χιονοδρομικά

Τα χιονοδρομικά του 2017

Πλέον ο καιρός είναι ο ιδανικός. Το λευκό τοπίο ακόμα και στην Αττική μας υπενθυμίζει πως ήρθε η ώρα για εξορμήσεις σε χιονισμένες βουνοκορυφές. Είτε είστε λοιπόν λάτρης των χειμερινών σπορ, είτε απλά θέλετε μια χαλαρή βόλτα παίζοντας με το χιόνι και απολαμβάνοντας το ρόφημά σας σε ένα ζεστό σαλέ, το ekdromi.gr έχει ξανά τις κατάλληλες προτάσεις και τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για όσους θέλουν να ζήσουν λίγες ή πολλές μέρες δίπλα στο χιόνι. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τις προτάσεις για τα χιονοδρομικά του 2017:

Αράχωβα – Παρνασσός

παρνασσός

Η Αράχωβα βρίσκεται στους πρόποδες του Παρνασσού.

Είναι γνωστή σε όλους για την μοναδική της ομορφιά και την παραδοσιακή της γραφικότητα. Η Αράχωβα είναι στενά συνδεδεμένη με το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού μιας και βρίσκονται δίπλα. Ο συνδυασμός αυτός λοιπόν αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ταξίδι. Από τη μία το χιονοδρομικό με τις ανέσεις και τις επιλογές που προσφέρει τόσο σε αρχάριους όσο και σε πολύ έμπειρους σκιέρ, από την άλλη οι υπέροχες βόλτες στα γραφικά στενά της Αράχωβας με τις υπέροχες επιλογές της για φαγητό και ποτό. Οι προσφορές του ekdromi.gr για την Αράχωβα βρίσκονται εδώ.

Καϊμακτσαλάν

kaimaktsalan

Το όρος Βόρα όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για χειμερινά σπορ για τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας. Βρίσκεται στο όρος Βόρα και έχει να περηφανεύεται για τις 16 πίστες του που το καθιστούν ένα από τα πιο πλήρη χιονοδρομικά της χώρας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ατού του. Το υψόμετρο του (πρόκειται για το χιονοδρομικό κέντρο με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα) χαρίζει στους επισκέπτες μια μοναδικής ομορφιάς θέα! Οι προτάσεις ξενοδοχείων για το Καϊμακτσαλάν βρίσκονται εδώ!

Καλάβρυτα

kalavryta

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Για τους κατοίκους της Πελοποννήσου και όχι μόνο. Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων έχει τον τρόπο να σας μυήσει στις ομορφιές του σκι και του snowboard αλλά και να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές καταβάσεων για όσους έχετε ήδη εμπειρία στο αντικείμενο. Η νυχτερινή ζωή στην περιοχή δεν πάει πίσω, ίσα ίσα έχει να επιδείξει μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτουν κάθε γούστο. Τέλος, δεν θα πρέπει κανείς να ξεχάσει να κάνει μια βόλτα στον παγκοσμίου φήμης οδοντωτό σιδηρόδρομο. Οι επιλογές του ekdromi.gr για τα Καλάβρυτα βρίσκονται εδώ! 

Τα χιονοδρομικά του 2017 είναι έτοιμα και σας περιμένουν. Εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει μέσα από το ekdromi.gr για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

About Ekdromi.gr