road trip στη δυτική πελοπόννησο

Road trip στη Δυτική Πελοπόννησο

Είναι από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Η Πελοπόννησος διαθέτει τόσες πολλές ομορφιές και μέρη, που σίγουρα δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι πως με μία καλοκαιρινή οδική απόδραση δεν είναι εφικτό να το γνωρίσει ολόκληρη κανείς. Μπορεί μόνο να πάρει μια γεύση, μια πρώτη ιδέα για να εξοπλιστεί με διάθεση και χρόνο ώστε να ξαναδοκιμάσει να την επισκεφθεί. Για παράδειγμα, μια οδική απόδραση, ένα road trip στη Δυτική Πελοπόννησο μπορεί να γεμίσει το μυαλό με τόσες όμορφες εικόνες και τοπία, που σίγουρα θα αποτελέσει το έναυσμα για μια μεγαλύτερη εξερεύνηση την επόμενη χρονιά. Πάμε να δούμε λοιπόν τα ομορφότερα σημεία που μπορεί κανείς να εξερευνήσει στο δυτικό κομμάτι της Πελοποννήσου.

Road trip στη Δυτική Πελοπόννησο: Πάτρα

Πρώτη στάση στην Πάτρα. βόλτες στους ρυθμούς της πόλης με το έντονο nightlife και τις άπειρες επιλογές για καφέ, χαλάρωση και φαγητό. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο αλλά και το κτίριο της οινοποιίας ΑΧΑΪΑ CLAUSS για να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά και τον τρόπο παραγωγής του κρασιού. το Μεσαιωνικό Κάστρο αλλά και ο Φάρος της Πάτρας είναι επίσης από τα αξιοθέατα που θα πρέπει να δείτε. Σας αρέσει; Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Πάτρα είναι εδώ.

Καλογριά

Μόλις 45 χιλιόμετρα από την Πάτρα έχετε τη δυνατότητα να βουτήξετε σε μια από τις πιο μεγάλες και όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Την παραλία της Καλογριάς. Μαι απέραντη αμμουδιά που φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει και το μάτι. Μια παραλία στην οποία μπορείτε να βρείτε το σημείο που σας αρέσει, ανάλογα με τα γούστα σας. Στο απέραντο μήκος της θα συναντήσετε μοναχικά σημεία για χαλάρωση και απομόνωση, αλλά και οργανωμένα μέρη που σας προσφέρουν ό,τι χρειαστείτε. Εδώ οι προσφορές ξενοδοχείων για την Καλογριά Αχαΐας.

Κυλλήνη

Δημοφιλής προορισμός της Πελοποννήσου καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά λιμάνια που μας οδηγούν στα παραδεισένια νησιά του Ιονίου. Η αλήθεια όμως είναι πως η Κυλλήνη έχει πολλά να μας δείξει ως προορισμός. Υπέροχες αμμουδιές και γαλάζια νερά συνθέτουν το παζλ της και σίγουρα αξίζει την επίσκεψή μας φέτος το καλοκαίρι. Εδώ οι προσφορές σε ξενοδοχεία για την Κυλλήνη.

Αρχαία Ολυμπία

Για όσους γοητεύονται από την ιστορία και το παρελθόν ενός τόπου. Γιατί δεν είναι και λίγο να πατήσει κανείς τα χώματα απ’ όπου ξεκίνησε το ολυμπιακό ιδεώδες. Και η αλήθεια είναι πως η Αρχαία Ολυμπία είναι στο δρόμο σας, κατηφορίζοντας τη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου. Οι προσφορές του ekdromi.gr για την Αρχαία Ολυμπία.

Κυπαρισσία

Πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη με υπέροχη παραλία, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και μεγάλη ιστορία. Η Κυπαρισσία είναι ένα μέρος που αξίζει κανείς να κάνει μαι στάση στο road trip του. Οι επιλογές που θα βρείτε σε φαγητό και διασκέδαση αλλά και τα νερά του Ιονίου πελάγους θα σας αποζημιώσουν. Εδώ οι προσφορές ξενοδοχείων για την Κυπαρισσία.

Μεθώνη

Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της ευρύτερης περιοχής της Μάνης που είναι ικανό να σας μαγέψει τόσο με τη φυσική του ομορφιά, όσο και με την προσωπικότητά του. Μεγαλοπρεπή κάστρα, εντυπωσιακά μνημεία μιας άλλης εποχής, πλούσια ιστορία και παραδόσεις με βενετσιάνικες πινελιές αλλά και μοναδικές παραλίες για τη χαλάρωση σας συνθέτουν ένα πίνακα μοναδικής ομορφιάς που θα μείνει στο μυαλό σας χαραγμένο για πάντα. Βρείτε εδώ τις προσφορές του ekdromi.gr για ξενοδοχεία στην Μεθώνη.

 

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδανικό για ένα road trip στη Δυτική Πελοπόννησο. Οι ομορφιές της σας περιμένουν.

About Ekdromi.gr