Νάουσα

Νάουσα. Φθινοπωρινή ομορφιά

Είναι γνωστό πως στη Μακεδονία υπάρχουν πολλοί γνωστοί, αλλά και άγνωστοι στους πολλούς, υπέροχοι προορισμοί. Μέρη που, κυρίως το φθινόπωρο και τον χειμώνα, προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και διαφορετικές επιλογές για την αναψυχή τους, με μοναδικά τοπία, εξαιρετικές τοπικές γαστρονομικές δημιουργίες και ατελείωτη φυσική ομορφιά. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και η Νάουσα. Φύση, γραφικότητα και καλό κρασί αποτελούν το τρίπτυχο μιας όμορφης πόλης, ικανής να σας μαγέψει.

Νάουσα το φθινόπωρο

Αυτή την εποχή η Νάουσα προετοιμάζεται για τη χειμερινή περίοδο. Και όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που την προτιμούν τους φθινοπωρινούς μήνες. Λίγο γιατί  θερμοκρασία είναι υψηλότερη από τον χειμώνα (εξακολουθεί πάντως να κάνει κρύο), λίγο γιατί οι βόλτες στην πόλη είναι πιο εύκολες, το φθινόπωρο στην Νάουσα έχει τους δικούς του fans. Κάνοντας τη βόλτα σας μέσα στην πόλη, θα σας τραβήξει την προσοχή το νερό που τρέχει άπλετο μέσα στην πόλη. Το δεύτερο είναι τα σπίτια με την παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική. Οι βόλτες στην Νάουσα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα από το πάρκο του Αγίου Νικολάου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την χλωρίδα αλλά και τη πανίδα στα καλύτερά της.

Νάουσα – Οινικός προορισμός

Η Νάουσα φημίζεται για το κρασί της, και την τοπική ποικιλία της, το “Ξινόμαυρο“, κατά την επίσκεψή σας στη Νάουσα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλά διαφορετικά και ενδιαφέροντα οινοποιεία, να δοκιμάσετε την τοπική ποικιλία αλλά και να κάνετε τις αγορές σας. Σίγουρα τα οινοποιεία της Νάουσας αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η πόλη. Και η κατανάλωση με μέτρο!

Προσφορές ξενοδοχείων στη Νάουσα

Και για την όμορφη πόλη της Νάουσας το ekdromi.gr έχει τις μεγαλύτερες προσφορές. Στο χωριό 3-5 Πηγάδια, σας προτείνουμε τις πέτρινες κατοικίες του Remos Villas. Εκεί, σε ένα καταπράσινο τοπίο και σε υψόμετρο 1.250 μέτρων θα βρείτε το ιδανικό σημείο για χαλάρωση και ξεκούραση μέσα στη φύση. Στο ίδιο μέρος, στα 3-5 Πηγάδια, μπορείτε να μείνετε και στο Αρχοντικό Αγκωνάρι, σε έναν ξενώνα με παραδοσιακό στυλ, δουλεμένο με πέτρα και ξύλο, που θα σας κάνει να νιώσετε με τον πιο όμορφο τρόπο τη χαρά της φύσης και του βουνού.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.