ρόδος

Αύγουστος στη Ρόδο

Γνωστή σε όλους ως “Το Νησί των Ιπποτών”, αλλά και των υπέροχων, έντονων αντιθέσεων που προσφέρει. Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, είναι εδώ και αρκετές δεκαετίες ένας από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Ένα νησί με κλασική ομορφιά και κοσμοπολίτικο περιβάλλον που το προτιμούν εξίσου τόσο οι Έλληνες, όσο και οι ξένοι επισκέπτες. Η Ρόδος είναι ένα αμάλγαμα ιστορίας, πολιτισμού, αλλά και φυσικής ομορφιάς που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κοσμοπολίτικη ομορφιά της είναι γνωστή και έξω από τα σύνορα. Ας ανακαλύψουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τον Αύγουστο στη Ρόδο τόσο ξεχωριστό.

Αύγουστος στη Ρόδο

Η διάσημη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, η Λίνδος, τα λουτρά της Καλλιθέας, είναι απλά μερικα από τα σημεία που κάνουν τη Ρόδο τόσο ξεχωριστή. Η εμπειρία της Ρόδου είναι ένα σύμπλεγμα εικόνων και αισθήσεων. Είναι το νησί όπου η ιστορία των ιπποτών έρχεται απλώνεται σε κάθε στενό της Μεσαιωνικής πόλης. Η γωνιά αυτή του Αιγαίου όπου η παραδοσιακή ομορφιά συναντά τις υπέροχες αμμουδιές. Στις βόλτες σας θα γοητευθείτε από τα πευκόφυτα βουνά που καλύπτουν τα ορεινά χωριά και με τους παραθαλάσσιους οικισμούς να στέκονται δίπλα στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ρόδος – Προσφορές Ξενοδοχείων

Και επειδή ένα ταξίδι για να προσφέρει στο απόλυτο την ομορφιά και τις αναμνήσεις του, ένας προορισμός για να μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να διακρίνεται και για τη σωστή επιλογή του καταλύματος που θα επιλεχθεί. Στο ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον 100 προσφορές σε ξενοδοχεία στη Ρόδο, που θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη. Προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Από πολυτελή 5άστερα ξενοδοχεία που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και ιδιαίτερα, μικρά boutique καταλύματα με ξεχωριστή προσωπικότητα. Είτε αναζητάτε Family Friendly Hotels, με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, είτε μέρη που ενδείκνυνται για ζευγάρια ή παρέες. Στο ekdromi.gr το ταξίδι σας στη Ρόδο θα είναι μοναδικό, αλλά και οικονομικό!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Ρόδο εδώ!

Ένα νησί που εδώ και πολλά χρόνια κρατά τα σκήπτρα του κοσμοπολιτισμού. Χάρη στην ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και κυρίως την φιλοξενία που διαθέτει. Η Παλιά πόλη του νησιού με τα μεσαιωνικά στοιχεία, μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Η οδός Ιπποτών, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο αποτελούν ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν. Η νέα πόλη είναι γεμάτη και εκείνη από εκπλήξεις: το Δημαρχείο, τα τουριστικά μαγαζιά, το λιμάνι, οι παραλίες που είναι κοσμικές και προσελκύουν τους τουρίστες. Αποτελούν στοιχεία που καθιστούν το νησί ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Τέλος, θα αποτελούσε παράλειψη να μην αναφέρουμε την αρχαία ακρόπολη της Λίνδου, αλλά και τις πεταλούδες στην Κοιλάδα που αποτελούν μία αξέχαστη εμπειρία. Φύγαμε για διακοπές στην κοσμοπολίτικη Ρόδο λοιπόν και ας ανακαλύψουμε μαζί τα πιο διάσημα καταλύματα της.

Διακοπές στην κοσμοπολίτικη Ρόδο

Το Lido Star Beach απέχει μόλις 100μ. από το πολυσύχναστο κέντρο του Φαληρακίου της Ρόδου. Βρίσκεται ακριβώς στην άκρη της θάλασσας και σας υπόσχεται μαγική διαμονή και σημαντικές παροχές.

Τα Pals Studios  βρίσκονται κοντά στην κεντρική παραλία του Πευκού. Μόλις 4,5χλμ. από τη γραφική Λίνδο και στην παραλία της Πλακείας, προσφέροντας στους επισκέπτες οικονομικά αλλά εξαιρετικά studios.

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι ένα ξενοδοχείο all inclusive στην Ρόδο  τότε στοχεύστε στο 4 αστέρων Sunrise Hotel. Βρίσκεται  πάνω στη θάλασσα και προσφέρει εξαιρετικές παροχές.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο All Inclusive Smartline Cosmopolitan είναι μέλος του ομίλου Zeus Hotels. Όμιλος που εστιάζει σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών με υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και ελληνική φιλοξενία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία στην ακτή της Ιξιάς. Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τα κυριότερα αξιοθέατα και τη μαγευτική μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, σε απόσταση αναπνοής από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή.

Τα 21 στούντιο του Stegna Star βρίσκονται 10 μέτρα από την παραλία και είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν παρέχοντας σας πολλές ανέσεις. Η Παραλία Στεγνά είναι ένα χαριτωμένο μικρό θέρετρο στην ανατολική ακτή του νησιού της Ρόδου. 30 χιλιόμετρα μακριά από την ρομαντική πρωτεύουσά του, την πόλη της Ρόδου. Αυτό το αυθεντικό κομμάτι ελληνικής φύσης θα σας γοητεύσει. Η όμορφη παραλία με άμμο και βότσαλο, οι γραφικές ταβέρνες κατά μήκος της ακτής και το μικροσκοπικό λιμανάκι με τις πολύχρωμες βάρκες του.

Ένα  friendly ξενοδοχείο, δημιουργία δυο ανθρώπων που μέσα από ένα ταξίδι μπόρεσαν να αποδείξουν πως  οι διακοπές δύο εβδομάδων μπορούν να γίνουν οι καλύτερες αναμνήσεις για μία ολόκληρη ζωή!

Το 3 αστέρων City Centre Hotel βρίσκεται σε έναν ζωντανό από κόσμο δρόμο μπροστά στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία 150μ. από την παραλία, 500μ. από την παλιά πόλη και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. Αν σας αρέσει να βρίσκεστε στο σημείο που χτυπά η καρδιά της πόλης τότε βρήκατε το ιδανικό κατάλυμα.

Οι μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στη Ρόδο

Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Λένι), αυτό το 3 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι ιδανικά για οικογένειες. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, όπως 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, φύλαξη βρεφών /παιδιών και ταράτσα. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται οργάνωση εκδρομών, υπηρεσία δωματίου για περιορισμένο χρόνο και συνεδριακές αίθουσες.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία στο Φαληράκι της Ρόδου χάρη στην καθαριότητα, τη μοναδική φιλοξενία και τις παροχές που προσφέρει.

Ένα από τα πιο φιλικά σε εξυπηρέτηση και φιλοξενία ξενοδοχεία της Ρόδου, είναι το Delfinia Hotel .Έχει πολύ καλές κριτικές και είναι ιδανικό και για οικογένειες με παιδιά.

Το Elia βρίσκεται  λίγο έξω από το χωριό Λάρδος στο όμορφο νησί της Ρόδου. Η παραλία με τη Γαλάζια Σημαία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Χαλαρώστε στην εξωτερική πισίνα και απολαύστε τη θέα στη θάλασσα από τη βεράντα του εστιατορίου.

To ξενοδοχείο Semiramis βρίσκεται 70 μέτρα από την πανέμορφη παράλια της πόλης της Ρόδου.Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο σύγχρονα ανακαινισμένο σε μοντέρνες λιτές και απέριττες  γραμμές. Με πολύχρονη παράδοση φιλοξενίας και εξυπηρέτησης, χτισμένο ακριβώς στο  κέντρο της πόλης, με θέα την καταγάλανη θάλασσα . Συνδυάζει  ήσυχο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον με την οικογενειακή ατμόσφαιρα του .

Το Old Windmill Studios Hotel είναι ένα κατάλυμα 3 αστέρων στην πόλη της Ρόδου και σας υπόσχεται μία φιλική και άνετη διαμονή.

Τα Karpathios Studios είναι ιδανικά για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στην εμπορική ζώνη και εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ALL INCLUSIVE πρόγραμμα & βρίσκεται κοντά στην καλύτερη παραλία και τοποθεσία, 5 λεπτά δρόμος από το κέντρο της Ρόδου.Οι χώροι καθαροί αλλά και το προσωπικό μοναδικά φιλικό και εξυπηρετικό.

Τι λέτε λοιπόν; είστε έτοιμοι να κάνετε τις φετινές σας διακοπές στην κοσμοπολίτικη Ρόδο;

Το Νησί των Ιπποτών αλλά και των έντονων αντιθέσεων. Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών. Προορισμός αγαπημένος τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Μεσαιωνική, παραδοσιακή, και με υπέροχες παραλίες. Η Ρόδος είναι ένα σύμπλεγμα ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κοσμοπολίτικη ομορφιά της Ρόδου είναι γνωστή και έξω από τα σύνορα. Ας ανακαλύψουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Η κοσμοπολίτικη ομορφιά της Ρόδου

Εκεί που οι ιππότες συναντούν τη Μεσαιωνική πόλη, εκεί που η παράδοση συναντά τις υπέροχες αμμουδιές. Τα πευκόφυτα βουνά αγκαλιάζουν τα ορεινά χωριά και οι παραθαλάσσιοι οικισμοί στέκονται δίπλα στους αρχαιολογικούς χώρους. Τοποθετημένη σε ένα γεωγραφικό σταυροδρόμι όπου συναντιούνται δύο μεγάλες θάλασσες της Μεσογείου, η Ρόδος, στη μακραίωνη ιστορία της, έχει γνωρίσει πολλούς πολιτισμούς. Όλοι, έχουν αφήσει το σημάδι τους στο νησί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μία βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, θα σας κάνει να ταξιδέψετε κυριολεκτικά στο χρόνο. Στον πιο διάσημο δε δρόμο της, την οδό των Ιπποτών, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το επιβλητικό Καστέλο, με τους μεγάλους πύργους του, που λειτουργεί ως Μουσείο.

Η Ακρόπολη της Λίνδου, οι διάσημες “πεταλούδες“, το Φαληράκι, αλλά και το Ενυδρίο είναι και αυτά μερικά από τα πιο όμορφα και μοναδικά σημεία που διαθέτει αυτό το νησί με τα χίλια πρόσωπα. Και από παραλίες, η Καλλιθέα, το Φαληράκι, ο κόλπος του Λαδίκου αλλά και η διάσημη παραλία “Άντονυ Κουίν” είναι μόνο μερικές από τις φημισμένες αμμουδιές που σας περιμένουν για τις δροσιστικές βουτιές σας.

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών, η κοσμοπολίτικη ομορφιά της Ρόδου είναι η ιδανική επιλογή για φέτος το καλοκαίρι. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Ρόδο εδώ!

About Ekdromi.gr