Καλωσορίζοντας τη Νέα Χρονιά

Μετά τα Χριστούγεννα, η Ελλάδα και όλος ο κόσμος υποδέχεται άλλη μια μαγική γιορτή, την Πρωτοχρονιά. Η αλλαγή της χρονιάς στη χώρα μας δεν είναι απλώς μια ημερομηνία στο ημερολόγιο, αλλά ένα χαρούμενο γεγονός με μοναδικά έθιμα. Αν αναρωτιέστε ποιoς είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά, το ekdromi.gr είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας όλα τα γραφικά τοπία της χώρας στα οποία μπορείτε να ταξιδέψετε. Εκεί θα συναντήσετε και τις ζωντανές παραδόσεις οι οποίες καθιστούν την Ελλάδα έναν εξαιρετικό προορισμό για την Πρωτοχρονιά από άκρη σε άκρη.

Αντίστροφη Μέτρηση στην Αθήνα

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μια επίσκεψη στο κέντρο της πρωτεύουσας θα σας αποζημιώσει. Η Πλατεία Συντάγματος στολίζεται με λαμπερά φώτα και διακοσμήσεις, δημιουργώντας τον ιδανικό ρυθμό για ένα αξέχαστο ξεκίνημα της χρονιάς. Την Παραμονή, η ατμόσφαιρα ζωντανεύει ακόμη περισσότερο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, εορταστικά happenings και μουσικές εκδηλώσεις.  

Δείπνο Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν με τη διαμονή τους ειδικά πακέτα για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο. Στην καρδιά της Ελλάδας, το Καρπενήσι προσφέρει ένα γιορτινό ταξίδι με γεύσεις που αγκαλιάζουν την τοπική παράδοση. Στο γραφικό Ναύπλιο, οι τοπικές γλυκές απολαύσεις ολοκληρώνουν με γλυκιά νότα το ρεβεγιόν. Στην Καστοριά, η Πρωτοχρονιά είναι μια γιορτή της γαστρονομίας. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν μπουφέ με παραδοσιακά φαγητά και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Γιορτάστε σε γοητευτικά χωριά

Φέτος την Πρωτοχρονιά μπορείτε να εξερευνήσετε τη γοητεία των παραδοσιακών ελληνικών χωριών για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς σε μέρη όπως η Αράχωβα ή η Δημητσάνα, όπου τα τοπικά ξενοδοχεία και οι ξενώνες σας υποδέχονται με ζεστασιά. Απολαύστε αυθεντικές γιορτές, την καλύτερη τοπική κουζίνα και τη μαγευτική απλότητα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ιαματικές πηγές και καταφύγια ευεξίας

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά αναζωογονημένοι κοντά στις ιαματικές πηγές της Ελλάδας. Προορισμοί όπως το Λουτράκι, τα Καμένα Βούρλα και η Αιδηψός προσφέρουν όχι μόνο την άνεση των πολυτελών ξενοδοχείων αλλά και τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών ιαματικών νερών, παρέχοντας σας έναν ήρεμο τρόπο για να υποδεχτείτε τη χρονιά που έρχεται.

Τοπικές Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα εορταστικών εκδηλώσεων. Στις τοπικές πλατείες και τις παραθαλάσσιες περιοχές ο κόσμος συμμετέχει στις γιορτές με μουσική, χορό και μια μεταδοτική ατμόσφαιρα χαράς. Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικά μενού Πρωτοχρονιάς, επιδεικνύοντας τις πλούσιες γεύσεις της Μακεδονικής κουζίνας.

Island Retreats σε Σαντορίνη και Κρήτη

Για όσους αναζητούν ένα πιο οικείο εορτασμό, τα ελληνικά νησιά προσφέρουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Η Σαντορίνη, με την εκπληκτική θέα στην καλντέρα, προσφέρει πολυτελή καταλύματα με ιδιωτικές βεράντες για ένα ρομαντικό ξεκίνημα της χρονιάς. Η Κρήτη, με τα διαφορετικά τοπία της, σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε την ηρεμία της Μεσογείου, με αποκλειστικές προσφορές ξενοδοχείων που καλύπτουν κάθε γούστο.

Εξερευνήστε τις Εορταστικές Προσφορές του ekdromi.gr και ξεκινήστε ένα ταξίδι που, πέρα από μια υπέροχη διαμονή, υπόσχεται και μία γιορτή του πολιτισμού, της ιστορίας και της φιλοξενίας του ελληνικού λαού. 

About Ekdromi.gr