απόδραση στις παραλίες του ιονίου 2

Απόδραση στις παραλίες του Ιονίου – Μέρος 2

Βλέποντας τις ομορφιές της Ζακύνθου και της Λευκάδας μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως έχει βουτήξει στις καλύτερες, τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του Ιουνίου. Και όμως όχι. Και πώς θα μπορούσε κανείς (συνεπαρμένος από την σπάνια ομορφιά) να ισχυριστεί κάτι τέτοιο αν δεν έχει πρώτα πάρει μια γεύση από τις προτάσεις της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς. Τα Επτάνησα είναι ανεξάντλητα. Αν δεν τα δει και αν δεν τα ζήσει κανείς όλα, δεν μπορεί να έχει πλήρη και καθαρή άποψη για το τι σημαίνει όμορφη παραλία. Η απόδραση στις παραλίες του Ιονίου λοιπόν συνεχίζεται και το ενδιαφέρον αυξάνεται.

Απόδραση στις παραλίες του Ιονίου – Κέρκυρα

Το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας είναι ένα από αυτά που μπορεί να σε γοητεύσει όλο το χρόνο. Είναι γνωστό άλλωστε πως στο μέρος αυτό γιορτάζεται με ξεχωριστή λαμπρότητα το Πάσχα. Εκτός όμως από την προσωπικότητα και την ομορφιά της, η Κέρκυρα έχει πολλούς περισσότερους λόγους λόγους για να ξεχωρίζει ειδικά το καλοκαίρι. Πάμε να γνωρίσουμε μερικούς:

Η Παλαιοκαστρίτσα. Και όχι, δεν είναι ένας μόνο λόγος, αλλά 6. Έξι καθώς τόσες είναι και οι παραλίες που υπάρχουν στην περιοχή αυτή. Η μία καλύτερη από την άλλη. Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά σημεία του νησιού. Με νερά που εναλλάσσονται σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Δεν είναι όμως μόνο η Παλαιοκαστρίτσα που έχει φανατικούς φίλους. Εξίσου όμορφες παραλίες στην Κέρκυρα μπορεί να βρει κανείς σε ολόκληρο το νησί. Παραλίες όπως το Σιδάρι, τις Μπενίτσες, το Κοντόκαλι, τη Μυρτιώτισσα, τη Γλυφάδα αλλά και τον (γνωστό κυρίως στη νεολαία του νησιού) Κάβο. Τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για την Κέρκυρα, μπορείτε να τις βρείτε στο ekdromi.gr.

Κεφαλονιά

Ακόμα ένα νησί που σε μαγεύει με τις αμμουδιές του. Η Κεφαλονιά έχει να παινεύεται τόσο για το φυσικό της πλούτο, όσο και για τα χρώματά της. Και εδώ οι παραλίες έχουν το χρώμα του Ιονίου όπου το γαλάζιο παντρεύεται με το λευκό της άμμου και δημιουργούν μοναδικές εικόνες. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κεφαλονιάς είναι ο Μύρτος, η παραλία Αντίσαμος, ο Μακρύς Γιαλός, ο Πλατύς Γιαλός, οι Πετανοί, το Ξι και ο Άι Χέλης. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία και στην Κεφαλονιά, μόνο στο ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.