καθαρά δευτέρα στα ζαγοροχώρια

Καθαρά Δευτέρα στα Ζαγοροχώρια

Για εσάς που λατρεύετε την Ήπειρο και τα καταπληκτικά της τοπία, σίγουρα τα Ζαγοροχώρια κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Σίγουρα δεν έχετε αποφασίσει ακόμα αν το κεντρικό, το δυτικό ή το ανατολικό Ζαγόρι είναι το πιο όμορφο. Ένα είναι σίγουρο όμως, πως αυτά τα ορεινά χωρία, που στο σύνολό τους είναι 46, κρύβουν κάτι μοναδικό. Κάτι που ο επισκέπτης το ανακαλύπτει όταν πατήσει για πρώτη φορά το πόδι του εκεί. Και φυσικά το παίρνει μαζί του για πάντα. Η μοναδική θέα στο φαράγγι του Βίκου, οι πανέμορφες πέτρινες βρύσες, το πράσινο, η φυσική ομορφιά και η φιλοξενία των κατοίκων. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορούν να ενθουσιάσουν τον επισκέπτη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τα Ζαγοροχώρια θεωρούνται από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς από τους κατοίκους όλης της χώρας. Ειδικά φέτος, η Καθαρά Δευτέρα στα Ζαγοροχώρια μπορεί να γίνει μαγική.

Καθαρά Δευτέρα στα Ζαγοροχώρια – Προσφορές ξενοδοχείων

Ματζάτο Hotel – Μονοδένδρι

Το Ματζάτο Hotel στα Ζαγοροχώρια

Το Ματζάτο Hotel στα Ζαγοροχώρια

Στο χωριό Μονοδένδρι, ένα από τα πιο όμορφα του κεντρικού Ζαγορίου, θα βρείτε το πανέμορφο ξενοδοχείο Ματζάτο Hotel. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό ξενώνα που είναι τοποθετημένος μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε τις πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες αγναντεύοντας τη θέα προς το γραφικό χωριό. Στα δωμάτια, θα σας εντυπωσιάσουν οι ξύλινες οροφές και τα δάπεδα, ενώ σε κάποια από αυτά υπάρχει και τζάκι. Πέραν της φυσικής ομορφιάς και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που μπορείτε να απολαύσετε στο Ματζάτο Hotel, θα σας συναρπάσουν και οι τοπικές γεύσεις! Εκτός από τις πίτες, μπορείτε να δοκιμάσετε και παραδοσιακό πρωινό αλλά και την τοπική σούπα “τραχανά” γνωρίζοντας έτσι καλύτερα την κουζίνα του τόπου!

Ξενοδοχείο Ταξιάρχες – Αρίστη

Το ξενοδοχείο Ταξιάρχες στο χωριό Αρίστη

Το ξενοδοχείο Ταξιάρχες στο χωριό Αρίστη

Στο δυτικό Ζαγόρι, και πιο συγκεκριμένα στο χωρίο Αρίστη, θα βρείτε το Ξενοδοχείο Ταξιάρχες. Χτισμένο σύμφωνα με τη Ζαγορίτικη αρχιτεκτονική, με πέτρα και ξύλο, προσφέρει θέα από όλα τα δωμάτιά του στο πανέμορφο φαράγγι του Βίκου. Ένα ξενοδοχείο που κρατά άσβηστη την παράδοση του τόπου και βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα χωρία της περιοχής! Αν μη τι άλλο, μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση για τη φετινή Καθαρά Δευτέρα!

 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.