράσεις

Ανοιξιάτικες Αποδράσεις από το ekdromi.gr

Και να που μπήκαμε επίσημα στην άνοιξη. Η φύση ανθίζει και η διάθεσή μας για ανοιξιάτικες αποδράσεις αυξάνεται. Και φέτος, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για την άνοιξη. Προσφορές σε υπέροχα ξενοδοχεία και στους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Εάν λοιπόν σας ενθουσιάζει η άνοιξη και θέλετε να την ταξιδέψετε, δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε στις προσφορές μας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Φύγαμε λοιπόν για ανοιξιάτικες αποδράσεις με τις προτάσεις του ekdromi.gr!

Ανοιξιάτικες Αποδράσεις

Καταρχάς θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε. Αλλά και να μην ξέρετε, οι επιλογές του ekdromi.gr μπορούν να σας εμπνεύσουν. Η άνοιξη είναι μια εποχή που συνδυάζει τα πάντα. Από τα χρώματα της φύσης στους ορεινούς προορισμούς, μέχρι το γαλάζιο των νησιών. Όλα είναι όμορφα την άνοιξη!

Αν προτεραιότητα είναι η επίσκεψη στις ομορφιές της Ηπείρου, τότε καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα στα πιο όμορφα μέρη της. Η πόλη των Ιωαννίνων με την υπέροχη λίμνη, τα γραφικά Ζαγοροχώρια, ή το παραδοσιακό Μέτσοβο είναι από τις πρώτες επιλογές. Και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας όμως, την άνοιξη είναι ακόμα ομορφότερη. Υπέροχα ξενοδοχεία στην Καστοριά, τη Νάουσα, στα Λουτρά Πόζαρ αλλά και στην Θεσσαλονίκη, σας περιμένουν για να κάνουν τις ανοιξιάτικες αποδράσεις σας ακόμα πιο όμορφες.

Αν θέλετε να συνδυάσετε το ανοιξιάτικο οδικό ταξίδι σας με θάλασσα, τότε προτεραιότητα είναι σίγουρα η Πελοπόννησος. Εδώ θα έχετε να επιλέξετε μεταξύ του ιστορικού Ναυπλίου, της πανέμορφης Μονεμβασιάς, της πετρόκτιστης Μάνης, της Ορεινής Αρκαδίας αλλά και των Τρικάλων Κορινθίας. Αν μη τι άλλο δύσκολη επιλογή.

Τέλος, για εσάς που νιώθετε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr θα βρείτε μερικά από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία σε πολλά νησιά! Ρόδος, Κέρκυρα, Άνδρος, Σύρος και Λευκάδα, είναι μόνο μερικά από τα νησιά μας, στα οποία το ekdormi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!

Τι περιμένετε; Η Άνοιξη είναι εδώ και με τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr, οι αποδράσεις σας γίνονται ακόμη πιο όμορφες!

About Ekdromi.gr