αποδράσεις του σαββατοκύριακου

9 προτάσεις για σούπερ αποδράσεις το Σαββατοκύριακο!

Παρόλο που είναι Μάιος, ακόμα ο καιρός είναι τόσο ιδανικός που νιώθουμε πως είναι ήδη καλοκαίρι. Μετά από έναν τόσο δύσκολο και βαρύ χειμώνα, περιμένουμε με ανυπομονησία να ζήσουμε αυθεντικά και ξέγνοιαστα το περίφημο πια ελληνικό καλοκαίρι. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες μας αποδράσεις το Σαββατοκύριακο κάτω από το φως του ήλιου.

Μην καθυστερείτε, ετοιμάστε την βαλίτσα σας, βάλτε μαγιό, παρεό, αντηλιακό, οι πιο μαγευτικές προτάσεις δίπλα στο κύμα είναι εδώ! Και τι καλύτερο από all inclusive ξενοδοχεία, που παρέχουν τα πάντα και η μόνη υποχρέωση μας θα είναι μόνο να βάλουμε το μαγιό μας και να μετακινηθούμε στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Αποδράσεις το Σαββατοκύριακο – Αίγιο, Αρχαία Ολυμπία, Ερμιόνη

Στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ανακαλύπτει κανείς το Long Beach Resort Hotel . Εγγύηση πως για τρεις ημέρες θα περάσετε εκπληκτικά. Με μοναδικές παροχές όπως πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ. Απεριόριστη κατανάλωση σε ροφήματα και Snacks, με Late checkout κατόπιν διαθεσιμότητας, υπέροχα δωμάτια, πισίνα και μοναδικές υπηρεσίες ακόμα το σκέφτεστε;

Και όμως, υπάρχουν ακόμα ξενοδοχεία με μοναδική αισθητική. Ξενοδοχεία που μας περιμένουν να βιώσουμε την ξεκούραση και την απόλαυση και κυρίως σε τιμές μοναδικές. Όπως το 5* Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, ένα πεντάστερο λοιπόν ξενοδοχείο που βάζει την υπογραφή τους για αποδράσεις πραγματικά αξέχαστες. Όχι , αυτές οι προσφορές δεν χάνονται και έχουμε σκοπό να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Να ζήσουμε μία εμπειρία ανώτερης αισθητικής και υψηλής ποιότητας.

Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία

Arty Grand Hotel – Αρχαία Ολυμπία

Στην Ερμιόνη βρίσκεται το Barcelo Hydra Beach. Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, που γεννά μεγάλες προσδοκίες και που φροντίζει πάντα να τις εκπληρώνει στο ζενίθ.  Δεν είναι τυχαίο πως κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Επαναπροσδιορίζοντας αυτό που αποκαλούμε αισθητική και φιλοξενία.

Barcelo Hydra Beach - Ερμιόνη

Barcelo Hydra Beach – Ερμιόνη

Μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία!

Πεντάστερο όμως και το Pomegranate Wellness Spa Hotel στην Χαλκιδική. Ξενοδοχείο που αποτελείται από elegant δωμάτια προσφέροντας μία εμπειρία από εκείνες που χαρίζουν αναμνήσεις ανεξίτηλες. Η αίσθηση ανεμελιάς, οι παροχές και το εκπληκτικό περιβάλλον βάζουν την σφραγίδα για αποδράσεις αξέχαστες.
Αφεθείτε στην ξεκούραση, αφεθείτε στην χαλάρωση. Κλείστε τα μάτια και απολαύστε  τις υπηρεσίες του 4 αστέρων AquamarinaHotel του Ομίλου XENOTEL με Πλήρη Διατροφή και μοναδικές παροχές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μία ανάσα από την Αθήνα, στο IreneStudios στο Πευκί Ευβοίας σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο. Ακόμα το σκέφτεστε;

Ένα νησί γεμάτο πράσινο και ένα ξενοδοχείο που σας υπόσχεται τρεις μέρες μοναδικής χαλάρωσης, αποτελώντας θέλγητρο για αξέχαστες αποδράσεις. Το Zante Plaza Hotel δημιουργεί το πλάνο των ονειρικών αποδράσεων σας.

Με θέα ένα μοναδικό καμβά χρωμάτων και αποχρώσεων του μπλε δεν μπορείτε παρά να αφεθείτε απόλυτα στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows &SpaResort. Ένα ξενοδοχείο που η φήμη του εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, αφήνοντας τις πιο δυνατές, ξεχωριστές αναμνήσεις στους επισκέπτες του.

Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα

Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort – Λευκάδα

Τέλος, στο 4 αστέρων GoldenCoastHotel του Ομίλου XENOTEL στη Νέα Μάκρη Αττικής η απόδραση είναι πραγματικά λίγη ώρα από το σπίτι σας και σας εγγυάται μία απόδραση δυνατά απολαυστική και αξέχαστη.

About Ekdromi.gr