φθινοπωρινό πήλιο

Φθινοπωρινό Πήλιο

Το Πήλιο και τα χωριά του αποτελεί έναν από τους πλέον ιδανικούς προορισμούς για όσους θέλουν να μετακινηθούν οδικώς. Πρόκειται για έναν προορισμό που διατηρεί την ομορφιά του όλες τις εποχές του χρόνου. Στα χωριά του Πηλίου, το βουνό συναντά τη θάλασσα, το πράσινο συνδυάζεται με το γαλάζιο και η φυσική ομορφιά αγκαλιάζει την παραδοσιακή γραφικότητα. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, η Πορταριά, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά του Πηλίου είναι εδώ και αυτό το φθινόπωρο για σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές. Ευκαιρία λοιπόν να ανακαλύψετε το φθινοπωρινό Πήλιο. Το Ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα χωριά του!

Φθινοπωρινό Πήλιο

Καλώς ή κακώς, το Πήλιο είναι ανεξάντλητο. Τα παραδοσιακά του χωριά έχουν τη δικιά τους ξεχωριστή ομορφιά. Από την υπέροχη Τσαγκαράδα, τη Μακρινίτσα με τη φανταστική θέα προς την πόλη του Βόλου (από έκει προέρχεται και η ονομασία «Μπαλκόνι του Πηλίου»), την γραφική Πορταριά, τον παραθαλάσσιο Άγιο Ιωάννη , τη Βυζίτσα, τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας αλλά και δεκάδες ακόμα χωριά, η ομορφιά των τοπίων δεν “χωράει” σε μία μίνι εξόρμηση. Παρ’όλα αυτά, σίγουρα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή, η οποία δεν θα σας απογοητεύσει!

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Πήλιο

4* Portaria Hotel

4* Portaria Hotel φθινοπωρινό πήλιο
Το 4* Portaria Hotel

Το, τεσσάρων αστέρων, Portaria Ηotel δημιουργήθηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Σε μια ειδυλιακή τοποθεσία στην Πορταριά, που την συνθέτουν η θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού και η μαγεία των χρωμάτων κάθε εποχής του Πηλίου, αποτελεί δίχως αμφιβολία μια από τις καλύτερες επιλογές!

Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel

Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel
Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel

Τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel είναι παραδοσιακά αρχοντικά του 17ου αιώνα και βρίκονται στο κέντρο της γραφικής Μακρυνίτσας. Οι πλακόστρωτες αυλές με θέα στον Παγασητικό Κόλπο και παραδοσιακά, πολυτελή καταλύματα θα σας συναρπάσουν. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Karamarlis περιλαμβάνουν εξαιρετικές παροχές και ανέσεις, όπως τηλεόραση LCD, θέρμανση και μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

4* Xenia Palace Portaria

4* Xenia Palace Portaria
4* Xenia Palace Portaria

Το 4*Xenia Palace Portaria προσφέρει θέα στον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το νέο στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές.

Βρείτε όλες τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το φθινοπωρινό Πήλιο εδώ!

Φθινόπωρο στο Πήλιο – Προσφορές Ξενοδοχείων

Ποιος είναι ο απόλυτος συνδυασμός βουνού και θάλασσας στην Ελλάδα; Ποια περιοχή προσφέρει πανέμορφα ορεινά γραφικά χωριά και ταυτόχρονα υπέροχες παραλίες; Σε ποιο μέρος μπορεί κανείς να περάσει αξέχαστα όλες τις εποχές του χρόνου; Η απάντηση βρίσκεται ανατολικά του Βόλου. Σε αυτή την πανέμρφη συστάδα χωριών που, όλα μαζί, αποτελούν την περιοχή του Πηλίου. Μία επίσκεψη στο Πήλιο είναι ικανή να μεταφέρει στον ταξιδιώτη ένα φάσμα εμπειριών που δύσκολα συναντά κανείς σε ένα μόνο μέρος. Περιπλανήσεις σε γραφικούς οικισμούς, απέραντη θέα στην πόλη του Βόλου και στον Παγασητικό κόλπο, πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, υπέροχες γεύσεις. Στην παλέτα του Πηλίου μπορεί ο επισκέπτης να επιλέξει ό,τι θέλει. Από τα πιο γνωστά και δημοφιλή χωριά του, όπως είναι η Τσαγκαράδα, η Μακρινίτσα και η Πορταριά, χωριά που προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις και επιλογές, μέχρι και χωριά ανέγγιχτα από την τουριστική ανάπτυξη, που προσφέρουν την ηρεμία και τη ζεστασιά που χρειάζεται ο επισκέπτης. Το Φθινόπωρο στο Πήλιο είναι πραγματικά ξεχωριστό. Ας το ανακαλύψουμε μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

4* Portaria Hotel

4* Portaria Hotel
Φθινόπωρο στο Πήλιο
Το 4* Portaria Hotel

Tο τεσσάρων αστέρων Portaria Ηotel δημιουργήθηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται σε μια ειδυλιακή τοποθεσία και προσφέρει άπλετη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού. Παράλληλα, απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την πόλη του Bόλου και 12 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Στο εστιατόριό του θα βρείτε υπέροχο πρωινό αλλά και παραδοσιακό πηλιορείτικο φαγητό και μεσογειακή κουζίνα. Τέλος, στο Spa at Portaria θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης, τόνωση και ευεξία με την υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού.

Kritsa Gastronomy Hotel

Kritsa Gastronomy Hotel
Το Kritsa Gastronomy Hotel

Στην πλατεία της Πορταριάς το Kritsa Gastronomy hotel προσφέρει μοναδική και ζεστή φιλοξενία. Τα ρομαντικά του δωμάτια και η ποικιλία από ελληνικά προϊόντα στο πρωινό μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις του εστιατορίου δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής. Μέρος με ιδιαίτερη ιστορία αφού λειτούργησε από το 1915 μέχρι το 1939 σαν παντοπωλείο μαγειρείο και πανδοχείο. Το 1939 ο χώρος απέκτησε του τη σημερινή του μορφή με την ονομασία «Κεντρικόν» λόγω της ξεχωριστής του θέσης στη Πλατεία της Πορταριάς.

Erofili Hotel

Erofili Hotel
Το Erofili Hotel

Στο κέντρο της Πορταριάς, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, βρίσκουμε το Hotel Erofili. Το ξενοδοχείο είναι ανοικτό όλο το χρόνο, και αυτό το καθιστά ιδανικό τόσο για χειμερινές διακοπές όσο και για καλοκαιρινές αποδράσεις. Ανάλογα με την εποχή, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ζεστό καφέ ή ένα παγωμένο αναψυκτικό μπροστά από το τζάκι στο σαλόνι ή στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, που προσφέρει εκπληκτική θέα πάνω από την πόλη του Βόλου, τα γραφικά χωριά της Μακρινίτσας και της Πορταριάς και το βουνό των Κενταύρων.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για το Πήλιο εδώ!

About Ekdromi.gr