Μονεμβασιά

Η διαχρονική ομορφιά της Μονεμβασιάς

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Η Μομεμβασία είναι μοναδική, όχι μόνο για την ξεχωριστή ομορφιά του τοπίου της. Αλλά ούτε και για την υπέροχη θέα που προσφέρει από ψηλά. Η Μονεμβασιά, είναι ένα σύμπλεγμα πολλών πραγμάτων που συγκινεί τον επισκέπτη πολύ πριν αυτός “επιβιβαστεί” σε αυτή. Και γιατί η λέξη “επιβιβαστεί”; Προφανώς λόγω του ονόματος που της έδωσε ο Γιάννης Ρίτσος, ο οποίος την αποκαλούσε “Πέτρινο καράβι”. Αυτός ο πέτρινος όγκος, που μέσα του κρύβεται τόση γοητεία, τόσες ομορφιές αλλά και ιστορικές μνήμες που έχουν αφήσει τα σημάδια τους ανεξίτηλα σε κάθε σημείο του. Η Μονεμβασιά δεν είναι απλά ένας όμορφος προορισμός. Είναι ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία. Μέσα στο πέπλο ομορφιάς που την περιβάλλει και κάνει τους επισκέπτες της να την επιλέγουν ξανά και ξανά, όλο τον χρόνο. Ναι, έχει και αυτό το χαρακτηριστικό, η Μονεμβασία είναι ιδανική και όμορφη όλες τις εποχές.

Μονεμβασία – Προσφορές ξενοδοχείων

Μέσα σε αυτό το αμάλγαμα ομορφιάς, γοητείας, γραφικότητας και παράδοσης, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά για τη διαμονή σας. Το Douka Hotel Apartments αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παραμονή σας στη Μονεμβασιά.

Το Douka Hotel Apatrments θα το βρείτε μέσα στο κτήμα Δούκα που βρίσκεται στην περιοχή της Μονεμβασιάς, και πιο συγκεκριμένα στην πλαζ Πορί. Εκτείνεται σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 25 στρεμμάτων. Aπό το 1965 που αποκτήθηκε, φυτεύτηκε με πεύκα, δέντρα και φοίνικες. Έτσι δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για μια πραγματικά ξεχωριστή διαμονή. Το 1978 ξεκίνησε η δημιουργία των 25, συνολικά, διαμερισμάτων που σήμερα αποτελούν το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές. Τα διαμερίσματα του Douka Hotel Apartments είναι διαφόρων τύπων έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν κάθε είδος και τύπο επισκέπτη. Η φυσική ομορφιά, η άνεση, η ασφάλεια αλλά και η εύκολη πρόσβαση στη θάλασα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Douka Hotel Apartments να ξεχωρίζει και να είναι μια από τις πιο όμορφες επιλογές στην περιοχή της Μονεμβασιάς.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.