Αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη βόρεια ελλάδα

Αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη Βόρεια Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος εξακολουθεί να μας ζεσταίνει χωρίς διακοπή και το μυαλό δεν μπορεί να ξεφύγει από τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Πώς άλλωστε μπορεί κανείς να νιώσει φθινόπωρο όταν γύρω του είναι όλα καλοκαιρινά! Ειδικά για τους κατοίκους του πιο βόρειου τμήματος της Ελλάδας, οι οδικές εξορμήσεις για καλοκαιρινά (ακόμα) Σαββατοκύριακα είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες! Ποιες είναι όμως οι ομορφότερες αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με το ekdromi.gr;

Αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη Βόρεια Ελλάδα

Χαλκιδική

Σίγουρα η ομορφότερη από τις επιλογές, κυρίως για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Είναι γνωστό σε όλους πως οι θεσσαλονικείς δεν συγκρίνουν τη Χαλκιδική με κανένα μέρος του κόσμου. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε; Δύο μαγικά πόδια (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε την ομορφιά του τρίτου ποδιού, του Αγίου Όρους) που προσφέρουν μέρη μεγάλης φυσικής ομορφιάς, υπέροχες παραλίες και εξαιρετικές γευστικές προτάσεις. Η τουριστική ανάπτυξη στη Χαλκιδική έχει να μας χαρίσει και μια σειρά από εκπληκτικά ξενοδοχεία. Καταλύματα για κάθε τύπο επισκέπτη που προσφέρουν μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική εδώ!

Παραλία Κατερίνης

Κατηφορίζουμε λίγο και βρισκόμαστε σε μια υπέροχη και τεράστια ακτογραμμή που διασχίζει πανέμορφα χωριά. Είμαστε λοιπόν στην παραλία της Κατερίνης. Εκεί που μας περιμένουν όμορφες αμμουδιές, οργανωμένα αλλά και ανοργάνωτα σημεία, beach bars και παραθαλάσσια εστιατόρια. Οι ομορφιές της Ολυμπιακής ακτής στα καλύτερά τους και για τη διαμονή σας οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!

Πλαταμώνας – Λεπτοκαρυά

Από τη μία πλευρά το γαλάζιο της θάλασσας και από την άλλη η θέα του υψηλότερου βουνού της χώρας, του Ολύμπου. Αυτή είναι η μαγεία του Πλαταμώνα, αλλά και της Λεπτοκαρυάς. Δύο υπέροχα παραθαλάσσια χωριά που συνδυάζουν άψογα την ομορφιά της αμμουδιάς με το δέος του επιβλητικού Ολύμπου. Μέρη που διαθέτουν τις υποδομές για διαμονή υψηλών απαιτήσεων και με ξενοδοχεία πολλών αστέρων. Φυσική ομορφιά, ιστορικά σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος αλλά και ποιοτική χαλάρωση, είναι το τρίπτυχο που χρακτηρίζει απόλυτα τα δύο αυτά σημεία της Βόρειας Ελλάδας!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.