6 ημέρες οδικώς στο βελιγράδι

Ταξίδι 6 Ημέρες οδικώς στο Βελιγράδι

Μία από τις λαμπρότερες σε ιστορία πόλεις της Ευρώπης, το Βελιγράδι, αποτελεί πλέον έναν από τους πιο θελκτικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε. Έχει περάσει από πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον ανταγωνίζεται επάξια κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης. Είναι ένας οικονομικός και φιλόξενος προορισμός που σε ομορφιά θυμίζει το Παρίσι. Για εσάς, που λατρεύετε τέτοιες εξορμήσεις, το Εkdromi.gr ετοίμασε μια απίστευτη προσφορά που σας πηγαίνει 6 ημέρες οδικώς στο Βελιγράδι!

Ταξίδι 6 Ημέρες οδικώς στο Βελιγράδι

Αφού ψάξαμε καλά, φτιάξαμε για εσάς ένα πλήρες πρόγραμμα για να μπορέσετε να ζήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία του Βελιγραδίου.

Την πρώτη μέρα ταξιδεύουμε για το Κραγκούγεβατς, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας και έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι εσείς επιθυμείτε. Το βράδυ παρέχεται η δυνατότητα δείπνου στο ξενοδοχείο.

Την δεύτερη μέρα ταξιδεύουμε για το Βελιγράδι. Εκεί, αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη όπου θα θαυμάσετε τις ομορφιές της και τη ζωντάνια της. Οι πανέμορφες πλατείες και τα πάρκα της, η φιλοξενία των ντόπιων και η έντονη coffee & bar κουλτούρα θα σας γοητεύσει. Το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για φαγητό και ξεκούραση.

Την τρίτη μέρα, θα γνωρίσουμε σημαντικά ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες του Βελιγραδίου. Μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε είναι: το φρούριο Kalemegdan, ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα, η Λυρική Σκηνή, τα παλαιά Ανάκτορα, η Βουλή και ο ναός του Αγίου Σάββα. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο, στη συνοικία Skadarlija.

Την τέταρτη μέρα, θα επισκεφθούμε την Φούσκα Γκόρα, ένα από τα μεγαλύτερα Πάρκα των Βαλκανίων και κάποια από τα μοναστήρια που βρίσκονται εκεί. Στην συνέχεια ταξιδεύουμε στο Νόβι Σαντ, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και στην συνέχεια στο στολίδι της χώρας, το Sremski Karlovci.

Την πέμπτη ημέρα αναχωρούμε για τα Σκόπια και περιηγούμαστε στην πόλη, γνωρίζοντας ακόμα μια διαφορετική και όμορφη κουλτούρα.  

Τέλος, την έκτη ημέρα αναχωρούμε για Αθήνα, όπου φτάνουμε αργά το απόγευμα.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά για το ταξίδι στο Βελιγράδι εδώ!

About Ekdromi.gr