Αλόννησος

Η διαφορετική Αλόννησος

Στο σύμπλεγμα των Σποράδων βρίσκεται ένα νησί ήπιων τόνων. Ένα μέσος σίγουρα όχι τόσο προβεβλημένο όσο τα άλλα, τα κοντινά του. Αυτό το νησί, δεν είναι άλλο από την Αλόννησο. Καταπράσινο, γοητευτικό και ανεπιτήδευτο. Η Αλόννησος αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο για όσους αρέσκονται στο να συνδυάζουν τις χαλαρωτικές διακοπές με εικόνες σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από τις πιο δημοφιλείς Σκιάθο και Σκόπελο, αντιθέτως, προβάλλει στον επισκέπτη την ηρεμία και το φυσικό κάλλος της, δημιουργώντας ένα τόπο διακοπών που συναρπάζει μέσα στην απλότητά του.

Την Αλόννησο, αξίζει κανείς να την περπατήσει, να τη διασχίσει έτσι ώστε να γνωρίσει την κάθε πτυχή της. Από τις μικρές, όμορφες παραλίες της με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα πευκόφυτα σημεία της, μέχρι και την παραδοσιακή της χώρα. Νησί και με οικολογικό ενδιαφέρον η Αλλόνησος, αφού στα νερά και στις σπηλιές της βρίσκει φιλοξενία η μεσογειακή φώκια. Αν μη τι άλλο, η Αλόννησος θα σας κάνει φυσιολάτρη.

Αλόννησος – Προσφορές ξενοδοχείων

Το Marpunta Village Club

Το Marpunta Village Club

Στον φυσικό παράδεισο της Αλοννήσου, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά για τη διαμονή σας. Το, τεσσάρων αστέρων, Marpunta Village Club, βρίσκεται στον ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό Μαρπούντα, μέσα σε ένα προτατευμένο ιδιωτικό πευκοδάσος. Όταν επισκεφθείτε το Marpunta Village Club, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τις τέσσερις λέξεις που το χαρακτηρίζουν: Ήλιος, διασκέδαση και μοναδικές διακοπές!

Τα συνολικά 107 δωμάτια του Marpunta Village Club αποτελούν ουσιαστικά ένα μικρό νησιωτικό χωριό, μέσα στο οποίο θα βρείτε μονοπάτια και μικρές πλατείες. Η αρχιτεκτονική του “χωριού” αυτού είναι βραβευμένη και θυμίζει έντονα τα αυθεντικά σπίτια των ψαράδων της Αλοννήσου. Με τα χρόνια, το ξενοδοχείο έχει ανακαινισθεί, κρατώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προδιαγραφές ενός διεθνούς προορισμού διακοπών.

Η σπιτική ατμόσφαιρα και η γοητεία του παραδοσιακού κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα και όλα τα δωμάτια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις αναψυχής ενώ προσφέρουν και πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Μη χάνετε την ευκαιρία, η Αλόννησος και το Marputa Village Club σας περιμένουν!

About Ekdromi.gr