καλοκαίρι στο μεγανήσι

Καλοκαίρι στο Μεγανήσι

Πρόκειται για ένα από τα σχετικά “άγνωστα” νησιά του Ιονίου. Βρίσκεται μεταξύ Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και είναι ιδανικό για ήρεμες διακοπές. Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό, το Μεγανήσι έχει να καυχιέται τόσο για τις πανέμορφες παραλίες του, όσο και για τα υπέροχα χωριά του. Θεωρείται ανερχόμενος νησιωτικός προορισμός, ο οποίος δεν στερείται επιλογών. Το αντίθετο μάλιστα, οι προτάσεις που θα βρείτε εκεί, τόσο σε επίπεδο φαγητού και διασκέδασης, όσο και διαμονής, δεν έχουν τίποτα απολύτως να ζηλέψουν από τα πιο “προβεβλημένα” νησιά. Καλοκαίρι στο Μεγανήσι λοιπόν, στους ήρεμους ρυθμούς του και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον του.

Καλοκαίρι στο Μεγανήσι

Μέσα στα 22 τετραγωνικά χιλιόμετρά του, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλά και ενδιαφέροντα. Κυρίως όμως θα χαρείτε τις διακοπές σας σε υπέροχες παραλίες. Άγιος Ιωάννης και Πόρτο Ελιά, είναι δύο από τις παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε. Δεν είναι όμως οι μοναδικές. Το νησί διαθέτει πολλούς μικρούς κόλπους που μπορείτε να γευθείτε τις χαρές της θάλασσας χωρίς πολύ κόσμο τριγύρω. Στο Βαθύ, θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας, αλλά και να δοκιμάσετε τις προτάσεις των εστιατορίων που υπάρχουν στην περιοχή. Αν πάλι θέλετε να εξερευνήσετε τα χωριά, το Σπαρτοχώρι και το Κατωμέρι διαθέτουν την γραφικότητα και την ηρεμία που αναζητάτε.

Το 4* Esperides Resort στο Μεγανήσι

Esperides Resort - Καλοκαίρι στο Μεγανήσι
4* Esperides Resort

Το Esperides Resort Hotel βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον λίγο έξω από το χωριό Σπαρτοχώρι. Από το ξενοδοχείο έχετε μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας.  Δίπλα στο κατάλυμα βρίσκεται η Παραλία Αλωνάκι που απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο. Μέσα στο πανέμορφο τοπίο που περιστοιχίζεται από δέντρα που πέφτουν μέσα στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα γραφικά χωριουδάκια του νησιού ή να απολαύσει την άνεση και την ηρεμία ενός ποτού δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Στο Esperides Resort Hotel μπορείτε να φιλοξενηθείτε σε ένα από τα 48 Premium δωμάτια ή σε μια από τις 2 πολυτελείς σουίτες που συνδυάζουν άνεση και στυλ. Όλα τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα, με δικό τους μπαλκόνι και απολαμβάνουν μια επιβλητική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και το καταπράσινο νησάκι του Σκορπιού.

About Ekdromi.gr