Πάσχα στη Φοινικούντα

Πάσχα στη Φοινικούντα

Πρόκειται για έναν από τους παραδοσιακά πανέμορφους προορισμούς της Πελοποννήσου. Ευρύτερα γνωστός για τις χρυσαφένιες του αμμουδιές και τα του γαλανά νερά. Η Φοινικούντα, έχει να καυχιέται πως διαθέτει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στο να κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό. Τοποθετημένο ανάμεσα στη Μεθώνη και την Κορώνη. Αποτελεί αγαπημένο προορισμό, ειδικά το καλοκαίρι, τόσο για τους Έλληνες, όσο και για ξένους επισκέπτες. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που γνωρίζουν καλά πως το σημείο αυτό της νότιας Πελοποννήσου, διαθέτει κρυμμένες ομορφιές και άλλες εποχές. Έτσι, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να περάσουν το δικό τους όμορφο Πάσχα στη Φοινικούντα. Να ζήσουν την κατάνυξη των ημερών αυτών σε κάποια από τις εκκλησίες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα να κάνουν ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ιστορία, να δοκιμάσουν νοστιμότατα εδέσματα της μεσσηνιακής κουζίνας αλλά και να πραγματοποιήσουν κοντινές εξορμήσεις στην Μεθώνη και την Κορώνη.

 

Πάσχα στην Φοινικούντα – Προσφορά ekdromi.gr

Το Golden Sun Hotel στη Φοινικούντα

Το Golden Sun Hotel στη Φοινικούντα

Για όσους θέλουν να περάσουν το φετινό Πάσχα στη Φοινικούντα, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στο Golden Sun Hotel. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πανέμορφη παραλία της Φοινικούντας, προσφέρει μια υπέροχη θέα στη θάλασσα και την αμμουδιά. Παράλληλα, βρίσκεται σε απόσταση μόλις εξακοσίων μέτρων από το κέντρο του χωριού. Το Hotel Golden Sun έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Φοινικούντα πραγματικά αξέχαστα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εντυπωσιακές πισίνες, η μία εκ των οποίων ειδική για παιδιά. Παράλληλα, καθώς το Πάσχα πιθανόν να μην μπορείτε ακόμα να χαρείτε το μπάνιο σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείο και να απολαύσετε εκεί το γεύμα σας.
Τέλος, το Hotel Golden Sun παρέχει ιδιωτικό parking, pool bar, internet, αλλά και έναν πλήρως εξοπλησμένο συνεδριακό χώρο.
Το Πάσχα στη Φοινικούντα σας περιμένει. Το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους πιο όμορφους προορισμούς και φέτος!

About Ekdromi.gr