Κρουαζιέρες Αργοσαρωνικού

Κρουαζιέρες Αργοσαρωνικού Blue Sun Travel

Οι ομορφιές του Αργοσαρωνικού είναι αδιαμφισβήτητες. Κάθε νησί, και μια διαφορετική ιστορία, μια μοναδική προσωπικότητα. Κάτι νέο να ανακαλύψεις και να μοιραστείς. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού προσφέρονται για εξερεύνηση και χαλάρωση όλες τις περιόδους του χρόνου. Διαθέτουν το πλεονέκτημα της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης από την Αθήνα και μπορούν να γοητεύσουν τον επισκέπτη με πολλούς τρόπους. Ένα είναι το σίγουρο, πώς έτσι και ξεκινήσει κανείς την εξερεύνηση των διαμαντιών που διαθέτει ο Αργοσαρωνικός, δεν θα το μετανιώσει. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που κάποιος θέλει να γευθεί τις χαρές των νησιών αλλά έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του; Η απάντηση είναι εύκολη. Οι κρουαζιέρες Αργοσαρωνικού Blue Sun Travel μας δίνουν τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από τρία υπέροχα νησιά, σε 2 ημέρες ή ακόμα και σε μία!

Κρουαζιέρες Αργοσαρωνικού (Ύδρα Αίγινα, Πόρος)

Η 2ήμερη κρουαζιέρα Blue Sun Travel μας επιτρέπει να ξεναγηθούμε σε Αίγινα και Ύδρα. Να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη γραφικότητα και τη φιλοξενία των 2 νησιών ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα μιας διανυκτέρευσης στον Πόρο. Εκεί θα μπορούμε να ανακαλύψουμε και τη νυχτερινή ζωή του υπέροχου αυτού νησιού. Στην περίπτωση που θέλουμε να δούμε και τα 3 νησιά αυθημερόν, η Blue Sun Travel μας δίνει και αυτή τη δυνατότητα. Με αναχώρηση στις 8.00 το πρωί και επιστροφή στις 19.30. Έτσι μπορούμε να πάρουμε εικόνες και αναμνήσεις και από τα 3 νησιά (Ύδρα, Πόρος, Αίγινα). Να γεμίσουμε το μυαλό και τα μάτια μας με τις υπέροχες εικόνες που μας προσφέρουν τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Τις κρουαζιέρες Blue Sun Travel μπορείτε να τις δείτε και να τις επιλέξετε μέσα από το ekdromi.gr με έκπτωση 50%. Περιλαμβάνουν μεσημεριανό σε μπουφέ και ζωντανή μουσική για μια κεφάτη παραμονή στο πλοίο. Τα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι και το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές για όποιο τύπο διακοπών επιλέξετε!

Βρείτε τις προσφορές του ekdromi.gr για κρουαζιέρες Αργοσαρωνικού Blue Sun Travel εδώ!

About Ekdromi.gr