χειμερινές εξορμήσεις στην ήπειρο

Χειμερινές εξορμήσεις στην Ήπειρο

Κάθε μέρος της Ελλάδας έχει τις δικές του, ξεχωριστές ομορφιές. Διαθέτει τα τοπία, την παράδοση και την ιστορία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη της χώρας, είναι σίγουρα η Ήπειρος. Ένας τόπος ιδανικός για επίσκεψη χειμώνα – καλοκαίρι, με σημεία σπάνιας φυσικής ομορφιάς, και γραφικές πόλεις. Μια ευρύτερη περιοχή που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη θάλασσα και το βουνό. Ας την γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα. Οι χειμερινές εξορμήσεις στην Ήπειρο, μας περιμένουν.

Χειμερινές εξορμήσεις στην Ήπειρο

Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια

Και μιας και αναφερόμαστε στον χειμώνα, τα μέρη της Ηπείρου που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, είναι σίγουρα τα ορεινά. Όταν σκεφτόμαστε ορεινές εκδρομές και Ήπειρο, το μυαλό πάει αυτόματα στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Σκαρφαλωμένα σε μεγάλο υψόμετρο, μας προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε από μια χειμερινή εξόρμηση. Τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς, πανέμορφες, ενδιαφέρουσες διαδρομές, το καταπληκτικό φαράγγι του Βίκου, αλλά και μοναδικά ξενοδοχεία που θα κάνουν τη διαμονή μας αξέχαστη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα Ζαγοροχώρια είναι από τους top χειμερινούς προορισμούς, κάθε χρόνο.

Ιωάννινα

Η πόλη των Ιωαννίνων

Η πόλη των Ιωαννίνων

Αλλάζουμε παραστάσεις. Τα Ιωάννινα είναι μια υπέροχη, σύγχρονη πόλη που σε ταξιδεύει από μόνη της. Μία βόλτα γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και μια επίσκεψη στο περίφημο νησί της, θα σας γεμίσει με ηρεμία και γαλήνη, αλλά και με πολλές, υπέροχες παραστάσεις και εικόνες. Και η ίδια η πόλη όμως, με τις επιλογές που προσφέρει σε διασκέδαση, φαγητό αλλά και σημεία ενδιαφέροντος, θα σας γεμίσει τις ημέρες με τον πιο όμορφο τρόπο. Ειδικά τον χειμώνα, τα Ιωάννινα “παίζουν” με τα χρώματα και τις εικόνες, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Συρράκο Ιωαννίνων

Το Συρράκο Ιωαννίνων

Το Συρράκο Ιωαννίνων

Πρόκειται για έναν από τους “κρυφούς θησαυρούς” της Ηπείρου. Ένα πανέμορφο, γραφικό χωρίο, σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.150 μέτρων το οποίο μπορεί κανείς να προσεγγίσει σχετικά δύσκολα. Χρειάζεται υπομονή καθώς ο δρόμος που καταλήγει στο Συρράκο, είναι σχετικά δύσβατος. Μόλις όμως κανείς καταφέρει να φτάσει, η εικόνα τον αποζημειώνει 100%. Η ομορφιά και η παραδοσιακή γραφικότητα προκαλούν τον επισκέπτη και παίζουν με τις αισθήσεις του. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Συρράκο Ιωαννίνων εδώ! 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.