αποδράσεις την πρωτομαγιά

Αποδράσεις την Πρωτομαγιά

Η φετινή Πρωτομαγιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδανική. Η 1η Μαΐου του 2017 πέφτει Δευτέρα οπότε αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για 3ήμερο.  Αφορμή για μία πρώτη γεύση από το φετινό καλοκαίρι, για να μας βάλει λίγο πιο γρήγορα στο κλίμα της πιο όμορφης και ξέγνοιαστης εποχής του χρόνου. Όπως πάντα, σε όλες τις ιδέες ή σκέψεις μας για ταξίδι, έχουμε σύμμαχο το ekdromi.gr. Το site που μας εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Έτσι και στο 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, έχει δημιουργηθεί μια ειδική κατηγορία με μοναδικές προσφορές που σίγουρα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τις προτάσεις του ekdromi.gr για αποδράσεις την Πρωτομαγιά.

Αποδράσεις την Πρωτομαγιά

Αν, λόγω της καλοκαιρίας που λογικά θα επικρατεί, προτιμάτε να αποδράσετε σε κάποιο νησί, ο Πόρος, η Εύβοια και η Άνδρος αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια κοντινή εξόρμηση. Για όσους από εσάς προτιμάτε κάτι πιο μακρινό, η κοσμοπολίτισσα Ρόδος, η βενετσιάνικη Κέρκυρα αλλά και η φυσική ομορφιά της Θάσου και των Παξών είναι στη διάθεσή σας μέσα από το ekdromi.gr για να επιλέξετε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία! Εάν επιθυμείτε να κινηθείτε με αυτοκίνητο, τότε οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες! Η πανέμορφη Πάργα και τα γραφικά Ιωάννινα στην Ήπειρο. Οι μαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής στη Μακεδονία μπορούν να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο μαγιάτικο 3ήμερό σας!

Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ. Πώς θα σας φαινόταν ένα μίνι roadtrip στην Πελοπόννησο; Μάνη, Αρχαία Ολυμπία, Μεσσηνία, Ξυλόκαστρο και Ερμιόνη βρίσκονται στις προτάσεις του ekdromi.gr για την Πρωτομαγιά, με εξαιρετικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές αφού οι περισσότερες προσφορές είναι από 50% και άνω!

Οι συνολικές προσφορές που έχει εξασφαλίσει το ekdromi.gr για τη φετινή Πρωτομαγιά είναι περισσότερες από 80. Όρεξη να έχει κανείς δηλαδή να ψάχνει, και αφορούν όλους τους τύπους ταξιδιώτη, από ζευγάρια και οικογένειες μέχρι μεγάλες παρέες! Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, το 3ήμερο πλησιάζει και οι προσφορές για αποδράσεις την Πρωτομαγιά είναι εδώ και σας περιμένουν!

 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.