τα ομορφότερα μέρη της πελοποννήσου

Τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι ατελείωτη, όπως και οι ομορφιές της. Είναι ένας προορισμός που προσφέρει πραγματικά ό,τι ζητά ο επισκέπτης. Συνδυάζει τις χαρές της θάλασσας με την ομορφιά του βουνού. Τη χαλαρότητα των μικρών γραφικών χωριών με τις πολλές επιλογές των μεγάλων πόλεων. Τις γαστρονομικές δημιουργίες που συναρπάζουν, με πλούσια πολιτιστική ιστορία. Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να έχει επισκεφθεί έστω ένα μέρος της Πελοποννήσου και δεν θέλει να την ανακαλύψει ολόκληρη; Θα ήταν πραγματικά αφελές να συγκεντρωθούν σε ένα άρθρο τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο. Εμείς απλά θα σας υπενθυμίσουμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή σημεία που θα πρέπει (εαν δεν το έχετε κάνει ήδη) να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι!

Τα ομορφότερα μέρη στην Πελοπόννησο

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου - Τα ομορφότερα μέρη της Πελοποννήσου.
Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου

Η, παντώς καιρού και εποχής, ομορφιά του Ναυπλίου είναι γνωστή σε όλους. Η υπέροχη αυτή πόλη, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας (κατά κάποιους), έχει τον τρόπο να μεταφέρει τον επισκέπτη, όχι απλά σε άλλο τόπο, αλλά και σε άλλο χρόνο. Η ομορφιά της Ακροναυπλιάς, το Μπούρτζι, το Παλαμίδι και πολλά άλλα σημεία σας περιμένουν για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία διακοπών! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Ναύπλιο εδώ!

Μάνη

Το διάσημο Λιμένι στη Μάνη - Τα ομορφότερα μέρη της Πελοποννήσου.
Το διάσημο Λιμένι στη Μάνη

Η άγρια ομορφιά της Μάνης γίνεται ακόμα πιο γοητευτική το καλοκαίρι. Η πέτρα συνδυάζεται με τον βράχο και δημιουργούν γραφικά τοπία σπάνιας παραδοσιακής ομορφιάς. Περιηγηθείτε στα χωριά της Μάνης με βόλτες σε πυργόσπιτα, ξενάγηση σε καστροπολιτείες και αρχαίες πόλεις. Ειδικά το καλοκαίρι, η θέα της θάλασσας που ακουμπά την πέτρα, είναι πραγματικά μαγευτική. Δείτε εδώ τις προσφορές ξενοδοχείων για τη Μάνη.

Μονεμβασιά

Θέα από τη Μονεμβασιά
Θέα από τη Μονεμβασιά

Το “πέτρινο καράβι”, σύμφωνα με τον Γιάννη Ρίτσο, σας καλωσορίζει μέσα από τα τείχη του για να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Ένα αμάλγαμα ομορφιάς και πολιτισμού σε κάθε στενό της, αποτέλεσμα των διαφορετικών λαών που έχουν περάσει από εκεί και άφησαν τα δικά τους μοναδικά στοιχεία. Η Μονεμβασιά είναι ένας καμβάς ρομαντισμού, άγριας ομορφιάς και μυστηρίου. Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Μονεμβασιά βρίσκονται εδώ!

Καλαμάτα

Πανοραμική άποψη της Καλαμάτας
Πανοραμική άποψη της Καλαμάτας

Αν πάλι είστε από αυτούς που επιθυμούν για τις διακοπές τους τις ανέσεις και τις επιλογές της μεγάλης πόλης, αν προτιμάτε τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και μια υπέροχη παραλία να απλώνεται μπροστά σας, τότε η επιλογή σας είναι σίγουρα η Καλαμάτα! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Καλαμάτα εδώ!

Η ομορφιά της Πελοποννήσου από το Ekdromi.gr

Η πολύπλευρη ομορφιά της Πελοποννήσου την κάνει κατάλληλη για επίσκεψη όλο το χρόνο. Κάθε εποχή καθορίζει ποια απο τις πτυχές της θα εξερευνήσετε. Η εγγύτητά της με την Αθήνα την κάνει κατάλληλη ακόμη και για Σαββατοκύριακο. Ιδανική για να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης αλλά και περιπέτειας στους επισκέπτες της. Προσφέρει όμορφες παραλίες το καλοκαίρι, χιονοδρομικά και πετρόχτιστα χωριά για το χειμώνα. Είναι ένα μέρος που αναπτύσσεται συνέχεια. Τόσο στις ξενοδοχειακές υποδομές του και την διασκέδαση όσο και στην ποιότητα και ποικιλία των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το Ekdromi.gr επέλεξε για εσάς τους κορυφαίους προορισμούς και σας τους παρουσιάζει.

Η λατρεμένη πόλη του Ναυπλίου, η οποία για πολλούς είναι και η πιο όμορφη της Πελοποννήσου. Τα ενετικά κάστρα του και την χαρακτηριστικη αρχιτεκτονική του σας μεταφέρει την αύρα μιας πρώην πρωτεύουσας. Ξεχωριστό τόνο δίνουν τα αρχοντικά του τα οποία συναντούν την σύγχρονη εποχή στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς με τα bar και τα caffe να δίνουν παλμό χαράς και ζωντάνιας.  

Για τους λάτρεις των χειμερινών εξορμήσεων η Ορεινή Αρκαδία και τα χωριά της αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές. Σύγχρονοι ξενώνες μέσα σε πετρόχτιστα σοκάκια, ορεινά resorts και μοναδικές πεζοπορίες μέσα στο δάσος αναδεικνύουν την ομορφιά και μοναδικότητα αυτού του τόπου. Τα χωριά Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Βυτίνα κλέβουν τις εντυπώσεις με την κουλτούρα τους, τις γεύσεις τους και τις outdoor επιλογές που παρέχουν. 

Η ιστορική Μάνη με τους πύργους της, τα σοκάκια γεμάτα άνθη και την άγρια φύση της αποτελεί κορυφαίο προορισμό που προσελκύει επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Η Καρδαμύλη με τα καταγάλανα νερά της είναι το πιο ονομαστό χωρίο της που γοητεύει τους επισκέπτες της με τα πετρόκτιστα οικήματα της.

Τέλος, η Μονεμβασιά με τα μεσαιωνικά τείχη της, διατηρεί ζωντανή την ιστορία της. Θα την βιώσετε μέσα από τα αρχοντικά της, τα χαμαμ και τις κρήνες. Θα σας μεταφέρει στα βυζαντινά χρόνια όπου και μεσουρανούσε. Μαγευτικά τοπία, ποιοτικές και γευστικές γαστρονομικές επιλογές και όμορφα ηλιοβασιλέματα είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό σε αυτής την πόλη.

Η Πελοπόννησος σε καλεί. Μήπως έφτασε η στιγμή να την ανακαλύψεις;

Μία ακτογραμμή που σου υπόσχεται μαγικές παραλίες, πολυτελή θέρετρα, διακοπές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Αλλά και περιπλανήσεις μαγικές, αρχαιολογικούς χώρους  σταθμούς , κόλπους γραφικούς, πόλεις γεμάτες ζωή, φυσικές ομορφιές ανεπανάληπτες. Η Πελοπόννησος αποτελεί έναν προορισμό, που αποκλείεται να μην σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή. Είτε επιθυμείς κοσμοπολίτικες αποδράσεις είτε οικογενειακές ή ήρεμες. Όπως και να θέλεις να ταξιδέψεις, ότι και να θέλεις να δεις θα το βρεις με σιγουριά εκεί! Το μόνο που μένει, είναι να επιλέξεις και το κατάλληλο κατάλυμα, και όλα τα άλλα άφησε τα στις μαγικές παραλίες, στις απίθανες παροχές και στον χρόνο που θα κυλά υπέρ σου! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ανακαλύψεις την Πελοπόννησο.

Πελοπόννησος: Προσφορές ξενοδοχείων

Το Long Beach ξενοδοχείο στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Πόρτο Χελίου, το ειδυλλιακό τοπίο και το γραφικό νησί των Σπετσών, το AKS Porto Heli Hotel σας ανοίγει τις πόρτες σε ένα παραμυθένιο κόσμο! Δεν έχετε παρά να το επιλέξετε για μαγικές διακοπές, επιλέγοντας την απόλυτη χαλάρωση!

Μείνετε στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου. Πάνω σε μια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά και κάντε βόλτες με τα πόδια στην Καλαμάτα, περπατώντας δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τους φοίνικες. Το ξενοδοχείο με τις καλύτερες πραγματικά συστάσεις και τις καλύτερες κριτικές στην περιοχή είναι ένα: το 4* Grecotel Filoxenia Hotel

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Πελοπόννησο βρίσκεται σε ένα  ακρωτήρι έκτασης  230.000 τ.μ. Σε απόσταση μόλις 6 χλμ από την Ερμιόνη, σας εγγυάται ευχάριστες και ξένοιαστες διακοπές σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον.

Ένα αγαπημένο σημείο διακοπών για την ελληνική οικογένεια για πολλά χρόνια. Προσφέρει γαλήνη και ηρεμία σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, όπου συνδυάζει βουνό και θάλασσα και έχει μαγευτική θέα προς το Πατραϊκό κόλπο. Το Ionian Beach Hotel είναι ο απόλυτος προορισμός!

Το ξενοδοχείο Nautica Bay – τριών αστέρων – είναι προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου. Βρίσκεται 1.200 μέτρα από το κέντρο του χωριού. Αποτελεί έτσι ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για μονήμερες αποδράσεις. Η πλεονεκτική τοποθέτησή του στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, η στρατηγική του θέση σε σχέση με τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα καθώς και η μικρή απόσταση σε σχέση με το θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, έχουν φέρει το ξενοδοχείο πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων και Ξένων παραθεριστών.

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να χαλαρώσετε σε ένα από τα πιο μαγικά ξενοδοχεία στον Ψαθόπυργο, στο 4* Florida Blue Bay Resort & Spa που  βάζει τα εχέγγυα για μαγικές διακοπές.

Πάτρα – Ρίο – Μάνη – Αρχαία Ολυμπία

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που σας φέρνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, μπορείτε να προσδώσετε ξεχωριστό χαρακτήρα στη διαμονή σας, επιλέγοντας να μείνετε στο “POSEIDON PALACE“, με την απερίγραπτη θέα στον Πατραϊκό κόλπο. Χτισμένο σε απόσταση μόλις είκοσι λεπτών από το κέντρο της Πάτρας και 20 χλμ. από το Αεροδρόμιο του Αράξου. Έτσι έχει το προνόμιο να βρίσκεται σε ένα πραγματικά μαγευτικό φυσικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Ένα μέρος απ’όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού.

Το Porto Rio Hotel & Conference Centre 4* απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα. Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από την Πάτρα, είναι η ιδανική επιλογή είτε για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις είτε για τις διακοπές και την χαλάρωσή σας!

To Όναρ βρίσκεται στο Νέο Οίτυλο, στη Λακωνική Μάνη. Σε μια εξαιρετικά ήσυχη τοποθεσία, με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από ευρύχωρα διαμερίσματα (30-40τμ), χτισμένα σε 3 πετρόκτιστα κτίρια, συνδυάζοντας αρμονικά την παραδοσιακή αισθητική με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Ιδανικό για αποδράσεις που ξεχωρίζουν

Το συγκρότημα Bungalows Verde & Mare βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Κορινθιακού κόλπου, στο Κοκκώνι Κορινθίας, με βραβευμένη θάλασσα με γαλάζια σημαία, καθιστώντας το ιδανικό τόπο διακοπών για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το ARTY GRAND HOTEL είναι χτισμένο στο λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία. Αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του τη βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείς στους χώρους του. Έχει το δικό του τρόπο να προλαβαίνει τις επιθυμίες σας και να φροντίζει για την άνετη διαμονή σας σε τούτο τον ξεχωριστό τόπο, αλλά και για τη διασκέδασή σας.

Φοινικούντα – Ναύπλιο – Κυλλήνη

Το Golden Sun είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Φοινικούντα σε μία τέλεια τοποθεσία, με υπέροχη θέα. Κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Το Ξενοδοχείο Villa Creoli βρίσκεται στο γραφικό Ξυλόκαστρο, στη Βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, που έχει ένα από τα πιο όμορφα δάση της Ελλάδας, τον Πευκιά και δύο από τις πιο διάσημες παραλίες. Για όσους αγαπούν την κοσμοπολίτικη ζωή μία πολύ καλή πρόταση είναι το καζίνο του Λουτρακίου. Σε απόσταση μόλις 45 λεπτών πρόκειται για ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Το Hotel Dias, το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. Είναι πρώην κατοικία του Υψηλάντη και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη προσφέροντας θέα στο Παλαμήδι και την Ακροναυπλία.Το ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ» διαθέτει 11 δωμάτια με τα ονόματα των Θεών του Ολύμπου από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Επίσης προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις 2 παραλίες της πόλης, καθώς και σε εστιατόρια και μπαρ. Η Πλατεία Συντάγματος απέχει μόλις 250 μέτρα. Μία από τις καλύτερες επιλογές.

Το PAVLINA BEACH HOTEL, είναι χτισμένο σε μία καταπράσινη έκταση 25 στρεμμάτων στην παραλία του χωριού Νιφορέϊκα της Κάτω Αχαΐας. Τοποθετημένο μπροστά σε μια καθαρή και φιλόξενη θάλασσα, μέσα στο ωραιότερο Αχαϊκό τοπίο. Με μοναδικές παροχές σας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.

Σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της περιοχής που μας προσφέρει μια φανταστική θέα προς το Ιόνιο, το Φράγκικο Κάστρο Χλεμούτσι και το λιμάνι της Κυλλήνης, βρίσκεται το VIGLA VILLAGE, στην υπέροχη Κυλλήνη.


Φθινοπωρινή απόδραση στην Πελοπόννησο.

Και να που το καλοκαίρι τελείωσε και ο καιρός του Οκτώβρη έρχεται να μας το επιβεβαιώσει. Ο ήλιος ακόμα είναι δυνατός, αλλά το φθινοπωρινό δροσερό αεράκι έρχεται να μας θυμίσει πως ο χειμώνας πλησιάζει. Οι εκδρομές για μπάνιο δίνουν τη θέση τους σε ορεινά σαλέ, σε βόλτες σε γραφικά χωριά και περιπάτους σε καταπράσινα δάση. OK, ακόμα δεν ήρθε η ώρα για τζάκι, αλλά και αυτή η στιγμή πλησιάζει. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι προορισμοί οι οποίοι είναι πανέμορφοι όλες τις εποχές. Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι έχουν την ίδια χάρη, τον ίδιο μοναδικό τρόπο να μαγεύουν τον επισκέπτη. Πάμε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει για αυτό το φθινόπωρο ένας από τους πιο δημοφιλείς τόπους της Ελλάδας. Φύγαμε λοιπόν για μια Φθινοπωρινή απόδραση στην Πελοπόννησο.

Η ιστορική και γραφικότατη Μάνη αποτελεί την πρώτη μας στάση. Εκεί προσφέρεται ένα σπάνιας ομορφιάς κατάλυμα, ο Οικολογικός Ξενώνας Philothea στην Δροσοπηγή, ένα χωριό στην Ανατολική πλευρά της Μάνης. Σε ένα υψόμετρο 400 μέτρων, με απέραντη θέα βουνού και θάλασσας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ανάψετε το τζάκι και τα κεριά σας, να απολαύσετε το κόκκινο κρασί σας και να αφεθείτε στο jacuzzi με φόντο τη μαγευτική θέα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Στη Ζαλχωρού Καλαβρύτων, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του οδοντωτού και σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από τα Καλάβρυτα σας προτείνουμε τις πολυτελείς Σουίτες Ζαχλωρού. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολυτέλειας. Οι πετρόκτιστες σουίτες που είναι διακοσμημένες με έπιπλα υψηλής αισθητικής αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη διαμονή!

Στη Γιάλοβα Μεσσηνίας σας περιμένει το ολοκαίνουριο συγκρότημα Ημαθόεσσα. Το μαγευτικό φυσικό κάλλος σε συνδυασμό με τις άψογες υπηρεσίες σας εγγυώνται μια διαμονή πολλών αστέρων, είτε είστε ζευγάρι, παρέα αλλά και οικογένεια!

Για διαμονή 5 αστέρων, στην Αρχαία Ολυμπία σας προτείνουμε το 5* Arty Grand Hotel. Ένα ξενοδοχεία φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, το οποίο διαθέτει πολυτελείς σουίτες, spa χαλάρωσης και ευεξίας, μπαρ, εστιατόριο και εξωτερική πισίνα. Για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Το φθινόπωρο ταιριάζει στην Πελοπόννησο και εσείς το μόνο που έχετε είναι να επιλέξετε μια από τις μοναδικές και ξεχωριστές προσφορές του ekdormi.gr για να ξεκινήσετε τη φθινοπωρινή απόδρασή σας!

Καθαρά Δευτέρα στην Πελοπόννησο

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι προ των πυλών και ήδη, οι περισσότεροι, έχουν κανονίσει την εξόρμησή τους. Ο Φεβρουάριος μας αποχαιρετά μαζί με τον χειμώνα, και ο Μάρτιος μας καλωσορίζει και μας φέρνει την άνοιξη (έστω ημερολογιακά). Το πρώτο τριήμερο λοιπόν της άνοιξης ανέκαθεν αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί αφορμή για εκδρομές. Μέσα από το section Καθαρά Δευτέρα του ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων ειδικά για αυτό το τριημέρο, στους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Μέσα σε αυτές, θα ανακαλύψετε και πολλές που αφορούν μέρη της Πελοποννήσου. Ας κάνουμε λοιπόν μια “βουτιά” σε αυτό το υπέροχο μέρος και να δούμε τι μας προσφέρει η Καθαρά Δευτέρα στην Πελοπόννησο.

Βουνό ή θάλασσα; Στο ερώτημα αυτό δεν χρειάζεται καν απάντηση, όταν ο προορισμός είναι η Πελοπόννησος. Και αυτό γιατί τα συνδυάζει όλα. Θέλετε να περάστε το 3ήμερό σας σε κάποιον ορεινό προορισμό; Να αποχαιρετήσετε τον χειμώνα σε κάποιο ζεστό, ξύλινο σαλέ, δίπλα στο τζάκι, βλέποντας τα ελατοδάση να σκεπάζουν τις πλαγιές; Τότε σίγουρα, τα χωριά του Μαίναλου είναι ιδανικά για εσάς. Οι ομορφιές της Ορεινής Αρκαδίας σας περιμένουν μέσα από τα υπέροχα ξενοδοχεία του ekdromi.gr. Ετοιμαστείτε για βόλτες στην Βυτίνα και τη Δημητσάνα και αφήστε πίσω το άγχος της πόλης. Φυσικά μιλώντας για Πελοπόννησο και ορεινούς προορισμούς δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα Καλάβρυτα. Δημοφιλής τοποθεσία τόσο για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά όχι μόνο. Τόσο η φυσική ομορφιά, όσο και η ιστορία, κατατάσσουν τα Καλάβρυτα σε έναν πραγματικά υπέροχο προορισμό για μια μινι εξόρμηση.

Η Πελοπόννησος όμως δεν φημίζεται μόνο για τα βουνά της. Η πανέμορφη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της. Μέσα της, θα μεταφερθείτε πραγματικά σε μια άλλη εποχή και θα γεμίσετε με ξεχωριστές εικόνες με θέα τη θάλασσα. Τέλος, μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων για την Πελοπόννησο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κλασικό Ναύπλιο. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι πραγματικά ιδανικό για βόλτες στην Ακροναυπλιά και μια ανάβαση στο κάστρο του Παλαμιδίου.

Αξέχαστες γιορτές στην Πελοπόννησο

Είναι, δίχως αμφιβολία, ένας από τους top προορισμούς της Ελλάδας, χειμώνα – καλοκαίρι. Τα μέρη και οι ομορφιές της, αμέτρητα! Είτε η εξόρμησή μας είναι για ένα Σαββατοκύριακο, είτε για περισσότερο, η Πελοπόννησος έχει να μας προσφέρει πολλές και πανέμορφες προτάσεις. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν φέτος, επιλέγατε να περάσετε αξέχαστες γιορτές στην Πελοπόννησο; Το μόνο σίγουρο είναι πως, για την επιλογή σας αυτή, έχετε δίπλα σας το ekdromi.gr με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που διαθέτει. Οι πόλεις και τα χωριά της Πελοποννήσου φορούν τα καλά τους και μας υποδέχονται. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια από τις προσφορές του ekdromi.gr σας ταιριάζει καλύτερα και απλά να φτιάξετε τη βαλίτσα σας!

Και ξεκινάμε με τις ορεινές εξορμήσεις! Άλλωστε, η εποχή είναι ιδανική. Τα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τις ημέρες των Χριστουγέννων! Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή γραφικότητά τους σας περιμένουν για μοναδικές εορταστικές στιγμές.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μια πόλη που να σας προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ένα μέρος που να συνδυάζει την ιστορία με τον πολιτισμό, και όλα αυτά σε ένα πανέμορφο φόντο, τότε σίγουρα ο προορισμός σας για τις γιορτές δεν είναι άλλος από το Ναύπλιο. Με ξενοδοχεία σπάνιας ομορφιάς και πολυτέλειας, με επιλογές σε φαγητό και ποτό που θα σας καταπλήξουν, αλλά και με ατελείωτες βόλτες στα όμορφα σοκάκια του. Η αλήθεια είναι πως το Ναύπλιο, δεν χρειάζεται να μας πείσει για την ομορφιά του. Αποτελεί από μόνο του ένα υπέροχο διαμάντι της Πελοποννήσου.

Αν το βουνό σας συναρπάζει, τότε σίγουρα θα πρέπει να περάσετε τις φετινές σας γιορτές στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Τόπος με ξεχωριστή και άγρια ομορφιά, αλλά και με μεγάλη ιστορία. Τα Καλάβρυτα έχουν πολλούς τρόπους να σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τις ημέρες των εορτών.

Και φυσικά οι επιλογές του ekdromi.gr για την Πελοπόννησο δεν σταματούν εδώ! Βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει σε δεκάδες άλλα μέρη της Πελοποννήσου για τις γιορτές μέσα από τις μοναδικές προτάσεις του ekdromi.gr.

Καλοκαιρινές Διακοπές στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος μαγικός με άπειρες επιλογές και ιδανικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου. Πανέμορφα τοπία και σπουδαία μνημεία για να επισκεφτείτε, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις λίγων χιλιομέτρων μεταξύ τους. Το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό στην Πελοπόννησο καθώς η ακτογραμμή της είναι γεμάτη με υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και κόλπους που θα σας εντυπωσιάσουν. Οι ομορφιές της είναι ανεξάντλητες και κάθε επίσκεψη είναι μια νέα αφορμή για εξερεύνηση. Είτε αναζητάτε την περιπέτεια, είτε την ηρεμία και τη χαλάρωση, η Πελοπόννησος είναι ένας προορισμός που απευθύνεται σε όλους. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μοναχικά αλλά και κοσμικά μέρη για αυτό και είναι πρώτη επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες. Πάμε λοιπόν για καλοκαιρινές διακοπές στην Πελοπόννησο με τις μοναδικές προσφορές του Ekdromi.gr. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Πελοπόννησο

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

 Long Beach Resort Hotel
Καλοκαιρινές διακοπές στην Πελοπόννησο
Το Long Beach Resort Hotel

Στην βόρεια ακτή της Πελοποννήσου βρίσκεται το Long Beach Resort Hotel. Είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα με άνεση και φινέτσα που σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η μοντέρνα διακόσμηση και οι λιτές γραμμές δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η μοναδική φιλοξενία είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το ξενοδοχείο ξεχωριστό και αγαπημένο προορισμό των επισκεπτών.

Nautica Bay Hotel – Πόρτο Χέλι

Nautica Bay Hotel
To Nautica Bay Hotel

To Nautica Bay Hotel βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι. Η τοποθεσία του το κάνει ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές όπου μπορείτε να το συνδυάσετε και με μονοήμερες αποδράσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει 164 δωμάτια διαφόρων τύπων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Επίσης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις και να χαλαρώσετε στην πισίνα πίνοντας το ποτό σας. Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Lalloudes Hotel Mani – Λακωνία

Lalloudes Hotel Mani
To Lalloudes Hotel Mani

Στο παραδοσιακό χωριό Νύφι της Ανατολικής Μάνης βρίσκεται το Lalloudes Hotel Mani. Κτισμένο κατά μήκος της παραλίας Γιαλού με τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά προσφέρει στον επισκέπτη την απόλυτη χαλάρωση των καλοκαιρινών διακοπών. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του λακωνικού κόλπου και τη φιλοξενία του ξενοδοχείου θα νιώσετε την ηρεμία και την ξεκούραση που αναζητάτε.

Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο

Ναύπλιο

Το 4* 3Sixty Hotel & Suites στο Ναύπλιο - Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο
Το 4* 3Sixty Hotel & Suites στο Ναύπλιο

Η γοητεία της πόλης αυτής είναι κάτι το μοναδικό. Στα στενά της δρομάκια θα συναντήσει κανείς μερικές απο τις πιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Στο κάστρο του Παλαμιδίου θα απολαύσει μια θέα μοναδική. Στην ακροναυπλιά θα αγναντέψει το ηλιοβασίλεμα, ενώ στην πλατεία Συντάγματος θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει πίνοντας τον καφέ ή το ποτό του. Μία επίεκεψη στο Ναύπλιο δεν είναι απλά μία απόδραση, είναι ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό.

Καλάβρυτα

Το Mont Helmos Hotel στα Καλάβρυτα
Το Mont Helmos Hotel στα Καλάβρυτα

Τόπος ιδιαίτερος για πολλούς και ενδιαφέροντες λόγους. Τα Καλάβρυτα φημίζονται τόσο για τα ιστορικά μνημεία τους (στη νεότερη ιστορία της χώρας) όσο και για το χιονοδρομικό τους κέντρο. Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκεπτών που αρέσκονται στα χειμερινά σπορ, ή απλά για παιχνίδι στο χιόνι. Στα Καλάβρυτα επίσης θα έχει κανείς την ευκαιρία να κάνει και μια βόλτα με τον διάσημο οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Λακωνία

Το 5* Ilaeira Mountain Resort στη Λακωνία
Το 5* Ilaeira Mountain Resort στη Λακωνία

Ο νοτιότερος νομός της Πελοποννήσου διαθέτει μια σειρά από επιλογές που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Το Γύθειο, ο Μυστράς και η Μάνη, είναι απλά μερικές από τις υπέροχες επιλογές που προσφέρει. Επιλέξτε το μέρος που σας ταιριάζει περισσότερο και ξεκινήστε τις μικρές εξορμήσεις στα γύρω μέρη. Γνωρίστε τα υπέροχα χωριά και τις κωμοπόλεις της Λακωνίας, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού Ταϋγετου και περάστε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Εξορμήσεις στην Πελοπόννησο

Η ομορφιά της είναι γνωστή σε όλους. Κατάλληλη εποχή για να την επισκεφθείς δεν υπάρχει. Η Πελοπόννησος συνδυάζει μαεστρικά τα χιονοδρομικά της κέντρα με τις πανέμορφές της παραλίες. Είναι λοιπόν ιδανική για επίσκεψη όλο το χρόνο. Είτε σας αρέσουν οι διακοπές σε μεγάλες πόλεις είτε σε μικρά γραφικά χωριά, οι εξορμήσεις στην Πελοπόννησο έχουν να σας προσφέρουν τα πάντα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την κοντινή της απόσταση από την Αττική, ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι στις ομορφιές της είναι επιβεβλημένο.

Καλάβρυτα

Το Mount Helmos Hotel στα Καλάβρυτα - εξορμήσεις στην Πελοπόννησο
Το Mount Helmos Hotel στα Καλάβρυτα

Ένα ορεινό χωριό που έχει πολλά να διηγηθεί. Τόσο από φυσική ομορφιά όσο και απο ιστορία αλλά και επιλογές. Τα Καλάβρυτα είναι αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ κάθε χρόνο αλλά και τόπος μνήμης που ακουμπά πολλά σημαντικά κομμάτια της νεότερης ιστορίας μας. Ανάμεσα στα όμορφα αξιοθέατα που προσφέρει, μην παραλείψετε να περάσετε και μια βόλτα από τον διάσημο οδοντωτό σιδηρόδρομο!

Μάνη

Ο Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» στη Μάνη
Ο Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» στη Μάνη

Η Μάνη απευθύνεται στους λάτρεις της άγριας ομορφιάς. Τόπος όπου η πέτρα και ο βράχος παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και “δένουν” άψογα με την τοπική αρχιτεκτονική. Βόλτες στα πλακόστρωτα στενά, θέα στις υπέροχες αμμουδιές της και πέτρινα πυργόσπιτα συνθέτουν το παζλ αυτού του τόσο ιδιαίτερα μαγικού προορισμού.

Ναύπλιο

Το 4* Nafsimedon Hotel στο Ναύπλιο
Το 4* Nafsimedon Hotel στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς ένα “ταξίδι στο χρόνο”. Μία πόλη με τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα που αγκαλιάζει και συνθέτει αρμονικά όλες τις επιρροές που έχει δεχθεί με το πέρασμα των αιώνων. Ανάβαση στο Παλαμίδι, βόλτα στην Ακροναυπλιά και ένας χαλαρωτικός καφές στην Πλατεία Συντάγματος είναι μόνο λίγα από όσα μπορεί να σας προσφέρει μια εξόρμηση στο Ναύπλιο.

Μονεμβασιά

Το Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels στη Μονεμβασιά
Το Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels στη Μονεμβασιά

Το “πέτρινο καράβι” του Γιάννη Ρίτσου σαλπάρει και σας περιμένει για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Ο,τι και να πει κανείς για τη Μονεμβασιά, πραγματικά δεν μπορεί να περιγράψει την πανδαισία αισθήσεων που προκαλεί στον επισκέπτη. Ένας τεράστιος πέτρινος όγκος μέσα στη θάλασσα ο οποίος “κουβαλάει” στο κάστρο του έναν μαγικό κόσμο.

Ανοιξιάτικη Πελοπόννησος

Είναι πραγματικά δύσκολο να μπορέσει κανείς να απομονώσει κάποιο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας και να το ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα με μόνο κριτήριο την ομορφιά. Από την ακατέργαστη φυσική ομορφιά του Έβρου ή τη μοναδικότητα της Μακεδονίας. Από τα υπεροχα τοπία της Ηπείρου, τις επιλογές της Στερεάς Ελλάδας και φυσικά το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών νησιών. Πέραν όμως αυτού, υπάρχει και ένα διαμέρισμα που σίγουρα ξεχωρίζει γιατι τα συνδυάζει όλα. Είναι ιδανικός προορισμός χειμώνα – καλοκαίρι, προσφέρει βουνό και θάλασσα στα καλύτερά τους, και δύσκολα κανείς μπορεί να περηφανευτεί πως έχει εξαντλήσει τις ομορφίες του. Ειδικά αυτή την περίοδο, η ανοιξιάτικη Πελοπόννησος είναι μαγευτική.

Τα γραφικά χωριά, οι παραδισένιες παραλίες, τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, η τοπική αρχιτεκτονική, οι μεγάλες πόλεις με τους έντονους ρυθμούς ζωής, όλα είναι υπέροχα σε αυτόν τον θαυμάσιο τόπο. Και για αυτή την άνοιξη, το ekdromi.gr έχει συμπεριλάβει στις προτάσεις του, τα καλύτερα ξενοδοχεία, στις ομορφότερες περιοχές της Πελοποννήσου. Ξενοδοχεία πολλών και διαφορετικών κατηγοριών, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.

Ανοιξιάτικη Πελοπόννησος – Προσφορές Ξενοδοχείων

Η αλήθεια είναι πως, όποια γωνιά της Πελοποννήσου και αν επιλέξει κανείς, αποκλείεται να μην περάσει όμορφα! Οι προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για αυτή την άνοιξη, περιλαμβάνουν τις πιο όμορφες τοποθεσίες της. Τι θα λέγατε δηλαδή για ένα χαλαρωτικό διήμερο στην πανέμορφη Φοινικούντα. Ή μια ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία και τους θησαυρούς της. Μια εξερεύνηση στην ιστορία και στην άγρια φύση της Μάνης αλλά και μια ανάβαση στις κορυφές του Ταΰγετου.

Για όλους εσάς που αρέσκεστε στις ορεινές αποδράσεις, όπου η φύση τώρα την άνοιξη είναι στα καλύτερά της, δοκιμάστε τα Τρίκαλα Κορινθίας ή τα Καλάβρυτα. Αν σας αρέσουν οι ρυθμοί και οι πολλές επιλογές που προσφέρει μια μεγάλη πόλη, τότε σίγουρα η Πάτρα, αποκλείεται να σας αφήσει ασυγκίνητους. Τέλος, για όσους από εσάς αρέσκονται σε επιβλητικά μέρη με απέραντη θέα, το Πέτρινο καράβι της Μονεμβασιάς, αποτελεί σίγουρα την καλύτερη λύση!

 Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Πελοπόννησο

Απομένουν μόνο ελάχιστες ημέρες για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού. Με τη συνδρομή του καιρού που άρχισε να ζεσταίνει η διάθεσή μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Ήλιος έχει κάνει για καλά την εμφάνισή του και οι καταγάλανες παραλίες είναι έτοιμες να μας υποδεχθούν. Ένας από τους, παραδοσιακά, αγαπημένους προορισμούς είναι η Πελοπόννησος. Μέρος με πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα. Με φανταστικές παραλίες, πλούσια ιστορία και εκπληκτικές διαδρομές. Ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας προτείνει το ekdromi.gr για να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Πελοπόννησο.

Στην πανέμορφη Ερμιόνη υπάρχει το ξενοδοχείο Club Ermioni, του οποίου τη φιλοξενία μπορούμε να γευτούμε με έκπτωση 50%. Μέσα στον εξαιρετικό του χώρο μπορείτε (όσοι αρέσκεστε στα sports) να εξασκηθείτε σε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών επιλογών.

Κατηφορίζοντας συναντάμε την ιστορική Μάνη. Προορισμός με τεράστια κληρονομιά αλλά και μοναδική φυσική ομορφιά! Ρίχνοντας μια ματιά στις επιλογές ξενοδοχείων στη Μάνη, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως το ekdromi.gr προσφέρει και εδώ επιλογές που ξεκινούν από 50% σε καταλύματα που συνδυάζουν όλες τις ανέσεις που επιθυμεί ο ταξιδιώτης, μαζί με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Παράλληλα, για όποιον θέλει να συνδυάσει τις ανέσεις και τις επιλογές μιας όμορφης και σύγχρονης πόλης με την ομορφιά μιας μεγάλης παραλίας, δεν έχει παρά να επισκεφθεί την Καλαμάτα. Και εδώ το ekdromi.gr προσφέρει 2 ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων που είναι ικανά να κάνουν το τριήμερό σας αξέχαστο.

Τέλος, ακόμα ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, η Κυλλήνη, ανοίγει τις πόρτες της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μας περιμένει για ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης πλάι στο κύμα. Το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να μην έχει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία και στην Κυλλήνη, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τον προορισμό. Και η επιλογή φυσικά δεν είναι εύκολη. Δεκάδες όμορφα μέρη, εκατοντάδες μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων. Όλα μαζί μας οδηγούν σε ένα αξέχαστο τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Πελοπόννησο.

Το Καρναβάλι στην Πελοπόννησο

Η εποχή του καρναβαλιού πλησιάζει και η διάθεση για μασκάρεμα και κέφι ανεβαίνει. Ήδη τα πρώτα εποχιακά μαγαζιά που πουλούν στολές, περούκες και άλλα καρναβαλικά είδη εμφανίζονται στην πόλη και μας κάνουν να θυμόμαστε πως οι μέρες του κεφιού και του ξεφαντώματος είναι κοντά. Παραδοσιακά η Ελλάδα έχει μεγάλη ιστορία σε καρναβαλικές εκδηλώσεις. Οπότε και εδώ οι επιλογές είναι πολλές. Ξεκινώντας με τις προτάσεις για Καρναβάλι στην Πελοπόννησο, θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τα πιο όμορφα, ξεχωριστά αλλά και παραδοσιακά καρναβάλια της Ελλάδας.

Πάτρα: Η βασίλισσα του Καρναβαλιού

Πρόκειται για το πιο γνωστό καρναβάλι της Ελλάδας. Το καρναβάλι της Πάτρας αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πιο μεγάλο της χώρας τόσο σε αριθμό επισκεπτών, όσο και σε παλμό και διάθεση αφού το συγκεκριμένο τριήμερο ολόκληρη η πόλη ζει στους ρυθμούς του. Η επίσημη έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων γίνεται στις 17 Ιανουαρίου. Από την ημέρα εκείνη και μετά η πόλη αρχίζει να προετοιμάζεται αλλά και ταυτόχρονα να γιορτάζει. Τα events αρχίζουν να γεμίζουν το πρόγραμμα των ημερών. Όσο πλησιάζει το τελευταίο τριήμερο των εκδηλώσεων η διάθεση συνεχώς ανεβαίνει. Η κορύφωση έρχεται το τελευταίο 3ήμερο όπου η πόλη γεμίζει από κόσμο που έρχεται να γιορτάσει από όλη την Ελλάδα. Παρέλαση αρμάτων, χορός στο δρόμο και εκατοντάδες πάρτι σε κάθε γωνιά της Πάτρας συνθέτουν το παζλ του καρναβαλιού. Η ολοκλήρωση των εκδηλώσεων γίνεται την Κυριακή το βράδυ με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου όπου χιλιάδες πυροτεχνήματα φωτίζουν την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Πάτρα εδώ!

Ναύπλιο: Αναπλιώτικο Καρναβάλι με Βενετσιάνικες επιρροές

Ένα καρναβάλι με διαφορετικό στυλ από τα υπόλοιπα. Το Ναύπλιο άλλωστε φημίζεται για τις πολιτισμικές επιρροές που το έχουν χαρακτηρίσει με το πέρασμα των αιώνων και κάθε χρόνο δείχνει να τιμά τις παραδόσεις και τις ρίζες του. Το Βενετσιάνικο Καρναβάλι είναι ένα καρναβάλι του δρόμου (όπως τα περισσότερα). Η πόλη γεμίζει από ξυλοπόδαρους, αρλεκίνους και μαριονέτες. Ο κόσμος κυκλοφορεί με τις μάσκες του ενώ σε κάθε σοκάκι ακούγεται όμορφη μουσική. Το παραδοσιακό κάψιμο του Καρνάβαλου συνοδεύεται από συναυλίες με νεανικά σχήματα με την πλατεία Συντάγματος να γεμίζει από ανθρώπους που χορεύουν. Μια πραγματικά όμορφη, λιτή και διαφορετική εμπειρία.

25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο

Το 2ο τριήμερο του Μαρτίου είναι προ των πυλών και όσοι δεν έχουν ακόμα κανονίσει την εξόρμησή τους, έτοιμάζονται να το κάνουν. Η 25η Μαρτίου αυτή τη χρονιά πέφτει Δευτέρα και αυτό από μόνο του μας ξεσηκώνει για να πραγματοποιήσουμε ακόμα μια όμορφη εκδρομή. Οι προορισμοί, όπως πάντα, πολλοί. Όπως και οι επιλογές. Ο καιρός δείχνει να είναι σύμμαχος για μια ηλιόλουστη απόδραση (με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί είναι γνωστό πώς αποκαλεί ο λαός τον μήνα Μάρτιο). Μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr μπορούμε να βρούμε εκατοντάδες προτάσεις για το τριήμερό μας! Τόσο σε προορισμούς, όσο και σε καταλύματα. Για το 3ήμερο αυτό όμως, σας προτείνουμε μια εξόρμηση που συνδυάζει τα πάντα. Βουνό με θάλασσα, υπέροχα τοπία και γραφικά χωριά, φιλόξενους ανθρώπους και ξεχωριστές γεύσεις. Φύγαμε λοιπόν για την 25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο.

Όταν μιλάμε για Πελοπόννησο, το μυαλό μας δεν μπορεί να οδηγηθεί σε ένα μόνο μέρος. Το γεωγραφικό αυτό διαμέρισμα της Ελλάδας, εκτός από πανέμορφο, είναι και ανεξάντλητο! Οι επιλογές που προσφέρει η Πελοπόννησος μπορούν να καλύψουν όλες τις διαθέσεις. Εάν είστε από αυτούς που γοητεύονται από την ιστορία και τη γραφικότητα, η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα ταξίδι στο χώρο αλλά και στον χρόνο. Η κλασική γοητεία του Ναυπλίου επίσης είναι ιδανική για μια 3ήμερη εξόρμηση. Μια βόλτα στην κεντρική πλατεία, η ομορφιά της Ακροναυπλιάς, η πανοραμική θέα από το Κάστρο του Παλαμιδίου θα είναι η ομορφότερη συντροφιά για τον ταξιδιώτη.

Αν πάλι σας συναρπάζουν οι ορεινοί προορισμοί, τότε δίχνως αμφιβολία τα Καλάβρυτα είναι για εσάς ό,τι πρέπει. Υπέροχα τοπία, ο δημοφιλής οδοντωτός σιδηρόδρομος αλλά και σημεία μεγάλου ιστορικού ενδιαφέροντος συνθέτουν το παζλ των Καλαβρύτων. Και τα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας και της Ορεινής Ναυπακτίας όμως αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση.

Η Πελοπόννησος είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητη. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για την 25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο εδώ!

Φθινόπωρο στην Πελοπόννησο

Το φθινόπωρο στην Πελοπόννησο είναι μια μαγική εποχή που προσφέρει πληθώρα εμπειριών που ικανοποιεί τις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη. Γνωστή για τη διαχρονική γοητεία της, η Πελοπόννησος αποκαλύπτει την πλήρη γοητεία της καθώς ο καλοκαιρινός ήλιος παραδίδεται με χάρη στην αγκαλιά του φθινοπώρου. Με τα σαγηνευτικά τοπία της και τους πλούσιους ιστορικούς θησαυρούς της, προσκαλεί τόσο τους ανήσυχους εξερευνητές όσο και τους αναζητητές της ηρεμίας. Η ακτογραμμή της Πελοποννήσου παραμένει ακαταμάχητη και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Οι παραλίες της με κρυστάλλινα νερά και γραφικούς κόλπους, αποτελούν το τέλειο σκηνικό για ηλιόλουστες μέρες και γαλήνια βράδια.

Η Πελοπόννησος δεν είναι απλώς ένας προορισμός με ήλιο και άμμο- είναι ένας θησαυρός πολιτιστικών και ιστορικών θαυμάτων. Ανάμεσα στους πολιτιστικούς θησαυρούς της βρίσκεται το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ένα θαυμάσια διατηρημένο αμφιθέατρο του 4ου αιώνα π.Χ., γνωστό για τα ακουστικά του θαύματα που εξακολουθούν να γοητεύουν το κοινό. Ένα άλλο ιστορικό στολίδι, η Αρχαία Ολυμπία, μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο, στη γενέτειρα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Εδώ, οι αθλητές κάποτε διεκδικούσαν τη δόξα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Δία. Σήμερα, μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε ναούς, βωμούς και ερείπια που απηχούν το πνεύμα αυτών των αρχαίων αγώνων.

Ο Μυστράς, με τα βυζαντινά παλάτια και τις τοιχογραφημένες εκκλησίες του που χρονολογούνται από το 1249, προσφέρει μια ματιά στη μεσαιωνική ιστορία της περιοχής. Η Μονή Παντάνασσας, που σήμερα κατοικείται από μοναχές, διατηρεί επιμελώς την κληρονομιά αυτής της διασυνδεδεμένης πόλης. Για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, επισκεφθείτε τη Μονεμβασιά, την “καστροπολιτεία” που βρίσκεται σκαρφαλωμένη σε έναν βράχο στο νοτιοανατολικό άκρο της Λακωνίας. Αυτός ο εντυπωσιακός προορισμός αποπνέει γοητεία όλο το χρόνο. Οι γραφικοί δρόμοι του, τα ιστορικά αρχοντικά και οι αρχαίες εκκλησίες μέσα σε μεσαιωνικά τείχη μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια περασμένη εποχή.

Το Ναύπλιο, ένας κλασικός προορισμός, συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με την αξεπέραστη γοητεία. Περπατήστε στην πλατεία Συντάγματος ή ανεβείτε τα 999 σκαλοπάτια στο Κάστρο Παλαμήδι για πανοραμική θέα. Η ζεστασιά και η παραθαλάσσια γοητεία της πόλης την καθιστούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο.

Τα κάστρα της Μεσσηνίας, όπως η Κορώνη, η Μεθώνη και η Πύλος, μαρτυρούν την πλούσια ιστορία και τη ναυτική σημασία της περιοχής. Εξερευνήστε αυτά τα εντυπωσιακά φρούρια, το καθένα με τη δική του μοναδική γοητεία και επιρροή στη ναυτική κληρονομιά της περιοχής.

Και έπειτα υπάρχουν οι παραλίες -Βοϊδοκοιλιά, Φονέας, Σίμος και Μυλοκοπή- η καθεμία ένα ξεχωριστό αριστούργημα, που διαθέτει παρθένα γαλαζοπράσινα νερά, πανύψηλους αμμόλοφους και πευκόφυτες ακτές. Αυτά τα παραμυθένια τοπία προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία, προσκαλώντας σας να αγκαλιάσετε την μοναδική ομορφιά της Πελοποννήσου.

Το φθινόπωρο, η Πελοπόννησος σας προσκαλεί να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τα φυσικά της θαύματα, να εντρυφήσετε στην ιστορία και να γευτείτε τη ζεστή αγκαλιά του πολιτισμού και της φιλοξενίας της. Είναι ένας προορισμός που αποτυπώνει την πεμπτουσία της ομορφιάς και της γοητείας της Ελλάδας, ένας τόπος όπου το παρελθόν και το παρόν συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία και σας προσκαλούν να εξερευνήσετε, να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο

Βουνό και θάλασσα, μικρά γραφικά χωριά και μεγάλες πόλεις, φύση και παράδοση. Η Πελοπόννησος είναι ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα. Και για τον λόγο αυτόν είναι πάντα όμορφη. Είτε την επισκεφθεί κανείς χειμώνα, είτε καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον που προκαλεί η Πελοπόννησος στον επισκέπτη είναι αμείωτο όλες τις εποχές του χρόνου. Ανάλογα με το μέρος που θα επιλέξει να ταξιδέψει, σίγουρα θα τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Στο ekdromi.gr αγαπάμε, προφανώς, πολύ την Πελοπόννησο, και για τον λόγο αυτό έχουμε εξασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη της. Ο Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο είναι μαγευτικός. Ας ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει.

Καλάβρυτα

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων
Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Προορισμός που προτιμάται από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, και αυτό (κατά κάποιο τρόπο) τον αδικεί. Τα Καλάβρυτα μπορεί να διαθέτουν το χιονοδρομικό κέντρο τους, όπου γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, αλλά δεν έχουν μόνο αυτό να προσφέρουν. Τόπος με μεγάλη ιστορία, που αξίζει να γνωρίσει κανείς, αλλά και με τον μοναδικό οδοντωτό σιδηρόδρομό τους, τα Καλάβρυτα έχουν πολλούς λόγους να γοητεύσουν όποιον τα επισκεφθεί.

Τα χωριά του Μαινάλου

H Δημητσάνα
H Δημητσάνα

Το υπέροχο Μαίναλο και τα χωριά του αποτελούν έναν ακόμα πανέμορφο προορισμό στην Πελοπόννησο. Η παραδοσιακή Βυτίνα, η γραφική Δημητσάνα και η Στεμνίτσα, είναι έτοιμες να τις εξερευνήσετε και να γνωρίσετε τους κρυμμένους θησαυρούς τους. Bonus το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου για τους λάτρεις του σκι, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά που συνθέτουν το παζλ αυτού του υπέροχου ορεινού προορισμού.

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου
Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Ναύπλιο; Μια πόλη, μόλις 2 ώρες μακριά από την Αττική, όπου η ομορφιά, η ιστορία και η παράδοση δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο με εικόνες. Κάντε τον χαλαρό σας περίπατο στην Ακροναυπλιά, ανεβείτε τα 999 σκαλία του Κάστρου του Παλαμιδίου, πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στην Πλατεία Συντάγματος και αφήστε το χρόνο να περνάει όμορφα μέσα σε αυτή την μαγική πόλη της Πελοποννήσου.

Καλοκαιρινή Πελοπόννησος: Τα ομορφότερα ξενοδοχεία

Όσα λόγια και να γράψει κανείς για την Πελοπόννησο είναι πραγματικά λίγα. Πρόκειται για μία περιοχή της χώρας μας πραγματικά μαγευτική. Η Πελοπόννησος είναι τόσο πλούσια σε φυσικές ομορφιές, μνημεία, πόλεις ιστορικές, χωριά, αμμουδιές δαντελωτές, που πραγματικά δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει και κυρίως να μην παραλείψει κάτι. Ουσιαστικά γίνεται λόγος για μία απόδραση. Για ένα ταξίδι μαγικό στον χρόνο, στην φύση, στην ιστορία, στον πολιτισμό, σε αυτό που αποκαλούμε όμορφη ζωή. Τα αξιοθέατα πολλά, πολυεπίπεδα και πολυποίκιλα. Όποιον προορισμό και να επιλέξετε, για ένα να είστε σίγουροι, πως θα περάσετε αξέχαστα.

Ξεχωρίσαμε τα καταλύματα που θα ολοκληρώσουν και θα μεταμορφώσουν το ταξίδι σας. Ξενοδοχεία που θα δώσουν την ουσιαστική πινελιά για εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αν αναζητάτε αξέχαστες παραλίες, πλούσια φυσική ομορφιά και διακριτική πολυτέλεια, αυτό αναμφισβήτητα είναι το μέρος και το ξενοδοχείο που ψάχνετε. Το 4* Akti Taygetos Conference Resort προσφέρει αληθινά προσεγμένες υπηρεσίες στον φιλοξενούμενο που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Στο Ρίο υπάρχει ένα ξενοδοχείο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της φιλοξενίας. Ιστορία που συνεχίζει επίσης να την γράφει πραγματικά με χρυσά γράμματα. Το  4* Porto Rio Hotel & Casino έχει δικαίως την φήμη του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου αισθητική και οργάνωση.

Στο Αίγιο ένα ξενοδοχείο αποτελεί τον απόλυτο προορισμό τόσο για οικογένειες που θέλουν να περάσουν υπέροχες διακοπές με τα παιδιά τους όσο και για ζευγάρια που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση. Το  Long Beach Hotel βάζει την υπογραφή για διακοπές που θα σας μείνουν πραγματικά αλησμόνητες

Στην Αρχαία Ολυμπία, που αποτελεί αναντίρρητα έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα, βρίσκεται το 5* Arty Grand Hotel. Ένα κατάλυμα που σας δίνει τις εγγυήσεις ώστε να βιώσετε όμορφες στιγμές. Η μοναδική εξυπηρέτηση και οι παροχές του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο νου και την καρδιά σας!

Καλαμάτα – Διακοπτό – Καϊάφας

Στην όμορφη Καλαμάτα, με την ατέρμονη παραλία και την εκπληκτική ζωή, το δημοφιλές Filoxenia σας υποδέχεται υπέροχα ανανεωμένο. Ένα ξενοδοχείο με όνομα και ιστορία που θα σας εξασφαλίσει τη διαμονή που πραγματικά ονειρεύεστε.

Το Semantron Traditional Village ευρίσκεται στον Ελαιώνα του Διακοπτού στην Πελοπόννησο. Απευθύνεται σε ταξιδιώτες που η αξία των διακοπών έγκειται στην ηρεμία, στη θάλασσα, στη γοητεία της φύσης, στον αγροτουρισμό και στις αθλητικές δραστηριότητες. Ο εναλλακτικός τουρισμός βρίσκει εκεί τον καλύτερο εκφραστή του.

Το καλύτερο σενάριο για απόδραση βρίσκεται στον Καιάφα που διακρίνεται για το πλούσιο οικοσύστημα και για τις ξακουστές παραλίες του. Εκεί δεσπόζει ένα κατάλυμα ιδανικό για τις αποδράσεις σας. Το Kaiafas Lake Hotel βρίσκεται σε απόσταση 800μ. από την όμορφη λίμνη Καϊάφα και 900μ. από τις παραλίες της Ζαχάρως και του Καϊάφα.

Τέλος στον Ψαθόπυργο, ένα όμορφα και γραφικό ψαροχώρι, πάνω στο κύμα του Κορινθιακού και πλάι στις καταπράσινες πλαγιές του Παναχαϊκού όρους – τη Χρούτσα – βρίσκεται το Blue Bay. Ξενοδοχείοπου αποτυπώνει όλα όσα θα θέλαμε για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις: φύση, φιλοξενία, χαρά!

Χειμερινή απόδραση στην Πελοπόννησο

Ένα ταξίδι στην Πελοπόννησο σημαίνει να έρχεσαι σε επαφή με μύθους, την ιστορία και τον πολιτισμό.  Ένας ανεξάντλητος προορισμός με φυσική ομορφιά, γραφικά χωριά, καστροπολιτείες και φρούρια. Επιβλητικά βουνά, ποτάμια, εμβληματικά μνημεία άλλα και σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι θα σας χαρίσουν αξέχαστες εικόνες που θα τις θυμάστε για καιρό. Για όσους αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτήν τότε σίγουρα θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Πεζοπορίες, αναρρίχηση άλλα και ατελείωτο παιχνίδι με το χιόνι στα οργανωμένα και δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα που θα επιλέξετε να επισκεφθείτε. Άνετα resort, ατμοσφαιρικοί ξενώνες και υπέροχα chalet με τζάκια σας περιμένουν να σας χαρίσουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές για μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση στην Πελοπόννησο μέσα από το Ekdromi.gr.

Amadriades Boutique Hotel – Καλάβρυτα

Amadriades Boutique Hotel 
Χειμερινή απόδραση στην Πελοπόννησο
To Amadriades Boutique Hotel

Μόλις 15χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται ο νεόκτιστος ξενώνας Amadriades. Απολαύστε τη διαμονή σας σε έναν θερμαινόμενο και φιλόξενο χώρο με όλες τις ανέσεις. Διαθέτει αίθουσα πρωινού με καθιστικό και τζάκι. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα ζεστά και διατηρούν τον χαρακτήρα της περιοχής ενώ περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών και κάποια από αυτά διαθέτουν και τζάκι. Χαρείτε το πρωινό σας στην τραπεζαρία με θέα τα Καλάβρυτα και το υπέροχο χιονισμένο τοπίο. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας διπλά στο τζάκι και αφεθείτε στην μοναδική εξυπηρέτηση και φιλοξενία του ξενοδοχείου για μια υπέροχη διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η Τεύθις – Δημητσάνα

Η Τεύθις
Η Τεύθις

Σε ένα παραμυθένιο τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Η Τεύθις. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν στιγμές  χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αφού διατηρεί την αρμονία της φύσης και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα της Δημητσάνας. Η πανοραμική θέα σε συνδυασμό με την υπέροχη φιλοξενία θα σας προσφέρουν τη διαμονή που ονειρεύεστε για τις χειμερινές σας διακοπές.

Αέτωμα Suites – Τρίκαλα Κορίνθιας

Αέτωμα Suites
Το Αέτωμα Suites

Κτισμένο αμφιθεατρικά, με απεριόριστη θέα σε όλα τα χωριά της Ζήριας και του Κορινθιακού κόλπου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Αέτωμα Suites. Ένα συγκρότημα ξενώνων και κατοικιών που με την υψηλή τους αισθητική, τις άψογες παροχές και υπηρεσίες θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, πυρασφάλεια, τζάκι, ντουζιέρες με υδρομασάζ και βιολογικά προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Road Trip στην Πελοπόννησο

Μια από τις κλασικές, παραδοσιακές συνήθειες που έχουμε στην Ελλάδα τα καλοκαίρια, είναι το ταξίδι με το πλοίο. Όχι άδικα καθώς όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και έχουμε ανάγκη από μια εξόρμηση, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η απόδραση σε ένα νησί. Άλλωστε, τα νησιά μας είναι αμέρτητα και οι ομορφιές τους ατελείωτες. Έτσι, με το που καλοκαιριάζει, το μυαλό πηγαίνει αυτόματα σε λιμάνια, κύματα, και ταξίδι εν πλω. Η χώρα μας όμως είναι μια αστείρευτη πηγή προορισμών. Μπορεί τα νησιά να αποτελούν την πρώτη επιλογή, αλλά υπάρχουν εξίσου όμορφοι προορισμοί για το καλοκαίρι και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ταξίδια με αυτοκίνητο, που μας προσφέρουν την ελευθερία των κινήσων και την αλλαγή των προορισμών. Μια από τις πιο πλούσιες σε ομορφιά περιοχές της Ελλάδας είναι η Πελοπόννησος. Ένας τόπος που χρειάζεσαι πραγματικά πολλές μέρες για να τον ανακαλύψεις. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα road trip στην Πελοπόννησο;

Ξεκινάμε; αρχικά το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεστε πλάνο. Πριν βάλουμε πρώτη ταχύτητα για την εκκίνηση, είναι απαραίτητος ένας καλός προγραμματισμός. Οι πόλεις, τα χωριά και οι ομορφιές είναι τόσες πολλές, που σίγουρα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητες. Μια πρώτη στάση μπορείς κάλλιστα να είναι το γραφικότατο Ναύπλιο. Πόλη με τεράστια ιστορία, αξεπέραστη γραφικότητα και ομορφιές. Κατεβαίνοντας στα νότια της Πελοποννήσου, οι επιλογές είναι πραγματικά υπέροχες. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει μια βόλτα από το “πέτρινο καράβι” του Γιάννη Ρίτσου, την πανέμορφη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Η άγρια ομορφιά της Μεσσηνίας, ο συνδυασμός του βουνού με τη θάλασσα. Η Φοινικούντα, η Πύλος και πολλά άλλα μέρη που απευθύνονται σε όλους τους τύπους ταξιδιώτη.

Στην περίπτωση όμως που επιθυμείτε να συνδυάσετε το road trip σας και με επίσκεψη σε νησί. Η Πελοπόννησος σας δίνει και αυτή τη δυνατότητα. Μέσω της Πελοποννήσου μπορείτε να επισκεφθείτε το πανέμορφο νησί των Σπετσών, ή ακόμα και τα Κύθηρα.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι ένας θησαυρός από αρχαία μνημεία, μεσαιωνικά κάστρα, γραφικά χωριά και φυσικά τοπία που κόβουν την ανάσα. Πέρα από την εκπληκτική ακτογραμμή και τις εντυπωσιακές παραλίες της, περικλείει μία πλούσια ιστορία αλλά και μία ποικιλόμορφη ομορφιά. Η Πελοπόννησος προσκαλεί τους επισκέπτες να βυθιστούν στην αυθεντική γοητεία της και να ανακαλύψουν τους μοναδικούς προορισμούς της, καθένας με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Από τα καταπράσινα τοπία της Μεσσηνίας μέχρι τις πανέμορφες ακτές της Ελαφονήσου, το οχυρωμένο μεγαλείο της Μονεμβασιάς, την άγρια γοητεία της Μάνης και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο Πόρτο Χελι, η περιοχή παρουσιάζει μια σειρά από μαγευτικούς τόπους. Ταξιδέψτε στα Καλάβρυτα, που φημίζονται για την πλούσια ιστορία τους, και εξερευνήστε την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, ένα κόσμημα που κοσμείται από βενετσιάνικες και οθωμανικές επιρροές. Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Πελοπόννησο μέσα από το Ekdromi.gr.

Kinetta Beach Resort & Spa

Kinetta Beach Resort & Spa
Προσφορές ξενοδοχείων στην Πελοπόννησο
Kinetta Beach Resort & Spa

Ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο της ηρεμίας και της ατελείωτης διασκέδασης στο Kinetta Beach Resort & Spa. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη όμορφη Κινέττα, μόλις 57 χλμ. από την Αθήνα, και προσφέρει ένα μαγικό σκηνικό με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους και τις υπέροχες πισίνες. Ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών, το Kinetta Beach Resort & Spa παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή. Από τα απολαυστικά γεύματα σε μπουφέ μέχρι τα δροσιστικά ποτά που διατίθενται όλη την ημέρα, αυτό το θέρετρο είναι αφιερωμένο στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών χαλάρωσης, παιχνιδιού και απόλαυσης για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Niforeika Beach Hotel & Bungalows

Niforeika Beach Hotel & Bungalows
Niforeika Beach Hotel & Bungalows

Βυθιστείτε στη γαλήνια ομορφιά του Niforeika Beach Hotel & Bungalows. Φωλιασμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο 11 στρεμμάτων, αυτό το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στις ακτές του παραδοσιακού χωριού Νιφορέικα. Σκαρφαλωμένο σε έναν μαγευτικό βραχώδη σχηματισμό, προσφέρει μια εκπληκτική θέα στον Πατραϊκό Κόλπο, δημιουργώντας ένα αξέχαστο σκηνικό. Με 50 μοντέρνα και άνετα δωμάτια, μια μεγάλη πισίνα με υπαίθριο μπαρ, ένα άνετο σαλόνι, ένα απολαυστικό εστιατόριο και βολικές παροχές, όπως μίνι μάρκετ και χώρο στάθμευσης, αυτό το ξενοδοχείο καλύπτει κάθε ανάγκη. Είτε προτιμάτε θέα στον κήπο είτε στη θάλασσα, το Niforeika Beach Hotel είναι το ιδανικό καταφύγιο για οικογένειες και ζευγάρια.

Long Beach Resort Hotel

Long Beach Resort Hotel
Long Beach Resort Hotel

 Το Long Beach Resort Hotel βρίσκεται στη γραφική βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο προσφέρει ένα μείγμα παραδοσιακής γοητείας του χωριού και φυσικής ομορφιάς. Ζήστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία καθώς απολαμβάνετε τη γοητεία της θάλασσας. Με μοντέρνα αρχιτεκτονική και προσοχή στη λεπτομέρεια, τα δωμάτια και οι εγκαταστάσεις του παρέχουν άνεση και φινέτσα. Απολαύστε τις ποιοτικές υπηρεσίες του, τους καταπράσινους κήπους και την εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο. Είτε αναζητάτε μια οικογενειακή απόδραση είτε μια γαλήνια απόδραση, το Long Beach Resort Hotel είναι ο απόλυτος προορισμός σας στο Αίγιο.

Καλοκαιρινές Οδικές Αποδράσεις στην Πελοπόννησο

Για τους περισσότερους από εμάς, οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι στενά συνδεδεμένες με πλοίο. Η εκκίνηση των διακοπών του Αυγούστου γίνεται σε κάποιο λιμάνι, και η επιβίβαση στο καράβι σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη τους. Άλλωστε, οι επιλογές που προσφέρει η χώρα μας σε πανέμορφα νησιά, κάνει αυτή την επιλογή σχεδόν μονόδρομο. Κι όμως, το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο νησί. Η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικές καλοκαιρινές επιλογές, και οδικώς. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές που αξίζει να εξερευνήσει κανείς με αυτοκίνητο, ειδικά το καλοκαίρι, είναι σίγουρα η Πελοπόννησος. Με την ελευθερία μετακίνησης που μας χαρίζουν λοιπόν οι τέσσερις, οι και οι δύο τροχοί, ξεκινάμε για υπέροχες καλοκαιρινές οδικές αποδράσεις στην Πελοπόννησο. Έχοντας πάντα δίπλα μας φυσικά τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Το καλό, και το κακό, με την Πελοπόννησο είναι πως είναι ανεξάντλητη. Αυτό το πανέμορφο γεωγραφικό διαμέρισμα προσφέρει, χωρίς καμία υπερβολή, τα πάντα. Από μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις μέχρι γραφικά χωριά. Από χρυσαφένιες αμμουδιές, μέχρι απομονωμένους, δροσερούς, ορεινούς οικισμούς. Σημεία με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες που θα παίξουν με τις αισθήσεις σας.

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στη θάλασσα με τις ανέσεις και τις επιλογές που προσφέρει μια μεγάλη πόλη, τότε σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς είναι η Καλαμάτα. Αν πάλι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον μια Καστροπολιτεία και ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε το “Πέτρινο Καράβι” της Μονεμβασιάς, είναι για εσάς η ιδανική επιλογή. Η Μάνη, χαρακτηρίζεται από την άγρια ομορφιά της, την ιστορία της αλλά και τη γραφικότητα των χωριών της. Και όλα αυτά, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας. Στην Πελοπόννησο, θα ανακαλύψετε τα υπέροχα χωριά της Μεσσηνίας. Θα βρείτε τη χαλαρωτική Φοινικούντα, τη μαγική ηρεμία του Γυθείου, αλλά και την παραδοσιακή ομορφιά της πόλης του Ναυπλίου. Και αν θέλετε όπωσδηποτε να περάσετε κάποιες ημέρες σε νησί, τα Κύθηρα και η Ελαφόνησος είναι κυριολεκτικά δίπλα σας. Από την όμορφη παραθαλάσσια Κυλλήνη, θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε ελάχιστες ώρες να επισκεφθείτε τα νησιά του Ιονίου.

Τι περιμένετε λοιπόν; η Πελοπόννησος κι οι ομορφιές της σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι για να σας χαρίσουν μαγικές στιγμές. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο εδώ!

Και αν δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές σε κάθε όμορφη γωνιά της Πελοποννήσου!

About Ekdromi.gr