διακοπές σε βίλες

Διακοπές σε Βίλες στην Ελλάδα

Για εσάς που λατρεύετε τις πολυτελείς καλοκαιρινές αποδράσεις, ελάτε μαζί μας να ανακαλύψουμε μερικούς από τους θησαυρούς που κρύβει η Ελλάδα. Φυσικά όταν συζητάμε για ταξίδια και προορισμούς πάντοτε τίθεται το θέμα της διαμονής. Για πολλούς ο χώρος διαμονής είναι η πρώτη και η πιο σημαντική απόφαση. Αν επιδιώκετε αποκλειστικά την χαλάρωση σε ένα υπέροχο περιβάλλον μόνο για εσάς, τότε οι προτάσεις του Ekdromi.gr για διακοπές σε βίλες θα σας σαγηνεύσουν. 

Διακοπές σε Βίλες στη Ελλάδα από το Ekdromi.gr

Οι προορισμοί που μπορείτε να επισκεφθείτε και παρέχουν την δυνατότητα διαμονής σε βίλα είναι διαλεγμένοι και ο καθένας με την δική του ξεχωριστή ομορφιά. Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε κοντά στην Αθήνα ή να ταξιδέψετε πιο μακριά φτάνοντας ακόμη και στα Χανιά.

Διακοπές σε βίλες - το Eolia Villas στη Σαντορίνη
Το Eolia Villas στη Σαντορίνη

Ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε την αυθεντικότητα του κάθε προορισμού είναι να την βλέπετε μέσα στο χώρο που μένετε. Οι 2 εντυπωσιακές βίλες Eolia Villas, στην Σαντορίνη, που είναι ιδανικές για παρέες, οικογένειες αλλά και ζευγάρια, θα σας γοητεύσουν αμέσως και θα κερδίσουν ένα μέρος στην καρδιά σας.

Συνεχίζουμε με τις Anassa Mare Villas & Residences, στους γραφικούς Παξούς. Εκεί, από το μπαλκόνι του δωματίου σας θα έχετε θέα το Ιόνιο πέλαγος. Το συγκρότημα περιτριγυρίζεται από όμορφη καταπράσινη φύση, αποτελούμενη από κυπαρίσσια.

Athermigo Villa στα Χανιά
Το Athermigo Villa στα Χανιά

Το Athermigo στα Χανιά, ένα παλιό ελαιοτριβείο που μετατράπηκε σε μια βίλα σε στυλ μπουτικ, σας μεταφέρει στις ανέσεις ενός αγροτικού περιβάλλοντος. Πολυτελή δωμάτια με αυλή, κήπο και τζακούζι, πάντοτε με εξασφαλισμένη την απολυτη ιδιωτικότητα. 

Ακόμα όμως και αν θέλετε να κινηθείτε οδικώς και να περάσετε τις διακοπές σας στο γραφικό Πήλιο, το Elysian Luxury Villa Pelion σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε βίλα. Η κομψότητα, η ιδιωτικότητα και η πολυτέλεια συναντιούνται σε αυτό το εκπληκτικό boutique σπίτι που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού του Πήλιου, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό Τσαγκαράδα.

Η επιλογή μιας βίλας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε καθώς σας μεταφέρει σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον, όμορφο, στυλάτο ,γεμάτο ανέσεις και ευκολίες.

Δείτε αναλυτιικά τις προσφορές του Ekdromi.gr για βίλες εδώ!

About Ekdromi.gr