οδικές αποδράσεις τον οκτώβριο

Οδικές αποδράσεις τον Οκτώβριο

Παραδοσιακά, το φθινόπωρο είναι η εποχή των οδικών εξορμήσεων. Είναι η περίοδος αυτή του χρόνου που αφήνουμε για λίγο πίσω μας το γαλάζιο της θάλασσας, και ετοιμαζόμαστε να ανακαλύψουμε τους νέους μας προορισμούς με το αυτοκίνητο. Άλλωστε, ο καιρός μας βοηθά σε αυτό! Ο Οκτώβριος δεν έχει, σε καμία περίπτωση, τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά ούτε το κρύο του χειμώνα, πράγμα που μας επιτρέπει να ζούμε το κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί, ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς οδικές αποδράσεις τον Οκτώβριο, από το Ekdromi.gr.

Οδικές αποδράσεις τον Οκτώβριο

Αράχωβα

Το Rock Dandy Mountain House Arachova - Οδικές αποδράσεις τον Οκτώβριο
Το Rock Dandy Mountain House Arachova

Η βασίλισσα των χειμερινών αποδράσεων ανοίγει τις πόρτες της. Ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός του χειμώνα, η Αράχωβα, μας περιμένει για να γεμίσει τις μικρές (ή μεγάλες) φθινοπωρινές μας αποδράσεις με ομορφιά και γραφικότητα. Ένας προορισμός που συνδυάζει άψογα το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, την έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και τα χειμερινά σπορ, αφού βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον υπέροχο Παρνασσό.

Ζαγοροχώρια

Το 4* Kipi Suites στα Ζαγοροχώρια
Το 4* Kipi Suites στα Ζαγοροχώρια

Πλάι στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, στέκει αγέρωχα το σύμπλεγμα των Ζαγοροχωρίων. Αυτά τα, μοναδικής ομορφιάς και γραφικότητας, χωριά, είναι από τους πιο must προορισμούς και φέτος. Στα Ζαγοροχώρια θα σας κρατήσουν συντροφιά τα πλακόστρωτα δρομάκια τους, τα υπέροχα ξενοδοχεία που βασίζονται στην τοπική αρχιτεκτονική, αλλά και οι ξεχωριστές τοπικές γεύσεις!

Καρπενήσι

Το 5* AVARIS Hotel στο Καρπενήσι
Το 5* AVARIS Hotel στο Καρπενήσι

Άνθρωπος και φύση σε απόλυτο συνδυασμό. Αν μη τι άλλο, επιβάλλεται να ειστε φυσιολάτρης για να επιλέξετε το Καρπενήσι για την εξόρμησή σας. Στα καταπράσινα τοπία του θα επιδοθείτε σε ξεχωριστές δραστηριότητες, θα πραγματοποιήσετε υπέροχους περιπάτους, αλλά και θα χαλαρώσετε στα luxury ξενοδοχεία της περιοχής, με τις μοναδικές προσφορές που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr.

Πελοπόννησος

Το 4* Nafsimedon Hotel στο Ναύπλιο
Το 4* Nafsimedon Hotel στο Ναύπλιο

Προφανώς το να συμπεριλαμβάνουμε ολόκληρη την Πελοπόννησο στο αφιέρωμα αυτό, είναι αδικία. Τόσο για την ίδια και τις ατελείωτες επιλογές της, όσο και για τους υπόλοιπους προορισμούς. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς στην Πελοπόννησο; Το κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Ναυπλίου; Την ιστορία και τις ανέσεις μιας μεγάλης πόλης όπως η Καλαμάτα; Ή την άγρια ομορφιά της Μάνης;

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr