Last Minute προτάσεις για διακοπές τον Ιούλιο

Είστε και εσείς που προτιμάτε να πάτε τις διακοπές σας Ιούλιο. Είτε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, είτε γιατί είναι δική σας επιλογή και προτιμάτε να φύγετε πριν τον Αύγουστο. Η αλήθεια είναι πως οι διακοπές τον Ιούλιο έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία πολύς κόσμος εκτιμά. Κατ’ αρχάς τον Ιούλιο δεν υπάρχει η πολυκοσμία του Αυγούστου στα περισσότερα μέρη. Επίσης, σε πολλά ξενοδοχεία είναι καλύτερες οι τιμές. Παράλληλα, είναι αρκετά πιο εύκολο να βρει κανείς το ξενοδοχείο και τον προορισμό που αναζητά, αφού η ζήτηση είναι χαμηλότερη από αυτή του Αυγούστου. Τέλος, μετά τις διακοπές, όσοι έφυγαν τον Ιούλιο, απολαμβάνουν την πόλη στις πιο ήρεμές της στιγμές, σημαντικό και αυτό. Όσοι λοιπόν από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε τις διακοπές σας τον Ιούλιο αλλά ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει τις μεγαλύτερες Last Minute προτάσεις για διακοπές τον Ιούλιο! Πάμε μαζί να εξερευνήσουμε πόσα όμορφα μέρη μπορεί κανείς να κλείσει μέσα από το ekdromi.gr ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Last Minute προτάσεις για διακοπές τον Ιούλιο

Πανέμορφη Φοινικούντα τον Ιούλιο - Δείτε τις προσφορές μας!

Πανέμορφη Φοινικούντα τον Ιούλιο – Δείτε τις προσφορές μας!

Το “πρόβλημα” στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως οι προτάσεις του ekdromi.gr για τον Ιούλιο, είναι τόσες πολλές που θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε. Εάν δεν έχετε στο μυαλό σας κάποιον συγκεκριμένο προορισμό ώστε να φιλτράρετε τις επιλογές σας με τα έξυπνα φίλτρα που σας κάνουν πιο εύκολη την αναζήτηση, τότε καθίστε αναπαυτικά, και ξεκινήστε το ταξίδι από το laptop σας. Περισσότερες από 600 συνολικά προσφορές ξενοδοχείων, για όλα τα γούστα και κάθε τύπο ταξιδιώτη. Από πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι μικρά οικονομικά καταλύματα. Ξενοδοχεία που απευθύνονται σε οικογένειες ή σε παρέες και ζευγάρια. Και όλα αυτά σε περισσότερους από 100 προορισμούς, τους πιο όμορφους της χώρας. Σε 30 από τα ωραιότερα νησιά μας, στη μαγευτική Πελοπόννησο, στην Ήπειρο και στο Βόρεια Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οπλιστείτε με θετική διάθεση και να επιλέξετε κάποιο από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία για το Last Minute booking σας για τον Ιούλιο!

Βρισκόμαστε στην κάρδια του καλοκαιριού και όλοι αναζητούμε ιδανικό προορισμό για τις αποδράσεις μας τον Ιούλιο. Με παραλίες που κόβουν την ανάσα, απολαυστική κουζίνα και μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες, η Ελλάδα προσφέρει μια ατελείωτη επιλογή από υπέροχους προορισμούς. Είτε προτιμάτε ένα οδικό ταξίδι είτε μια βόλτα με το πλοίο, υπάρχουν άφθονες επιλογές για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις, καλύπτοντας κάθε προτίμηση. Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι και ανακαλύψτε εκπληκτικά καταλύματα προσαρμοσμένα στο γούστο σας μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.Μη χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις στην Ελλάδα, όπου το καλοκαίρι ζωντανεύει με την ακαταμάχητη γοητεία του. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιούλιο μέσα από το Ekdromi.gr.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιούλιο

Θάσος

Θάσος
Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Ιούλιο
Θάσος

 Στο βορειότερο άκρο του Αιγαίου Πελάγους, η Θάσος αναδύεται ως ένα κόσμημα ανάμεσα στα ελληνικά νησιά. Το φυσικό της μεγαλείο και η πλούσια βλάστηση συνθέτουν ένα τοπίο που μαγεύει όλους όσους την επισκέπτονται. Πανέμορφα ορεινά χωριά, χτισμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, εναρμονίζονται με γοητευτικούς παραθαλάσσιους οικισμούς. Το νησί διαθέτει αξιόλογους αρχαιολογικούς θησαυρούς, απόδειξη της πλούσιας ιστορίας του. Ωστόσο, είναι οι παραλίες της Θάσου που πραγματικά γοητεύουν. Η Ψιλή Άμμος, με την εκπληκτική της θέα, και οι μαγευτικοί βράχοι του Λιβαδιού, θα σας αφήσουν με κομμένη την ανάσα. Επιχειρήστε μια βόλτα νότια στην Αλυκή, τα Λιμενάρια και τον Παράδεισο για περισσότερες παραθαλάσσιες απολαύσεις που θυμίζουν τροπικούς παραδείσους.

Εύβοια

Εύβοια
Εύβοια

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, σας προσκαλεί με έναν κόσμο εκπλήξεων σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Είτε επιλέξετε τη βόρεια, την κεντρική ή τη νότια πλευρά, η περιπέτεια σας περιμένει. Η Βόρεια Εύβοια γοητεύει με τα εκπληκτικά νερά της και τις ευκαιρίες για χαλάρωση στο πανέμορφο χωριό της Λίμνης και τα φημισμένα λουτρά της Αιδηψού. Η Κεντρική Εύβοια εναρμονίζει βουνό και θάλασσα, διαθέτοντας το μαγευτικό όρος Δίρφη και τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά. Στο νότο, ανακαλύψτε τα θρυλικά “δρακόσπιτα”, το φαράγγι του Δημοσάρη και γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα όπως η Κάρυστος, η Ερέτρια και τα Στύρα. Μια μόνο φορά δεν είναι αρκετή για να ανακαλύψετε την ομορφιά του νησιού, αλλά είναι σίγουρα μια ευκαιρία να το ερωτευτείτε.

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος
Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος, ένα πραγματικό στολίδι, διαθέτει από αρχαία θαύματα, μεσαιωνικά κάστρα, γραφικά χωριά και φυσικά τοπία που προκαλούν δέος. Πέρα από τη μαγευτική ακτογραμμή και τις εντυπωσιακές παραλίες της, η περιοχή αυτή διαθέτει πλούσια ιστορία και ποικίλες ομορφιές. Βυθιστείτε στην αυθεντική γοητεία της Πελοποννήσου και ανακαλύψτε τους μοναδικούς προορισμούς της, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Από τα καταπράσινα τοπία της Μεσσηνίας μέχρι τις εκπληκτικές ακτές της Ελαφονήσου, το εντυπωσιακό μεγαλείο της Μονεμβασιάς, την αδάμαστη γοητεία της Μάνης και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο Πόρτο Χέλι, η περιοχή παρουσιάζει μια σειρά από πανέμορφα μέρη. Εξερευνήστε την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, στολισμένη με βενετσιάνικες και οθωμανικές επιρροές, και εξερευνήστε τα Καλάβρυτα, που φημίζονται για τη βαθιά ιστορική τους σημασία. Η Πελοπόννησος είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο και την ομορφιά.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους κορυφαίους προορισμούς για τον Ιούλιο εδώ. Καθώς ο Ιούλιος φτάνει στην κορύφωσή του, όλο και περισσότεροι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους στους πιο περιζήτητους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μας. Με άφθονη ηλιοφάνεια, πανέμορφες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά, η συνταγή για αξέχαστες διακοπές είναι εξασφαλισμένη. Και αν ο Αύγουστος είναι, παραδοσιακά, ο μήνας των διακοπών στην Ελλάδα, ο Ιούλιος έχει πάντα πολλά να μας προσφέρει! Το Ekdromi.gr, για άλλη μια φορά, εξασφάλισε απίστευτες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούλιο σε όλους τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας. Αποκαλύψτε μοναδικά καταλύματα σε ασυναγώνιστες τιμές και ζήστε την εμπειρία των διακοπών που έχετε ονειρευτεί, προλαβαίνετε!

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για τον Ιούλιο

Olympus Thea Boutique Hotel – Πλαταμώνας Πιερίας

Olympus Thea Boutique Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούλιο
Olympus Thea Boutique Hotel
Το Olympus Thea Boutique Hotel, που βρίσκεται κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με φόντο τον μαγευτικό Όλυμπο και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι ένα πραγματικό στολίδι. Διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες, έναν καταπράσινο κήπο και ένα εστιατόριο με φιλόξενη βεράντα, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο. Τα καλόγουστα δωμάτια, διακοσμημένα σε γήινους τόνους και διαθέτοντας μινιμαλιστικό σχεδιασμό και άνετα κρεβάτια Cocomat, προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο. Το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, με δωμάτια με δυνατότητα διασύνδεσης και καταλύματα κατάλληλα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel
Long Beach Resort Hotel
Γνωρίστε το μαγευτικό Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο της Πελοποννήσου. Χτισμένο στη γραφική βόρεια ακτή, αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα την παραδοσιακή γοητεία με την φυσική ομορφιά του τοπίου. Ιδανικό για οικογένειες και όσους αναζητούν χαλάρωση, τα μοντέρνα, κομψά διακοσμημένα δωμάτια και οι εγκαταστάσεις του προσφέρουν απαράμιλλη άνεση. Χαλαρώστε στους καταπράσινους κήπους και θαυμάστε τη μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Εξαιρετικές υπηρεσίες και προσοχή στη λεπτομέρεια σας περιμένουν στο Long Beach Resort Hotel.

Florida Blue Bay Resort & Spa – Ψαθόπυργος

Florida Blue Bay Resort & Spa
Florida Blue Bay Resort & Spa
Ανακαλύψτε τη μαγευτική ομορφιά του Florida Blue Bay Resort & Spa στον Ψαθόπυργο της Πελοποννήσου. Ανάμεσα στον Κορινθιακό και τις καταπράσινες πλαγιές του Παναχαϊκού Όρους, αυτή η όαση συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της στεριάς και του νησιού. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία, με εκπληκτική θέα στη Ναύπακτο. Αφεθείτε στις ελληνικές γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ θαυμάζετε την εξαίσια θέα. Απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό δίπλα στην πισίνα, θεραπείες σπα, συνεδρίες γιόγκα, καταδυτικές περιπέτειες και ιππασία, όλα σε απόσταση αναπνοής. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούλιο εδώ.

About Ekdromi.gr